05.04.05
13:42
Тежа 82кг,тренирам от 2 години и 2 месеца само с протеини и 2 пъти съм пил креатин,имам добри резултати..сила размери,41 ръце и т.н.Въпроса ми е такъв:ве4е нъма да мога да тренирам много сериозно както до сега,както и да ям както до сега,затова 4е искам след тези 2 години 4исто,да направя един първи и последен цикъл само с бионабол,говоря ти за минимални дози до 20мг на ден - 6 седмичен цикъл, просто да видя как ще реагира тялото ми,ще има ли някви сериозни странични ефекти при тези дози и т.н.Не смятам да взимам стероиди по-нататак както и да тренирам зверски,просто искам да си направя едно релефно яко тqло и да си го подържам, но преди това искам да пробвам този цикъл от любопитство.Искам мнения на мом4ета които са взимали и знаят как стоят нещата,благодаря ви!
Мнението ви бе модерирано от kulturista.Писането на латиница в този форум е забранено по правилата на същия.
Пи4ове зарежете!Отказах се,мани тез боклуци ! :D
За в бъдеще избягвайте каруцарското псуване.Kulturista
Ми незнам да ти кажа ... пробваи ама си го направи поне 8 седмици ако зимаш по 20.1-вата и последната по 10 и останалите седмици по 20 имам предвит.А мен ако питаш щом искаш да си правиш само 1 цикал ... по добре с боинабола си земи по 2 ретаболила си бии на седмица ...ще стане по добре,ще качиш повече,по качествена маса апак и само да се тровиш с тоя бионабол не си заслужава...ама незнам ти си избираш...
Абе аз сум си супер и така,дожолен сум от резултатите и така 6те карам и занапред,колкото направя толкоз,все пак не сме състезатели,кум 24-5 години тогава ве4е може би от 4исто любопитство да пробвам не6то.Благодаря все пак!Ако има не6то може да помогна с някои съвет ама ако не става дума за химия :)
Аве vanwilder не четеш ли че човека ти пише че иска мнение от хора които разбират или такива квито са го взимали...аз като чета ти кво си писал ти нито разбираш нито си го вземал.. 8)
Medo виж сега приятел...ти маи каза че си искал релефно тяло..това с Бионабола няма да стане...с Бионабола ще качиш маса но няма да е чисто...и да ти кажа..не от 8 а цикъла си го направи от 6 седмици..и пирамидата да ти е до 40(даже може и до 50)
-10x20x40x40x30x20…ако искаш после и още една седмица по 10…но това до 20 е смешно и само ще се тровиш напразно и нищо няма да дигнеш....Казвам ти го щото преди и аз направих същата простотия..земи си и 1 протеин(с повече белтък)и ръгаи по 150гр.на ден и ще видиш за какво става въпрос :wink:
monster аз не искам толкова големи дози разбираш ли.След тези 2 години 4исто които съм правил наистина с яки тренировки и яка храна,мисля 4е то4но тези малки дози 6те ми деистват много здраво.Искам малки дози за да се усвоят и да няма страни4ни ефекти,това е.А по въпроса за релефното тяло,имам в предвид 4е занапред 6те поиз4истя малко и 6те го поддаржам.Ина4е пак масата 6те си върви.
Medo виж сега..ако взимаш по 20 ще ти деиства през първите 2 седмици и после организма привиква и ако не дигнеш дозата повече няма да имаш никакъв ефект..слушаи ме щото е така..а пък за страничните ефекти...аз преди съм взимал по 60-70 на ден и да ти кажа НИКАКВИ странични ефекти нямах...така 4е това е индивидуално...ама аз съм сигурен че по 40 като за първи цикъл ше са ти добре и няма да са ти много :wink:
Ясно...абе ре6а ли да правя не6то 6те пробвам така до 40мг на ден и да видим кво 6те стане :).Стромбата пове4е ми харесва ама о6те не съм ре6ил ни6то.
медо, идеята ти е меко казано тъпа :D
Веднъж почнеш ли с химията по-добре не я спирай, защото тогава от нея смисъл няма. Още повече бионаболът не е добър вариант за релеф, по време на цикъла хубаво, но като го спреш имаш ли си представа какво става с тялото ти ? Естрогенът и кортизолът ще ти е..ат мамата ако няма да можеш да тренираш и да се храниш както трябва. То любопитството е хубаво нещо, но с химията шега не бива.
Прецени си сам, но аз те съветвам да си останеш натурален.
Идеята ти да си направиш едно хубаво тяло и после само да го поддържаш пак не става. Ако си постигнал нещо с яки тренировки и специална диета, като спреш е логично тялото ти да се адаптира към новите условия, т.е. никога няма да си на сегашното си ниво ако не спазваш същия режим.
много си нещо любопитен. Вземи от любопитство си бий малко хероин. Вземи си одрежи патката та да усетиш какво е чуството, Може много неща да са ти любопитни, но не трябва да правиш всички тези неща, да не си Фреди Меркюри, в момента имаш добри пропорции, така че няма смисъл от този бионабол.
monster’ mi ми взимал сам и разбивам (поне така мисля) просто исках да му каа че от бионабола нищу няя да стане и даже сигурно ще замазнее за това да земе и дека...ама това е мое мнение...каквото ще да прави ...
Ами vanwilder то си е така..но да ти кажа по добре по малко седмици с поголеми дози отколкото обратното...а пък тои да прави квото иска..но както викаш ти Деката си е Дека...много си я оважавам аз :wink:
Абе мой човек каво да ти кажа. Виж ся. Като по-малък направих една глупост. Много рано направих цикал и с бинабол. И какво да ти кажа с дози до 15 мг. на ден максимална 8 седмичен цикал ( ако искате верваите ) качих кам 18 кг. и после запазих 16 кг. Сега като се замисля не е глупост защото тези килограми стоят още. И при положение че не съм спазвал и хранителен режим просто ядех каквото ми се яде само че по много.
Та то действието на стероидите при всеки е различно така че дози до 20 мг. според мен са достатъчни. Това ти го казвам от опит и от познанията ми които не са мн. големи но все пак ги има.
Но моят савет е, че хубаво си се ориентирал като си се отказал идеята да правиш цикал. Но и да правиш ако целта ти е повече към релефа то да не е с бинабол.
Няма отровни вещества има отровни дози.................
Аи с мир............. :twisted:
sa6o_lud това нешто трябва да го види това мом4е дето ми вика 4е много не6та ми били любопитни и т.н.Които знае как и кога тои е наи добре за6тото има пи4ове в залата които яко зобят ама много яко със комбинации от 2-3 стероида без никакъв режим,ядене ... ето това е зобене,а има и едно мом4е дето прави много здрав режим,много здрава храна.тренировки, пие яки добавки и до сега е направил само 1 цикал с бионабол които просто му усвоява вси4ки тези не6та.Незнам какво яде какво пие но ела го виж...вси4ко го пражи с акъл и резултатите съм сигурен ги няма такива може би до 20-22 години и съм сигурен 4е отиде ли в голям град веднага 6те запо4не да се състезава..абе просто нямам думи...затова недеите да ми разправяте 4е от някви мизерни дози кво можело да стане.Докато не ми бе6е наакъла за химия вси4ки тука се спукахте да говорите за зоб и тоз кво зимал оня кво зимал и ся ж един момент ааааа ама недеи недеи.Споко бе то и без химия съм по-здрав от пове4ето тука :D аиде яки тренировки на вси4ки.
сега не искам да се дразнете от това дето го казах 4е съм по здрав от вси4ки ама просто ми варви...и знаете ли сно6ти бях на кръ4ми,на дискотеки и в един момент се огледах и видях 4е няма друг така здраж нали на моите години и даже и по големи (е разбира се докато не се появят мом4етата с химиите) и си викам абе аз мога ли да ти е** и простотиите и така.