Бинтове и ръкавици за Kick Box

23.08.10
13:02

Здравейте.Бях си наумил преди време да си купя,но се отказах.Сега пак се сетих и искам да си взема.Не ми трябва нещо кой знае какво.Трябва ми нещо, с което да си удрям по крушата във фитнеса :).Искам за Kick Box,обаче :).Гледах в silabg,но намерих само маркови и скъпи ръкавици и затова пуснах темата :).Някой ако знае откъде мога да си поръчам,моля да сподели :).

АН

23.08.10
15:31

http://www.sportdepot.bg/products/boks-boini-izkustva/boks/uredni-rakavici
http://www.sportdepot.bg/products/boks-boini-izkustva/boks/boksovi-bintove

ПИ

23.08.10
18:43

И боксови ръкавици вършат работа.
Дори само бинтове са достатъчни, само, че някой да те научи как се навиват.

23.08.10
18:49

Не се бях сетил за SportDepot.Като отида на Ловеч,ще погледна там :).Надявам се в магазина да има нещо на по приемлива за мен цена,защото ~50 лв ми се струват много :).А едни бинтове колко време могат да се използват :)?
p17bull сигурен ли си,че само бинтовете ще пазят кокалчетата и кожата и няма да боли толкова при удар?Гледах как се навиват,а и се сещам за няколко човека,които мога да питам :).Искам обаче и ръкавици,защото в единият фитнес в Ловеч се карат,ако удряш без :).

Мнението беше редактирано от D3Co на 23.08.10 18:52.

ПИ

23.08.10
19:12

Аз нямах проблеми. :)  След това са малко зачервени, но няма ужулвания.
Едни бинтове мисля, че могат да изкарат 3-4 месеца.
Перат се лесно, само, че не ги пускай в пералнята с други дрехи.
Моите бяха червени и дрехите отидоха към кошчето. :D

23.08.10
19:19

Ще ги пера на ръка за по сигурно :).Ще пробвам само с бинтове за начало.Въпроса е да не ми се бели кожата по кокалчетата,че после бавно зарастват раничките и са гадни :).

Мнението беше редактирано от D3Co на 23.08.10 19:21.

ПИ

23.08.10
19:24

казано от D3Co на 23.08.10, 19:19:

Ще ги пера на ръка за по сигурно :).Ще пробвам само с бинтове за начало.Въпроса е да не ми се бели кожата по кокалчетата,че после бавно зарастват раничките и са гадни :).

Няма да имаш проблеми с това. Стига като удряш да не зажулваш.

В никакъв случаи не удряй по чувала без бинтове,след време ще ми благодариш.В момента можеш да се чувстваш добре и да не ти прави впечатление,но повярвай ми,ако продължиш така известно време в един дълъг период,ще съжаляваш доста с различни ставни заболявания.Попитай който и да е добър треньор,ще ти каже същото.

Бях намерил едни бинтове на Venum за около 20тина лева,4метра дълги идеални за бой.Иначе както каза колегата - бий само с бинтове и недей без,защото така бях изпатил и аз първите пъти :)

Аз лично съм с пълен комплект на Bad Boy MMA и като човек ползвал ги вече повече от 6 месеца твърдя, че наистина си заслужават цената, ръкавиците ми са в отлично състояние след толкова много време, а бинтовете са в отлично състояние като нови са (нямат разплетено никъде), но ако не ти се дават толкова много пари от приятели чувам и добри отзиви за евтините ръкавици на Everlast (изкуствената кожа) ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1