23.08.10
18:50
Да кажем, че тренировката ми е следната:
Гърди, Бицепс, Корем и половин час бягане.Имам 20 мин път до вкъщи.И се получава час и нещо разлика между края на тренировката за гърди и момента, в който се прибера вкъщи.Казва се, че протеинът трябва да се приема веднага след тренировка или 10-15 мин.А аз го приемам 20-25 мин след тренировка.Има ли опасност гърдите да останат не достатъчно възстановени примерно?
Няма никакъв проблем да пиеш протеина след 20-30 мин след тренировката. Никой не казва, че трябва да се изпие веднага след нея! След тренировка веднага се приема бърз въглехидрат и след известно време (15-30 мин) иде ред на суроватката.
23.08.10
19:27
Защо пиеш протеина във вас,шейкър нямаш ли? Че си се забавил 10-тина мин не е проблем въпоса е да не много повече.Аз си нося 40-50гр суватъчен протеин със захар/глюкоза в шейкъра и до 10 мин след тренировката вече съм си изпил шейка и след час час и половина вече хапвам някаква храна.Ако ядеш банани или сладко някакво първо тях и след няколко минути протеина.
25.08.10
15:15
казано от IronFreak на 23.08.10, 19:27:
Защо пиеш протеина във вас,шейкър нямаш ли? Че си се забавил 10-тина мин не е проблем въпоса е да не много повече.Аз си нося 40-50гр суватъчен протеин със захар/глюкоза в шейкъра и до 10 мин след тренировката вече съм си изпил шейка и след час час и половина вече хапвам някаква храна.Ако ядеш банани или сладко някакво първо тях и след няколко минути протеина.
С цялото си уважение към IronFreak бих казал, че не е от голямо значение
26.08.10
17:07
аз пък след трен изяждам някви бързи въглехидрати ( вафлички ;д ) и като се прибера да се изкъпя тогаз ям яица с картофи ужким картофите са бавни или комплексни въглехидрати знам ли как му казвате по-разбиращите :)
27.08.10
04:53
казано от kristiancho на 26.08.10, 17:07:
аз пък след трен изяждам някви бързи въглехидрати ( вафлички ;д ) и като се прибера да се изкъпя тогаз ям яица с картофи ужким картофите са бавни или комплексни въглехидрати знам ли как му казвате по-разбиращите :)
Бавни и комплексни са две различни неща но това го разисквахме в друга тема
27.08.10
06:48
казано от Miro Gi4ev на 27.08.10, 04:53:
казано от kristiancho на 26.08.10, 17:07:
Бавни и комплексни са две различни неща но това го разисквахме в друга тема
и аз си мислех така ама не им разбирам както казах вие по ги разбирате храните
27.08.10
19:29
Както се казва ако искаш резултати не бива да се притесняваш да ходиш по улиците със сака с храната и добавките, правиш си предната вечер храната която ще ти трябва за следващия ден, нареждаш я в кутиите, в сака и си готов.
28.08.10
08:38
казано от Ангел Василев Тодоров на 27.08.10, 19:29:
Както се казва ако искаш резултати не бива да се притесняваш да ходиш по улиците със сака с храната и добавките, правиш си предната вечер храната която ще ти трябва за следващия ден, нареждаш я в кутиите, в сака и си готов.
x2