Креатин

22.08.10
22:49

Здравеите.Преди малко за пръв път влезнах в bodybuilding.com и се зачетох из мненията за креатина.Направи ми впечатление, че едни 70-75% от изказващите мнение в темите за креатин препоръчваха монохидрата и така най-много си го тачеха.До като тук примерно от 10 човека 2 ще са за моно другите ще препоръчат кре алкалин или пък етил.Според вас на какво се дължи това предпочитане при американците на монохидрата.Аз чиста форма на креатин съм взимал само монохидрат и то при тренировачна програма 5х5 и мисля, че го усетих доста добре.

23.08.10
07:24

Тук се дължи на рекламата, като доста хора в последствие плюта на кре-алкалина като неработещ :)
Американците си държат на моното и май са си прави.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.08.10 07:24.

23.08.10
22:45

Аз както казах съм пил само моно и бях доста доволен като изключиме задръжката на вода.Иначе говорих с едно приятелче и ми предложи всеки ден да пия 3-5гр монохидрат и така нямало нужда да се правят почивки и не задържал вода, за резултата каза, че от 3 месеца е така и доста добре го усеща.Иначе сега мисля да пробвам етила или креалкалина.А нящо да кажете за Креатин АКГ (алфакетоглурат) ?

24.08.10
06:02

казано от Николай1919 на 23.08.10, 22:45:

Иначе говорих с едно приятелче и ми предложи всеки ден да пия 3-5гр монохидрат и така нямало нужда да се правят почивки и не задържал вода, за резултата каза, че от 3 месеца е така и доста добре го усеща.

Кажи на твоето приятелче, че ако не иска да си увреди бъбреците е добре да го спре. Един период с монохидрит според мен е 60 дни, като към този период са включени и 5 зареждащи дни. След него трябва да се направи почивка поне от 1 месец

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1