18.08.10
08:37
Добър ден,решил съм да опитам стака на CL става на въпрос за GreenMag,White Flood и Purpple Wrath…...
Та въпроса ми е има ли хора употребявали тези продукти и какво мога да очаквам от тях в комбинация с доброто хранене,което имам и добрите тренировки?
А също така ако си набавям нужното количество протеин от храната за теглото ми,нужно ли е да вземам и суроватъчен протеин към стака с добавките на CL ?
Също така ако имате и др предложения за качествен стак ще се радвам да ги чуя.
Главната ми цел е да кача чисто и до колкото е възможно да поизгоря мазнини.
Благодаря предварително!
Можеш да очакваш покачване на мускулната маса и подобряване във визията.Колко кг ще качиш вече зависи от теб ;)
Ако си набавяш протеина от храната,можеш да добавиш просто по една доза изолат след тренировка,но не е задължително.
Друго предложение за стак,нямам но бих ти предложил да включиш едни ОриндТриад към този ти ;)
Добър стак. Очаквай добри резултати (ако наистина храненето и тренировките са на макс).
Не е нужно да пиеш протеин на прах, ако си набавяш белтъчините за деня от храна. Даже така е по добре, но на някои (като мен) малко ми идва множко храненето и затова предпочитам едно следтренировъчно хранене + закуската да пия протеинов шеик вместо яйца например.
Като друго предложение за качествен стак бих ти предложил - вместо White Flood - USP labs Jack3d,AEN PreSurge Unleashed. Вместо Purple Wraath -AEN Intrabolic! Креатинова матрица - аз съм доволен от GM! :)
И очаквай чисто покачване на мускули, но не и изчистване на мазнини. (освен ако не си начинаещ с наднормено тегло, само тогава стават и двете неща едновременно)
Мнението беше редактирано от Draken на 18.08.10 08:52.
18.08.10
09:08
Класика е стакът на контрол’д лабс, обаче аз бих послушал Draken, има доста по-изгодни и по-добри алтернативи на White Flood и Purple Wraath, да не говорим, че Wraath според мен няма място в стак за качване, InTrain или IntrAbolic биха били по-добър вариант. И все пак ми се струва, че Протеин + Креатин + Азотен бустер са по-удачен избор, тия интра продукти са си глезотия като цяло, не е нещо основно :) Ако имаш излишни пари, взимай интраболик - най-доброто е!
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 18.08.10 09:13.
Аз пък твърдо си мисля, че трябва един протеин преди всичко :) И гледай да договориш отстъпка за “стака” , че иначе е абсурдно...
18.08.10
09:20
Jack3d, IntrAbolic + протеин, или само първото и третото, но без тях абсурд.
казано от TERIOS на 18.08.10, 08:37:
Добър ден,решил съм да опитам стака на CL става на въпрос за GreenMag,White Flood и Purpple Wrath…...
Та въпроса ми е има ли хора употребявали тези продукти и какво мога да очаквам от тях в комбинация с доброто хранене,което имам и добрите тренировки?
А също така ако си набавям нужното количество протеин от храната за теглото ми,нужно ли е да вземам и суроватъчен протеин към стака с добавките на CL ?
Благодаря предварително!
Стака е добър. Ако вземеш големите разфасовки от ГМ и УФ ще ти стигнат за доста време. Аз бих взел и протеин изолат или суроватка за след тренировка, евентуално и едни мултивитамини. Това което ще постигнеш е доста индивидуално и си зависи изцяло от теб :)
18.08.10
09:43
Аз лично напрах стак с продуктите на CL - OT, GM, WF, PW, GG и останах много доволен
Може ли да ми обясните по подробно какво представляват тези продукти Jack3d i IntraBolic,и ако взема GreenMag+Jack3d+това intrabolic или..... нещо друго добре ли ще е ? :)
18.08.10
12:11
Модерация: нарушена точка 20.0 от условията за ползване.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 18.08.10 16:42.
Intrabolic e в една категория като продукт с Purple Wraath. Комплекс от аминокиселини за издръжливост, енергия, въстановяване и т.н. Пият се и 2-те по време на тренировката. (интра продукти) Аз съм пробвал PW и като аминокиселини си свърши работата, чистих с него и перфектно пази мускулите по време на сваляне, но от към енергия и въстановяване малко ми куцаше. А за интраболик се чуват само позитиви. Всичко си вършел на макс. Не съм го пробвал, но със сигурност ще.. в близкото бъдеще.
Jack3d e азотен бустер. Също като White Flood. Пие се преди тренировка и като идеш в залата ти дава яко напомпване, и покачване на силата за тренировката. Погледни също PreSurge Unleashed, нов много добър азотен бустер.
Наскоро комбинирах Jacк3d с Green Magnitude и Xtend (Xtend също е добър интра продукт от типа на PW и Intrabolic). 3-4 килограма вдигнах за месец и половина 2 някаде. Като талията ми се запази почти същата. (макс 1 см да съм качил). Покачих и сила на някои упражнения с до 10%.
казано от TERIOS на 18.08.10, 08:37:
Благодаря предварително!
Луда работа е този стак, бях с него зимата и:
+10 кг тегло, + рязко покачване на силата. Стига за 3 месеца :) Едиснтвения по рода си за такъв период от време, недей се осланя на тва по двойни и тройни дози, една доза си върши много добре работата. Но храната играе роля също
Как ги приемах: GM – 30 мин преди тренировка - но можеш и да ги компинираш със WF заедно преди тренировка
WF - 20 мин преди тренировка
PW - по време и след тренировка , супер енергия по време на тренировка - най-добрия продукт от естеството си.
В момента съм на PW+PIT - няма такова чудо :)
Purple In Train е точно интра продукт и се приема само по време на тренировка 60 дози ( 1 доза 16 гр.), което ти осигурява 60 супер тренировки със супер много пот :)
Intrabolic e на същия принцип само че е 45 дози ( 1 доза 12 гр.), така че може да ти се наложи и по 2 да вкарваш, вече ти преценяш.
Ако ги намериш на приемлива цена взимай - доволно е за 3 месеца.
Успех!
Мнението беше редактирано от Blahzay на 18.08.10 17:46.
22.08.10
15:51
Аз повече никога не бих купил продукт на Controlled Labs. Диетата ми беше на 6, използвах Green Magnitute i GlycerGrow, ефект - кръгла нула- чиста загуба на пари.
Аз и още 2-ма приятели бяхме примамени от ниската цена на ГМ, но честно казано... по-добре да бяхме купили Джак или Пресърдж Ънлийшт. ГМ-то ги пих по 1 доза, по 2 дози, по 1 преди и 1 по време...... и.... нищо :D
казано от Ivan / Cottage на 22.08.10, 15:51:
Аз повече никога не бих купил продукт на Controlled Labs. Диетата ми беше на 6, използвах Green Magnitute i GlycerGrow, ефект - кръгла нула- чиста загуба на пари.
Аз и още 2-ма приятели бяхме примамени от ниската цена на ГМ, но честно казано... по-добре да бяхме купили Джак или Пресърдж Ънлийшт. ГМ-то ги пих по 1 доза, по 2 дози, по 1 преди и 1 по време...... и.... нищо :D
и по какви показатели сравняваш креатинова матрица с азотни бустъри? ;)
23.08.10
21:17
PSU е креатинова матрица с азотен буустър.
Мнението беше редактирано от Ivan / Cottage на 23.08.10 21:17.
казано от Ivan / Cottage на 23.08.10, 21:17:
PSU е креатинова матрица с азотен буустър.
хахаха Къде видя матрица, аз виждам само монохидрат, който надали е повече от 1,5 гр. Смяташ ли, че такова количество е достатъчно и то само в тренировъчни дни?
гриин маг е креатинова матрица ;)
Иване от костенец, в PSU има креатин, колкото за етикета;) в огромна част от най-известните бустъри има креатинов комплекс, като в някой е мнооого по-силно застъпен, но това не означава, че са креатинови матрици - остават си азотни бустъри. и няма място за сравнение ;)
според мен, липсата на ефект при теб се дължи на несвойствени за продукта очаквания и/или неправилна употреба - падат се по 25дози на калпак, щом си го пил и по 2/ден, едва ли си го пил повече от 15 дена ... като се има предвид, че креатина работи с натрупване - точно е почвал да работи и си го спрял ;)
а може и да си от хората, които са “нон-респондерс” към тези форми на креатин
GlycerGrow страхотен ефект има при мен (тая туба няма край).Най-добрия напомпващ продукт за мен + че е без стимуланти от които да се тресеш. 2 лажици в устата с мнооого вода + на тренировка още 1 разтворена в литър и половина вода, лошото само е че от толкова вода пикая като кон :Д ГМ пих 0 ефект нито сила нито нищо.. следваща цел продуктите на MAN