24.08.10
18:38
Здравейте имам един въпрос към вас.Днеска в залата взех някаква капсула за енергия.Първите 40мин от тренировката наистина имах предостатъчно енергия.След това започна да ми се гади и повръща и почуствах замайване.Въпроса ми е какъв може да е състава на хапчето защото до сега такъв ефект не съм срещал.Взимал съм по 1-2 редбула и всякакви други неща за енергия но чак такъв ефект като това не е имало.Минаха около 3 часа и все още имам много енергия.Направих 30 кофи и 20 набиранки едно след друго без почти никаква умора като се има предвид че правя по 10-12.Интересно ми е всъщност какво представлява.
Темата беше редактирана от head_hunter на 25.08.10 07:37.
24.08.10
18:45
Дека на хапове.
24.08.10
19:26
Koфеин, малко преувеличаваш с действието.
“Малко ” преувеличаваш . Как може да пиеш хапчета без да знаеш какви са ,що са ,за какво са ?
24.08.10
19:41
казано от k1r1I на 24.08.10, 19:37:
“Малко ” преувеличаваш . Как може да пиеш хапчета без да знаеш какви са ,що са ,за какво са ?
Добре де, много преувеличава. :Д
:D ако преувеличавах вообще нямаше да пиша тука и да питам.Точно за това питам защото ми е интересно какво толкова ще има вътре за такава енергия и само за 1лев. ;П
казано от k1r1I на 24.08.10, 19:37:
хапчетата са за енергия за това питам просто какъв може да им е състава за такава цена и толкова много енергия ;)
аз оня ден ядох едно вкусно кремче.беше лилаво и много вкусно.имали в този форум магьосници дето могат да ми кажат какъв е състава му,защото много ми хареса .. ???
... и тъпата тема!!
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 24.08.10 21:01.
казано от tra^la^la на 24.08.10, 21:01:
аз оня ден ядох едно вкусно кремче.беше лилаво и много вкусно.имали в този форум магьосници дето могат да ми кажат какъв е състава му,защото много ми хареса .. ???
... и тъпата тема!!
не ми тряят магьосници да ми кажат какъв би могъл да е състава.Просто ако някой случайно знае да сподели ..
25.08.10
07:37
Иди на врачка!
Ай сиктир и малоумните теми!
Заключва се поради малоумие!