12.08.10
16:02
Сега въпросът ми е ну жно ли е Kre-Alkalyn-a да се комбинира с нещо,и ще има ли достатъчно добър ефект ако взимам само него без никакви протеини(купени отделно). Благодаря от сега на всички отговорили.
12.08.10
16:33
Ако храната и тренировката е на доста добро ниво, ще имаш резултати!
казано от FINISH FIRST на 12.08.10, 16:33:
Ако храната и тренировката е на доста добро ниво, ще имаш резултати!
А това че нямало добър ефект при тийнеиджъри вярно ли е?
12.08.10
17:04
Не, т’ва са митове и легенди. И да знаеш, най - добри кре-алк е на All American EFX.
казано от FINISH FIRST на 12.08.10, 17:04:
Не, т’ва са митове и легенди. И да знаеш, най - добри кре-алк е на All American EFX.
Да знам.А да питам добър ли е за покачване на ММ аз нямам никаква нужда от сваляне ама никаква.Щот гледам много го използват за сваляне на килограми.
Отначало бях на Кре-Алкалин на Ultimate Nutrition , разфасовката от 120 капсули (беше тогава 41 лв) , ефекта беше буквално смайващ—защото бях тежичък и не толкова силен ,правех максимум 15 кофички , след кре-алкалина почнах ги правя по 35-40 което за мен си е доста добър резултат .Вече почти 11 месеца не съм взимал нищо ,силата освен че си остава същатата ,а и расте още ,абе МНОГО съм доволен .Когато приемах кре-алкалина не приемах нищо друго освен него..
24.08.10
14:13
Kre alkalyne-a na All American EFX ‘’супер прехваленият’’ продукт, на мен и още 5 приятелчета не даде абсолютно никакъв резултат.За другите нз, но мойте тренировки и хранене бяха повече от достатъчни а резултати..................хич....
Аз в момента ползвам вече трета седмица kre-alkalyn-a на Ultimate Nutrition и ефекта е абсолютно нулев, при добри тренировки и отлично хранене!
24.08.10
15:01
На Ultimate точно на първата тренировка имаше ефект при мене.Даже пия само по 1 хапче в почивните дни, а не по 2 както пише на опаковката и пак има голям ефект.
При всеки е различно... Явно аз спадам в този раздел хора, на които креатина не дава ефект... При много хора няма ефект заради храната, но аз съм на 100% сигурен, че при мен всичко е на много добро ниво.
Мнението беше редактирано от toni_101 на 24.08.10 17:17.
24.08.10
17:45
Да не си попаднал на кофти партида освен...Как го пиеш?
И аз се замислях за това... Пия го 1,5 гр 30 мин. преди тренировката и 1,5 гр. веднага след нея. В нетренировъчни дни пия 1.5 гр малко след ставане.
25.08.10
11:20
пих го по указаната по-силна доза: в почивни дни по 2, а в тренировъчни 2 преди и 2 след тренировката ....... и нищо
25.08.10
11:22
Нереалистични са ви очакванията от добавките като цяло, вземете си химия. Гаранция ти давам, че едно допълнително ядене на ден ще ти даде повече сила и раствж и от най-добрия креатин, не си хабете парите като нямате воля.
Всички кре-алкалини са еднакви. Формулата е патентована. Това не е добавка от която може да се очакват смачващи резултати и може би затова някои са разочаровани.
25.08.10
13:11
защо не, при положение че продуктът бе прехвален до небето, защо да не очаквам добри резултати. Просто за пример: Грийн Маг-а ми даде за около месец почти 5 чисти кила, сила и твърдост, пък не беше толкова хвален. И като споменах Маг-а имам въпросче и аз: Минаха около 3-4 месеца от приема му и тъй като бях очарован искам пак да го взема, но се чудя.....май ефекта няма да е както при първия прием....та дали да взема пак маг-а или по-добре да опитам със Селмас или друга матрица.
25.08.10
15:05
да ама ефектът със сигурност няма да е като при първото вземане.....тва ме притеснява
казано от heavyheavy на 25.08.10, 15:05:
да ама ефектът със сигурност няма да е като при първото вземане.....тва ме притеснява
Не трябва да те притеснява!
Така като си започнал, всеки продукт само по веднъж ли ще опитваш ? :-)
Мнението беше редактирано от NightElf на 25.08.10 15:13.