26.08.10
05:36
Днес се сетих,че имаме такъв тостер
http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-28748/opiekacz-romix-sm-18-bialy-sandwich-toster-Full.jpg
и реших да си направя сандвичи 4 филий хляб ВИТА без брашно,но не мога да се сетя какво още да сложа вътре предложения ? или другият вариянт е да си направя принцеси с яйце с извара и сирене
26.08.10
13:12
Лол,бахти,толкова ли не можете да си измислите какво да сложите в един сандвич.ВАриантите са толкова много-сирене,извара,кашкавал,месо,яйца,домат,зеленчуци...Хубавото на тия тостери е,че каквото и да сложиш в сандвича стават супер.
2 листа маруля/зелена чушка разделена на 2 и 1 пилешка пържола!
Мнението беше редактирано от fatrat на 26.08.10 16:50.
ще пробвам от това ,което ми казахте ,но и мисълта ми е ,че хляба не се променя с нище след тази обработка от тостера ? : ) някой да е пробвал да не ги маже с крем дали ще залепнат ?
не се притеснявай надали хляба изобщо е истински пълнозърнест за да мислиш какво се случва след печенето му :)
27.08.10
08:10
Няма да се промени.Възможно е ги-то на хляба да падне съвсем малко,но не съм сигурен.Във всеки случай не е проблем,даже обратното.За крема-какъв крем?Тостера е с тефлоново покритие,няма да залепнат,спокойно :)
Мен бабичката всеки път ми казва, че хляба като се изпече си губи стойностите (демек му пада ГИ), ама не вярвам и да пада да е с много.
Хляба няма да залепне,но лютеница,кашкавал и такива работи,които след загряване се втечняват,залепват,но след изтиването на тостера може да ги почистиш.Досега не съм си правил с пълнозърнест хляб,но едва ли ще си остане същият и няма да се припече малко :).Другото,което е,ако е с такива формички и не е плосък,недей слага много пълнеж,защото се намачква и излиза.А и другото,което е,яйце в такъв тостер не бих сложил :).
28.08.10
20:28
Ами той ще сложи нарязано сварено,то остана да сложи сурово.
П.с.това важи и за месото ;)
Аз на такъв тостер винаги си печа рибата, месото, сандвичи както казахте и други работи, доста е замаран с отпадъци от тези храни :Д Пробвах да сложа яйце сурово, но какво стана - едно нищо.
01.09.10
15:14
нищо бе сложи един път само хляб и ще получиш хляб с мириз на риба,пиле,кашкавал какво по протеиново от това... и ЕВТИНО !!