Кафе и Л-Карнитин?

14.03.05
01:56

Какво ще кажете по въпроса: преди кардиотренировка може ли да се пие кафе и Л-карнитин, не заедно, но и двете да се пият и какъв ще е ефекта? Не знам как биха си подействали двете, но все пак да попитам! Или фет бърнер и кафе (то не че в бърнера няма пак л-карнитин, ама айде)

19.03.05
21:44

ами аз днес почнах да чистя и сутринта пих едно кафе и се получи хубаво изпотяване но все пак ще мога да ти кажа със сигорност след месец
Мод Емил

19.03.05
23:25

Ако питаш мен, то преди тренировка кафето и аспирина са 100% задължителни, а Л-карнитина е чудесна екстра. А във Fatburner-ите си има всичко и л-карнитин и аспирин и кофеин и т.н.(в зависимост от производителя). Така, че ако вземаш Fatburner не е задължително да вземаш кафе и л-карнитин, но би поусилило ефекта според мен.

20.03.05
01:57

А, колко аспирин се взима с кафето? И още един въпрос за зеления чай - колко се пие от него и кога (на ден)?

20.03.05
10:55

Аспирина се взима в зависимост от поносимостта ти. Например половинка или един от 500мг. Но не препоръчвам повече от един, все пак и той-малко е токсичен и особено българския дразни стомаха на накои хора. Зеленият чай е наи-добре да си го намериш на таблетки, но ако няма се вземи такъв който е антиоксидант (не съм сигурен дали всички не са) и пий по един на ден. А за кафето другото важно нещо е, че ако започнеш да прекаляваш (тоест да пиеш по много на ден), ефекта му намалява или понякога спира, защото организма се адаптира. Так, че не ти препоръчвам, повече от 2 кафета на ден.

20.03.05
17:40

За пръв път чувам аспиринчът да е токсичен, но предполагам както с всичко - дозата прави отровата. Кое е по-добро според вас, чист аспирин, или упсарин? Защото упсарина много добре ми понася и нищо не ми дразни.

20.03.05
18:34

Ами до колкото знам са едно и също нещо, но с различна търговска марка (т.е. на различни производители), но може и да греша. А относно количествата за пример:изпии 100 хапове бионабол и нищо нама да ти стане, организма, ще ги изхвърли повечето (или поне няма да умреш :lol: ), и изпии 100 хапа аспирин и ще видиш как стомаха ще ти се разяде и ще си идеш без време. Сравнението може и де е глупаво, но мисълта ми е, че всяко нещо трябва да си е в определените граници и норми и всичко ще е наред.

21.03.05
12:45

ей чукундур, айде изпий 100 хапа бионабол да видим дали ще си жив без промивка в болницата

21.03.05
13:19

[quote author=“SLAY”]ей чукундур, айде изпий 100 хапа бионабол да видим дали ще си жив без промивка в болницата

Мисълта ми беше, че в големи количества аспирина е доста по-опасен от други химии които в малки са токсични. Аз лично не знам какво, ще стане, но съм говорил с доктор който ми направи горното сравнение.

21.03.05
15:11

По въпроса за кафето (сутрин на гладно)преди тренировка мога да кажа само 4е е много добре.Опитал сум комбинацията и при мен дава добър ефект.Добавянето на Л-карнитин само подсилва ефекта,но аз ли4но използвам Л-карнитин само в период на релеф-от към края на април.Идеята за зеления 4аи е добра-хъбажи неща съм 4ел за него,но не съм сигурен как се взима(Време и дозировка)

TH

24.03.05
22:19

Ами и аз сам чувал че е много добро сачетание но само внимаваите с аспирина и не го пиите на гладно за да не си докарате язва...и все пак това е киселина(за тези които не знаят това е така аспирина е киселина) :wink:

06.04.05
11:21

Nema maitap za aspirina naistina! Lichno az kato po-malka sum go nabarala i pila kolkoto iskam ey tui da vidq kak e i posle lejah v bolnicata zaradi natravqne ... tui che sus vsichko trqbva da se vnimava, dobre che pone ne sum si precakala stomaha :? Chovek si misli che vsichko moje da pie bez da ima posledstviq, no suvsem ne e taka, osobeno lekarstvata pomagat na edno, a vredqt na drugo - sorry za lekciqta :D No napravo se vuzmushtavam kak okolo men horata se tupchat s hapcheta za shtqlo i ne shtqlo - kato pochnem ot glavobolie do preqjdane ... luda rabota! :)

06.04.05
11:24

Току-що видях каква съм я свършила .. с латиницата  :(  Модераторите да ме извинят! Понеже съм нова ...  :oops:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1