26.08.10
13:29
Значи чудя се между следните комбинаций
вариант 1 - Протеин+Глутамин+Аргинин+таурин
вариант 2 - Протеин+BCAA
Целта ми е покачване на мускулна маса.Аз съм по склонен към 1вия вариант ,но бих искал да чуя и някое друго мнение :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.08.10 05:28.
до скоро бях на протеин креати и глутамин ама се разболях посредата на цикала.За това искам нещо ново сега
Аз лично бих избрал първата но нямам никакъв опит.. та какво ли значение има . :) Сега и аз мисля да започна Протеин+Креатин+Глутамин и да те питам как беше при теб,почувства ли подобрение? Малко тъп въпрос може би но за първи път ще взимам добавки и нямам никакъв опит.. само това дето съм изчел ми е.. =\
Мнението беше редактирано от Simkata на 26.08.10 21:29.
казано от G_UniTeD на 26.08.10, 13:29:
Значи чудя се между следните комбинаций
вариант 1 - Протеин+Глутамин+Аргинин+таурин
вариант 2 - Протеин+BCAA
Целта ми е покачване на мускулна маса.Аз съм по склонен към 1вия вариант ,но бих искал да чуя и някое друго мнение :)
много е относително и зависи и от други фактори. аз предпочитам втория вариант. ВСАА се набавят трудно от храна в необходимите количества, а те са от основно значение за запазване и покачване на ММ - 20 - 30гр/ден ВСАА + 2 дози протеин и хубава храна са достатъчни според мен. поне личния ми опит показва това.
И аз съм за 2рия....особено ако прибавиш един креатин.А за 1вия,аргинин едва ли ще намериш на поносима цена в добра форма за усвояване. ;)
Мнението беше редактирано от Николаи на 27.08.10 07:32.
Според мене , по-добре е на мястото на Таурина да сложиш Креатин или Амино ..