Протеин + Глутамин + Аргинин + таурин или ...

26.08.10
13:29

Значи чудя се между следните комбинаций
вариант 1 - Протеин+Глутамин+Аргинин+таурин
вариант 2 - Протеин+BCAA
Целта ми е покачване на мускулна маса.Аз съм по склонен към 1вия вариант ,но бих искал да чуя и някое друго мнение :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.08.10 05:28.

26.08.10
15:07

Протейн + Креатин + Глутамин + Амино

26.08.10
20:42

до скоро бях на протеин креати и глутамин ама се разболях посредата на цикала.За това искам нещо ново сега

26.08.10
21:26

Аз лично бих избрал първата но нямам никакъв опит.. та какво ли значение има .  :)  Сега и аз мисля да започна Протеин+Креатин+Глутамин и да те питам как беше при теб,почувства ли подобрение? Малко тъп въпрос може би но за първи път ще взимам добавки и нямам никакъв опит.. само това дето съм изчел ми е.. =\

Мнението беше редактирано от Simkata на 26.08.10 21:29.

27.08.10
04:54

казано от G_UniTeD на 26.08.10, 13:29:

Значи чудя се между следните комбинаций
вариант 1 - Протеин+Глутамин+Аргинин+таурин
вариант 2 - Протеин+BCAA
Целта ми е покачване на мускулна маса.Аз съм по склонен към 1вия вариант ,но бих искал да чуя и някое друго мнение :)

много е относително и зависи и от други фактори. аз предпочитам втория вариант. ВСАА се набавят трудно от храна в необходимите количества, а те са от основно значение за запазване и покачване на ММ - 20 - 30гр/ден ВСАА + 2 дози протеин и хубава храна са достатъчни според мен. поне личния ми опит показва това.

27.08.10
07:32

И аз съм за 2рия....особено ако прибавиш един креатин.А за 1вия,аргинин едва ли ще намериш на поносима цена в добра форма за усвояване. ;)

Мнението беше редактирано от Николаи на 27.08.10 07:32.

27.08.10
11:02

Според мене , по-добре е на мястото на Таурина да сложиш Креатин или Амино ..

28.08.10
11:17

мерси за отговорите.На този вариант се спрях :
Протеин ,БЦАА ,креатин(имам о6те от преди) , глутамин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1