въпрос

22.08.10
12:42

на 17 съм 190 85 кг . Нов съм в фитнеса .Искам да махна мазнините от краката .Имам големи бедра и това ме дразни . Ако може да ми предложите някоя диета и програма .Ходя на фитнес и не правя за крака защото само се развиват , само кардио . мога да ходя 7 пъти седмично .До сега съм тренирал футбол но ми се разпадна обора (финансова криза).
(ако кажете да гледам темите , гледах ги но не мога да си избера ).

мерси :) .

Темата беше редактирана от Stefanovich на 22.08.10 14:46.

22.08.10
13:20

казаха ми да вземам л-кларитин и фат бъран . и да си оправя храненето .

Мнението беше редактирано от Stefanovich на 22.08.10 18:41.

22.08.10
13:42

казано от Stefanovich на 22.08.10, 13:20:

и да си управя храненето .

и писането ... ;)

22.08.10
18:32

фат БЪРБАН ако пиеш се обади да ударим по 1 наздраве :)

22.08.10
18:43

Намали въглехидратите и си прави кардиото (по възможност сутрин на гладно). Може да изкараш едно НВД или въглехидратна ротация.

АН

22.08.10
20:29

л-кларитин  (dull)

26.08.10
20:24

някаква формула височина / килограми = релеф има ли ?
исакам да заприличам на райън рейнолдс
http://thats-all-folks.com/wp-content/uploads/2009/09/ryan_reynolds_97.jpg

26.08.10
20:42

Аз на брад пит

26.08.10
20:54

е вие го взехте за мезе ве пичове.Аз лично не виждам смисъл да пиеш Фат Бърнар и л-карнетин.Във фат бърнарите се съдържа л-карнетин така че....

27.08.10
08:25

казано от Diablo на 26.08.10, 20:54:

е вие го взехте за мезе ве пичове.Аз лично не виждам смисъл да пиеш Фат Бърнар и л-карнетин.Във фат бърнарите се съдържа л-карнетин така че....

ако мислиш че знам ..
от “химии” нищо не разбирам и даже няма да си ги купя тези боклуци .
В момента съм на “ниско въглехидратна диета (НВД)” не ям хляб ,сладко, мазно ,не пия газирано (само вода и натурален сок).
Фитнес програмата ми е 5 дневна (1-гърди 2-гръб 3-бицепс 4-трицепс 5-рамо),всеки ден различен мускул и в края на тренировката правя “бедрено разгъване” с 5 кг 40/50 повторения в 3 серии(малко кг. много повторения =релеф ?) , корем и финал кардио .
ако има още нещо ,споделете

Това на снимката съм аз . преди 1 год. нямам нова снимка .Ще си направя ... (тук още не ходя в залата)

Мнението беше редактирано от Stefanovich на 08.01.11 18:14.

27.08.10
10:37

моя съвет е да спреш и натуралния сок

27.08.10
15:52

добре , не ми е проблем .От толкова работи се отказах сега за един сок  ,няма проблем да правя:Д

27.08.10
18:41

Защо да спре натуралния сок ?

АВ

27.08.10
20:24

Отиди при някоя яка женска във фитнеса да ти покаже как се правят упражнения за бедра и дупе.

08.01.11
12:13

никой нищо не съм и няма да питам ..стам ме е ..
Та ефеката от тези 4месеца които минаха е - оформих се на всякъде (може и още) качих 15 кг мускул ..
(само инфо дънките ми са 32 номер,и не са ми “малки” или “впити”)
чудя се да пропусна “смъкването на мазнини” и да продължа с качването на “мускулна маса”
та за да избегна това смъкване и качване за да мога да покача повече , следователно повече мускул и като е релефен ще изглежда по добре .. от резултата до сега или който ще стане ако почна за “релеф” на този етап ..
???

08.01.11
12:23

Програмата по която тренирам :
понеделник : Гърди
вторник: Гръб + Трапец
сряда: Корем (супер серии)
четвъртък: рамо
пертък: бицепс + трицепс

08.01.11
14:20

казано от Stefanovich на 08.01.11, 12:13:

Та ефеката от тези 4месеца които минаха е - оформих се на всякъде (може и още) качих 15 кг мускул ..

Раян Рейнолдс пасти да пасе пред теб, той никога няма да качи 15 кила мускул  за 4 месеца. А ти и едно хапче не си изпил, какво говоря, ти даже натурални сокове не пиеш! Пък и за кво ти е да приличаш на някого с толкова тесни рамене, че горната част на тялото му прилича повече на кашон, отколкото на хубав, обърнат, атлетичен трапец?

08.01.11
15:42

Тренираш от 4 месеца и вече си си разделил така мускулите в различни дни ....!?
В един цял ден правиш само корем .... !?
За 4 месеца си качил 15 кг. чист мускол и то релефен .... !?
И всичко това без никакви суплементи .... човек ти ме изумяваш ... или това е ,защото спря натуралния сок и хляба и си на НВД ,а пък в същото време пишеш ,че качваш така лесно.

08.01.11
18:08

ммм нищо не вземам ... само МЕСО (чисто месо)
-тренирам всичко отделно ,правя даже “дроп”серии за по голямо изразходване на енергията от мускула (ако мога така да го кажа)
-правя ден за корема защото НЕ правя крака ,каката ги правя в почивката между сериите или упражненията. (прасец , бедрено разгъване , а и в хипер екстензиите при Гръбното упражнение също влиза задно бедно ,седалищни мускули )
-бързото ми развите - предполагам че е защото до сега не съм се занимавал с трениране на мускулите от кръста на горе, само футбол баскетбол и някакви нормални спортове .. и понеже от тях съм развил крака .. сега бързо наваксвам.. (така мисля..)
-ядене - спрял всичко вредно и с пиенето също , не пуша , пия алкохол с повод и на някое нощно заведение .
-15 кг е мускул защото в началото правих всеки път в края на трен. кардио. от там смъкнах мазнина , но вече спрях с кардиото за да наблегна на масата. и се получи
-При мен лесно стана не знам , но преди и след тренировка ходя по 3км на едната страна и 3км в другата 6, всеки ден на училище пак някъде толкова , и като изляза някъде пак се разкарваме .. :)

08.01.11
19:31

Имам чувството ,че си ме разбрал погрешно .... с написаното по-горе се опитвах да усмея написаното от теб и да постигна ирония ,а не че наистина ти се възхищавам ,защото имам чувството че си доста ...незнам как да се изразя .... незапознат с нещата (не ,че се правя на разбирач) просто тези 15 кг. чист мускул и то релефен за 4 месеца и то с НВД и тренировка 5 пъти в седмицата с кардио и супер серии и прочие ... просто ми се вижда мн измислено.

08.01.11
20:20

... мисля че форума е за помагане ...
-а аз ако давам грешна информация ... няма как да ми помогнете...
и НЕ е в мой интерес да ви лъжа ...
-когато ти се покачва теглото и смъкваш размери на дънките а качваш на торса , в смисъл рамене гръб гърди ...
-не съм казал релеф.. питах дали не е по добре да се пропусне смъкването на мазнина за лятото и да се продължи с вдигането на маса .. така след година + в смисъл че ще има още по голям ефект и мускул който може да бъде релефен след програма за релеф
-нямам какво да кажа ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1