24.08.10
09:30
Наскоро бях върл фен на “Methdrol” ,защото освен че съм май типичния Българин и гледам най-евтиното ,а и си падам по опасните работи
После прочетох за “PlazmaJet” на Gasspari и се чудя дали найстина си струва парите ,дали найстина има такъв ефект - четох и за този продукт обаче пак нещо ме гложди...
После срещнах “Slin Slane” - WTF , та те половината форуми ,сайтове за хранителни добавки го изкараха като нещо с което колкото повече се тъпчиш и тренираш , толкова по-огромен ще станеш..Шах и мат ,просто направо ми хвърлиха леша ...
Реших да се ровна ОЩЕ по-навътре в нещата за Слин Слейн-а ,и видях че от 20 до 30 % от хората не им действа (нормално ,все пак е хранителна добавка ,не е казано на всеки да му действа така както на друг) ,та те предлагат по-добре да се вземе някоя КРЕАТИНОВА МАТРИЦА—демек Cellmass на BSN..
Ще кажете ли сега вашето мнение—кой от 3-те продукта найстина се е доказал при вас и затвърдил е вашето мнение относно ефект ??Пък може би друг продукт ???Трябват ми нещо на хапове ,което за 1 месец що годе да ми повиши ММ-то..
На 17 съм , 75 кг , 1.80 см.
Темата беше редактирана от 0tka4enk0 на 31.08.10 22:20.
24.08.10
17:10
size on > cellmass
Така като те слушам стероиди ти трябват :D Вземи си креатинова матрица някаква, аз лично препоръчвам Size ON, но намали очакванията си ;)
То окей ,вземи Селлмас ,Сизе 0н ,или каквото и да е ,ама пари няма :D ...Ако можете да ми кажете нещо до 50 лв ..Намерих в един сайт , микронизиран креатин 500 таблетки за 40 лева ..Според вас дали ще действа ?—ето и сайта—-
http://www.bodyfan-bg.com/index.php?page=order&id=275
Обмислям и това :
http://www.bodyfan-bg.com/index.php?page=order&id=37
ЕДИТ : 25.09.10—- Какво ще кажете затова ? - http://myfitness-bg.com/show.php?pr=1517 ???
Мнението беше редактирано от 0tka4enk0 на 25.08.10 10:15.
Поне кажете за последния продукт който съм показал ...52 лв ,1800 гр , креатин + още работи .. Как е ?
Ами последния продукт на PEAK - CellMax ?? Той е почти 2 кг ,креатин монохидрат + Декстроза + Глутамин +Таурин + Копмплекс от Минерали + Витамини В-комплекс...Не е ли добро ??? -Или другия вариант - 500стотенте хапа микронизиран креатин монохидрат или Азотния буустър ...Чесно казано ми трябва нещо което да ме подържа минимум месец и нещо ,че да мога да събера пак пари и ако действа да зема пак и така да се продължава ...
Видях че има SizeOn по 430 грама , за 42 лева , знам че ще е прецакня ако го взема ,ама просто в момента нямам повече пари а и няма начин да направя повече ..
Моля ви посъветвайте ме защото не знам , толкова много добавки намерих който са на изгодни цени (намаления не друго) или са некви който са много извесни ,но малки количества (затова са и евтини) .
Мнението беше редактирано от 0tka4enk0 на 27.08.10 00:20.
27.08.10
03:20
А какво си взимал до момента и от колко време тренираш сериозно?
До момента съм вземал само Кре-Алкалин на Ultimate Nutrition ако не се лъжа ,една тъмно лилава кутийка с 120 хапа вътре. Тренирам от година и половина без лятото ,защото по-голямата част от тренировката ми беше предимно работа :D ...
Съветвам те да си купиш за 50 лв месо от някоя кланица. Добавките са само бонус към добрата храна. Ако не можеш да си я позволиш, поне се опитй да се доближиш максимално до нея.
казано от gips на 27.08.10, 10:52:
Съветвам те да си купиш за 50 лв месо от някоя кланица. Добавките са само бонус към добрата храна. Ако не можеш да си я позволиш, поне се опитй да се доближиш максимално до нея.
Имам 7 ядения за през целия ден ( основните : сутрин,обед,вечер ,и между тях и преди да си легна изяждам 1 кофичка кисело мляко) .Имам малко по-бърз метаболизъм затова изяждам огромни количества че да има някакъв ефект като вид на покачване на теглото..
27.08.10
17:37
Ийца си вземи и монохидрат. ;)
казано от anonymous на 27.08.10, 17:37:
Ийца си вземи и монохидрат. ;)
Демек яйца и креатин монохидрат ??
А какво ще кажеш за SizeOn дето е 430 гр ?? Не е ли по-добро решение ?? Или онзи продукт на PEAK - CELLMAX ,дето е 1800 гр и е 50 кинта .. ?? Креатин монохидрат нещо трудно ми се взима .. А и написах - проблеми с яденията нямам ..
За тези пари можеш да си купиш етил естер - в пъти по-изгоден, по-добър и без водна задръжка за разлика от монохидрата.
И може да го изсере половината така.... А и как ще седи разтворен протеин? Това след 2-3 часа няма да става за нищо.
Реших се да си купя добавки след месец и половина.Дотогава ще съм отделил достатъчно пари че да взема добавки.За сега съм се спрял на следната комбинация : Green MAGnituded + Jack3d .Има и място за още нещо до 45-50 лв.Ако имате предложения само за този ценови клас - споделете .И един въпрос като за финал - Тази комбинация добър ефект ли има ?? Защото всички теми който видя са SizeOn + Jack3d или Green MAGnituded + Протейн и т.н..
31.08.10
20:11
Креатин монохидрат + месо,яйца,извара....