26.08.10
17:04
Привет колеги!Пускам тази тема по молба на един приятел.От 2 почти 3 седмици приема стаковия продукт ANABOLIC Xtreme HARD FX POWER PACK,та въпросът му е защо няма никакъф резултат,съответно неможех да му дам конкретен отговор,надявам се вие да имате някакво мнение по въпроса.
Малко информация за него: 16г.188 висок,80кг
26.08.10
17:14
Извинявам се за неправилния пост на темата чак сега видях каде съм я постнал!
Ето 1вата причина
“16г”
2рата е :
Никаква образованост отностно хран. добавки и очакваните резултати.
3тата:
Може би ако напишеш хран. режим той ще е третата,но това е само предположение.
Да го биеш по главата твоя приятел и най-вече магазина , който го е продал на дете !
26.08.10
18:19
Това няма как да се следи за жалост.
Иначе, що за тема?
26.08.10
18:24
И какъв,е крайният отговор от цялата тая работа,че не му е трябвало да взима тестостеронен стимулаор ли?
26.08.10
18:24
Съжалявам ама темата звучи като онзи стар виц:
Влиза някакъв пич при доктора и разправя:
- Абе докторе един приятел е пипнал трипер. Какво да прави?
Доктора:
- Я свали гащите да го видиме приятеля ти.
И тука същата работа.
26.08.10
18:29
Хмммм,така си и мислех,че ще има и такъв коментар :) но в този случай не става дума за мен!Далеч,съм от мисълта да взимам този тип добавки. ;)
27.08.10
03:18
Не случайно много пъти сме заявявали,че сме против упптребата на такъв тип продукти от лица в подрастваща възраст. Причините са много, няма смисъл сега да си хабим времето да ги изписваме тук. Най-малкото - от тиийнове да се взимат модулатори на анаболните хормони в организма - пълна глупост и невежесвто. 2 седмици - крайно недостатъчен срок, за да очакваш резултати от каквито и да било добавки.
27.08.10
12:19
Благодаря за отзивите! И специално на сила.бг за конкретният отговор. :)