Мускулна маса без мазнини

27.08.10
11:32

Може ли някой да ми препоръча диета,с която да натрупвам мускулна маса, но без подкожни мазнини.

Според описанията на видовете тяло бих казал, че съм мезоморф 87кг на 185см.

27.08.10
11:36

Каквато и диета да спазваш(за маса), каквито и добавки да взимаш, ще качиш и мазнини, няма начин да се качва само мускул. Но ако искаш разгледай темите са ротация на въглехидратите.

АН

27.08.10
12:26

Дали няма начин...

27.08.10
13:25

казано от anonymous на 27.08.10, 12:26:

Дали няма начин...

Какъв е този начин в който качваш мускулна маса без никаква мазнина ?

АН

27.08.10
14:25

27.08.10
14:51

мммм да , но е сложно и излиза скъпо защото трябва да пиеш и  хранителни добавки и протектори  .

АН

27.08.10
14:59

Протекторите не са задължителни. :)
Пък и максимално чисто без зоб си е напълно възможно. Всичко опира до хр. режим и кардио.

27.08.10
15:54

казано от anonymous на 27.08.10, 14:59:

Протекторите не са задължителни. :)
Пък и максимално чисто без зоб си е напълно възможно. Всичко опира до хр. режим и кардио.

Що не го написа тва по-рано , вместо да си говорим за зоба.Задължителни са си все оай черния дроб не е за 1 ден .

27.08.10
17:59

Аз гарантирам че може, но става мноооогоооо бавно, защото аз такаправя и всичко си опира до хранене, аз даже кардио не съм правил 1 час, но вместо да станеш на прасе за 1 месец ще станеш леко заякнал за 3 месеца :D

27.08.10
18:06

казано от Nikolay Naidenov на 27.08.10, 17:59:

Аз гарантирам че може, но става мноооогоооо бавно, защото аз такаправя и всичко си опира до хранене, аз даже кардио не съм правил 1 час, но вместо да станеш на прасе за 1 месец ще станеш леко заякнал за 3 месеца :D

Еми то за 1 месец много истински мускул не може да качиш така че си прав.

28.08.10
09:06

казано от Nikolay Naidenov на 27.08.10, 17:59:

Даже и не е много бавно, ако всичко се прави както трябва(което на практика не се случва)

29.08.10
17:01

Специално за начинаещите, бих препоръчал да ядат повече, да тренират максимално ефикасно, с цел да качат колкото може повече мускулна маса. Трябва да запомните, че колкото повече мускулна маса имате, толкова повече калории гори тялото и по-бързо ще се изчистите в последствие. Иначе вярно може да се качва чисто, но става много по-бавно, а затова аз лично предпочитам да кача някой друг излишен килограм, но после ще знам че за около 2 месеца ще се изчистя и ще си ги поддържам по-лесно. Чистото качване на ММ е за хора с поне 2 години опит, такива които са си изградили навици и режим. Това е от мен, не искам да ангажирам никого с мнението си. Успех на всички.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1