27.08.10
11:32
Може ли някой да ми препоръча диета,с която да натрупвам мускулна маса, но без подкожни мазнини.
Според описанията на видовете тяло бих казал, че съм мезоморф 87кг на 185см.
Каквато и диета да спазваш(за маса), каквито и добавки да взимаш, ще качиш и мазнини, няма начин да се качва само мускул. Но ако искаш разгледай темите са ротация на въглехидратите.
27.08.10
12:26
Дали няма начин...
27.08.10
13:25
казано от anonymous на 27.08.10, 12:26:
Дали няма начин...
Какъв е този начин в който качваш мускулна маса без никаква мазнина ?
27.08.10
14:51
мммм да , но е сложно и излиза скъпо защото трябва да пиеш и хранителни добавки и протектори .
27.08.10
14:59
Протекторите не са задължителни. :)
Пък и максимално чисто без зоб си е напълно възможно. Всичко опира до хр. режим и кардио.
27.08.10
15:54
казано от anonymous на 27.08.10, 14:59:
Протекторите не са задължителни. :)
Пък и максимално чисто без зоб си е напълно възможно. Всичко опира до хр. режим и кардио.
Що не го написа тва по-рано , вместо да си говорим за зоба.Задължителни са си все оай черния дроб не е за 1 ден .
27.08.10
17:59
Аз гарантирам че може, но става мноооогоооо бавно, защото аз такаправя и всичко си опира до хранене, аз даже кардио не съм правил 1 час, но вместо да станеш на прасе за 1 месец ще станеш леко заякнал за 3 месеца :D
27.08.10
18:06
казано от Nikolay Naidenov на 27.08.10, 17:59:
Аз гарантирам че може, но става мноооогоооо бавно, защото аз такаправя и всичко си опира до хранене, аз даже кардио не съм правил 1 час, но вместо да станеш на прасе за 1 месец ще станеш леко заякнал за 3 месеца :D
Еми то за 1 месец много истински мускул не може да качиш така че си прав.
28.08.10
09:06
казано от Nikolay Naidenov на 27.08.10, 17:59:
Даже и не е много бавно, ако всичко се прави както трябва(което на практика не се случва)
Специално за начинаещите, бих препоръчал да ядат повече, да тренират максимално ефикасно, с цел да качат колкото може повече мускулна маса. Трябва да запомните, че колкото повече мускулна маса имате, толкова повече калории гори тялото и по-бързо ще се изчистите в последствие. Иначе вярно може да се качва чисто, но става много по-бавно, а затова аз лично предпочитам да кача някой друг излишен килограм, но после ще знам че за около 2 месеца ще се изчистя и ще си ги поддържам по-лесно. Чистото качване на ММ е за хора с поне 2 години опит, такива които са си изградили навици и режим. Това е от мен, не искам да ангажирам никого с мнението си. Успех на всички.