креатин+глутамин+таурин

23.08.10
23:03

Сега мисля след лятото да започна  с тази комбинация. От вас искам да ви помоля да ми предложите на коя фирма да съчетая тези 3 добавки,че да правят около 100 лв (горе доло по 35 лв. на продукт) С толкова пари разполагам в момента :) А ако ви се струват малко парите ще премахна таурина и ще карам само на креатин и глутамин . давайте предложения :) Мерси предварително !

23.08.10
23:08

На primaforce обаче ще ти излезе малко повече от 100 лева , но пък ще ти стигне за много време :)

АН

23.08.10
23:15

яката работа

26.08.10
11:37

А какво мислите за този продукт fitness1.bg/cellmass-avpt/

26.08.10
12:17

казано от kravata на 26.08.10, 11:37:

А какво мислите за този продукт fitness1.bg/cellmass-avpt/

Аз съм много доволен от продукта, но ти трябват 2 кутии.

26.08.10
12:42

Модерация: нарушена точка 20.0 от условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 26.08.10 12:56.

27.08.10
18:51

Защо 2 кутии ?

27.08.10
19:21

казано от kravata на 27.08.10, 18:51:

Защо 2 кутии ?

Да смяташ и да четеш можеш ли? В една кутия има 50 дози, по 2 на ден=25 дена. За да усетиш хубаво продукта ти трябват поне 2 опаковки, тъй като поне при мен започна да действа след 2-рата седмица.

28.08.10
02:03

“Начин на употреба : В тренировъчни дни 1 доза след тренировка и още една 6-8 часа преди или след следтренировъчната доза. В нетренировъчни дни 1 доза на гладно. “
Мога да чета и да смятам и по моите изчисления ще ми стигне за месец и отгоре даже! И никаде не пише че ми са нужни 2 кутии за да усетя ефекта. Това че при тебе е действало след 2-рата седмица е съвсем друг въпрос!

28.08.10
10:13

казано от kravata на 28.08.10, 02:03:

“Начин на употреба : В тренировъчни дни 1 доза след тренировка и още една 6-8 часа преди или след следтренировъчната доза. В нетренировъчни дни 1 доза на гладно. “
Мога да чета и да смятам и по моите изчисления ще ми стигне за месец и отгоре даже! И никаде не пише че ми са нужни 2 кутии за да усетя ефекта. Това че при тебе е действало след 2-рата седмица е съвсем друг въпрос!

Хайде сега да погледнем официалния сайт http://www.bsnonline.net/details/cellmass.html#recommended:

RECOMMENDED USE ON TRAINING DAYS: Serving 1: As a dietary supplement, mix 1 scoop with 4-6 oz. of cold water or any beverage of your choice immediately following your workout (on an empty stomach). Serving 2: As a dietary supplement, mix 1 scoop with 4-6 oz. of cold water or any beverage of your choice, 6-8 hours before or after your post-workout serving (on an empty stomach).

RECOMMENDED USE ON NON-TRAINING DAYS: Serving 1: As a dietary supplement, mix 1 scoop with 4-6 oz. of cold water or any beverage of your choice upon waking (on an empty stomach). Serving 2: As a dietary supplement, mix 1 scoop with 4-6 oz. of cold water or any beverage of your choice, 6-8 hours after your first serving (on an empty stomach).

Прочети и малко по-надолу note:CELLMASS® begins to induce its maximum effects in weeks 3-12. Успех да почувстваш, който и да било креатин от първия ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1