Болки в гърбаааа

31.03.05
21:33

Здр... преди 2 дена в края на тренировката направих нещо и аз незнам какво..хаха.. но сега цялата лява част на гърба ми адски ми боли и я мазах с Бен-Геи, но не ми минава..някой да има идеи какво да правя, че да ми мине по-бързо??? :(

31.03.05
21:39

[quote author=“Luzyfer”]Здр... преди 2 дена в края на тренировката направих нещо и аз незнам какво..хаха.. но сега цялата лява част на гърба ми адски ми боли и я мазах с Бен-Геи, но не ми минава..някой да има идеи какво да правя, че да ми мине по-бързо??? :(

Посещение при лекар направи!

Може:
-масаж, разтривка с загряващо средство/зависи обаче каква в травмата
- стречинг- пак зависи от травмата

*не си прави експерименти :)

31.03.05
23:55

Обикновено всичко преминава до дни мисля че е схващане някакво но мже и друго да е ако не премине до седмица доктор ох боли ти е вързан в кърпа (дано не се налага)

01.04.05
12:13

Почивка. След това по-лекичко като за начало.
Успех!

06.04.05
17:00

НЕ ЗНАМ КАКЪЖ Е ТОчНО ПРОБЛЕМА,МИСЛЯ чЕ СЕ НЕЛАГА КОНСУЛТАЦИЯ С ЛЕКАР,НО КАТО СПЕЦИАЛИЗАНТ ПО МАНУАЛНА ТЕРАПИЯ МОГА ДА КАЖА, чЕ ЕДИН ПРЕГЛЕД ПРИ МАНУАЛЕН ТЕРАПЕВТ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ- ПРИЛАГАТ СЕ РАЗЛИчНИ МЕТОДИ НА ОСЖОБОЖДАВАНЕ НА СТАВИТЕ И МУСКУЛИТЕ И ТЕХНИКИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НЕ БОЛКИТЕ В ГЪРБА.
УСПЕХ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1