27.08.10
07:23
Добър ден,
Взел съм си протеин голд стандарт и една добавка за сила...директно на въпроса - тъй като добавката ми за сила изисква след приемът си да не се приемат никакви хранителни вещества (включително и протеина),немога да приема и 2те добавки както е описано на опаковките им-преди тренировка.Фатално ли е ако взимам протеина сутрин,след тренировка и вечер,без да го пия преди тренировка,а преди тренировка да пия добавката за сила,аз мисля,че три дози по 32гр. протеин (толкова протеин има в един сървинг) биха ми били достатъчни за 1 ден,но това което променя нещата е,че в сървинга има също БЦААС които преди тренировка биха се оказали...нужни меко казано :) .В момента съм 85кг горе долу кажи-речи само мускули и съм 190см,а на протеина пише да се приема (на ден) по 1 грам протеин за всеки килограм телесна маса което прави 85гр,а с 3те дози които предполагам като вариант за прием би трябвало да е достатъчно по моя преценка.
Моля изразете мнение или дайте идея,че ш’се побъркам
Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от doncho3 на 27.08.10 07:28.
Сутрин и след тренировка ще са ти достатъчни.
В една доза няма 32гр протеин. Самата доза е толкова.
Мнението беше редактирано от Fallen на 27.08.10 10:04.
27.08.10
13:07
казано от doncho3 на 27.08.10, 07:23:
Моля изразете мнение или дайте идея,че ш’се побъркам
Благодаря предварително :)
Добър ден,
Кристалното кълбо е на ремонт, хвърлях боб, но имах само бял в наличност, а при него не са толкова точни показанията и така и не показа коя е мистериозната добавка.
Според белия боб, ще те освидетелстват в местния психодиспансер щото си се побъркал от незнание кога точно да си приемеш протеина в резултат на което ръката ти е спаднала с цели 0.5 см. Диагнозата на лекуващия лекър е “Личностно раздвояване” - разни гласове са ти нашепвали различен времеви интервал за прием на протеин.
Чудя се какво може да Ви научи да пускате теми като нормални хора?
Тука да не решихте, че форума е за хора с паранормални способности и четеме мисли или гледаме в бъдещето?
Като не си споменал каква е добавката какво точно очакваш да ти се отговори?
28.08.10
16:44
Кристално ясно! Прочетох ти въпроса 2 пъти защото мислех , че съм разсеян и не разбрах нещо.
Хората са написали да не се приемат хранителни в-ва понеже има всякакви малоумни индивиди,които се напраскват като прасета 15 минути преди да влязат в залата,пият еликсира и после викат що не действа.
Преустанови твърдата храна 1.5-2 часа преди тренировка според метаболизма си,пий си бустера или там каквото имаш и си вмъкни протеина сутрин след ставане,след тренировка и между някое хранене.И недей да хабиш парите на ваште без да знаеш какво правиш,че трудно се изкарват.
Мнението беше редактирано от mantodeus на 28.08.10 17:41.