23.08.10
18:03
Здравейте. :) Контузих си рамото и няма да мога да тренирам както исках и за това ще се наложи да променя малко плановете. Мисля да акцентирам на краката за 4-5 седмици, но не знам как да процедирам. Съвети? Колко пъти в седмицата ще е добре да ги тренирам и как..?
Аз бих ти предложил следното нещо - един път във фитнеса и един път малко тичане и и стълбички, като за стълбичките имаш възможност да правиш поне 5 упражнения.
‘Айде де, че се чудя какво да правя вече. :) Как ви се струва да разделя предното от задното бедро и да ги тренирам краката 2 пъти в седмицата? ИЛи пък да правя предно и задно бедро и в двете тренировки, но с различни упражнения. Едната тренировка примерно базови, а другата изолиращи/оформящи.
25.09.2010, 17:59нагоре
Здравейте,имам проблем и се надявам да ми помогнете.Моят приятел има проблем с рамото.Казаха му че има износена става и се налага операция.Биха му някакви инжекции обаче не помагат,още го боли.Това се получи преди 2 год. когато правеше ремонд на един апартамент.Беше спрял да ходи на фитнес още преди това.Сега иска пак да тръгне обаче го боли и не става.Той иначе е здравичък и е още млад и това с операцията е много гадно.Моля ви да ми препоръчате някой спортен ортопед много добър.Давам си имейла q.88@abv.bg.Моля ви пишете,че не мога да го гледам така.