Кое е най-добре за мен?

DI

06.04.05
13:15

Тежа 70 кг при ръст 188, имам доста бърз метаболизъм и искам да кача яко маса 8) Кой от продуктите на Нутрим е най-подходящ за мен, понеже не разбирам много... Е, не е задължително да е на Нутрим, но кое е най-подходящо? Thanks

06.04.05
14:28

може да почнеш с некои гейнер

DI

06.04.05
15:21

ОК ама кое е по-добре: Протеини или Гейнъри?

06.04.05
19:21

Протеините са само протеини,а гейнерите са микс със белтъци,креатин,витамини,но в по-малки количества,нали се сещаш :) .То има и различни видове протеини-соеви,яйчни сега спецовете ще ти кажат по-подробно.

06.04.05
22:12

гейнерите са основно въглехидрати със сравнително малък процент белтъци вътре щом си се ориентирал към нутрим бих ти препоръчал mass gain като за начало ще качиш гаранция 8)

07.04.05
10:26

Човек направо те сажалявам.И аз сам 188 ама сам 95 кила.Но споко и ти ще качиш маиш ли ква е маниика после.А за да стане това повечко хапване и така.Тоя Масс гейн на Нутрим не ти го препоръчвам,.Един приятел си зе такъв и нямаше никаква файда.По-хубаво се насочи към нещо по-качествено

07.04.05
10:48

1) Сайта на Нутрим не ми го отваря/смешници/
2) Вземи си чист протеин/млечен или яйчен, както си прецениш//Ако не знаеп, той е в прахообразно състояние. КАзвам ти го защото незнам дали си в час с нещо изобщо, не се обиждай./ И сам си направи гейнера. Гейнер е протеин примесен с въглехидрати. Въглехидрати има ПРИМЕРНО- захар, банани, мед.

Пример: Кисело мляко + протеин/определен грамаж + банан и половина + пшеничен зародиш

За мен това си е бая курав гейнер. Ако не искаш да си мъчиш стомаха. Само мляко+протеин+ банан

Ако искаш да го мъчиш още по-малко:

мин. вода+ претеин + банан /ако вкуса не те убива :lol: /

DI

07.04.05
17:21

А като стана дума за мъчене на стомаха, това ще има ли някакъв отрицателен ефект върху бъбреците, защото не съм много добре с тях?

07.04.05
21:39

Мисля, че няма да имаш проблеми. Досега не съм чувал някой да се оплаква от  болки в бъбреците при приема на протейн, един приятел се оплакваше, обаче от креатин пък и не го знам какво качество е бил. И ти внимавай и не си купувай некачесвени продукти, и такива с незнаен пройзход. :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1