19.07.10
20:52
http://bar-barians.com/Membership.html
REQUIREMENTS
Physical requirements include:
1. 5 Muscle Ups
2. 45 Dips
3. 25 Pull-ups
4. 55 Push Ups
5. and 5 Muscle Ups, within 6 mins.
Какво ще кажете?
19.07.10
21:41
1. 5 Muscle Ups (2)
2. 45 Dips (25)
3. 25 Pull-ups (20)
4. 55 Push Ups (55)
5. and 5 Muscle Ups (0)
Ето кои мога в комплекс.
20.07.10
08:00
казано от cecowe на 19.07.10, 21:41:
1. 5 Muscle Ups (2)
2. 45 Dips (25)
3. 25 Pull-ups (20)
4. 55 Push Ups (55)
5. and 5 Muscle Ups (0)Ето кои мога в комплекс.
Този комплекс с упражнения с собственото тегло само, е много труден за хора дори и без излишни мазнини които са по-тежки освен ако не са за гохард :)
това ще го пробвам задължително...четвъртък сутринта...като първа тренировка...
gohard….тук не им се кефим да знаиш май френд...въпреки, че си представям един як цикъл и всеки ден по 3 комплекса:)))
p.s. може да ми махнеш поста, бате Вики:)))
20.07.10
15:48
казано от Miro Gi4ev на 20.07.10, 08:00:
1. 5 Muscle Ups (2)
2. 45 Dips (25)
3. 25 Pull-ups (20)
4. 55 Push Ups (55)
Този комплекс с упражнения с собственото тегло само, е много труден за хора дори и без излишни мазнини които са по-тежки освен ако не са за гохард :)
Напълно възможно е без хапове и инжекции.
20.07.10
19:53
В комплекс, да. И Слави, за силово възлизане на лост става дума. ;0
21.07.10
08:12
казано от cecowe на 20.07.10, 15:48:
казано от Miro Gi4ev на 20.07.10, 08:00:
1. 5 Muscle Ups (2)
2. 45 Dips (25)
3. 25 Pull-ups (20)
4. 55 Push Ups (55)
Напълно възможно е без хапове и инжекции.
не го отричам но ако си 50кг ако си 100 си загубен и да си чист дори, то ти тежи
21.07.10
10:44
Тук говорим за функционална сила, не за плажни мускули. ;0 Слави колко кила мислиш, че е?
Слави-86-87кг.
Виктор Каров-100+кг.
Ефтим Илиев-100кг. някъде...
Лимка и Атилова(рядко срещана порода females, можещи да засрамят доста билдери с интензивността, с която тренират, а също и килата, с които работят ,отнесени към личното им теглo и факта, че все пак са ЖЕНИ)...също не са от най-леките...
НЯМА значение, колко е тежък един човек като цяло, ако е силен и издръжлив...да-знам, че е относително и разтегливо понятие силата...качеството търсим ние, функционалността, визията е следствие...аз лично се премерих по-миналата седмица със Сашко за пръв път от 6-7 години...никога не ме е интересувало колко кила съм...гледам огледалото, хронометъра, щангата и действам...THAT’S IT…!!!
p.s. Вик това го прави за под 5мин....Готов съм да се обзаложа с всеки...
21.07.10
15:54
Не вярвам...
21.07.10
16:20
Не. Виж видеото в сайта на групировката.
1. 5 Muscle Ups (5) - първо качвам дясната ръка
2. 45 Dips (18)
3. 25 Pull-ups (20) - кипинг, можех и още 5 ама нещо се изложих.
4. 55 Push Ups (55)
5. and 5 Muscle Ups (5)
22.07.10
09:14
казано от cecowe на 21.07.10, 15:54:
Не вярвам...
х2
22.07.10
09:20
казано от slavko на 21.07.10, 11:09:
Слави-86-87кг.
Виктор Каров-100+кг.
Ефтим Илиев-100кг. някъде...
Лимка и Атилова(рядко срещана порода females, можещи да засрамят доста билдери с интензивността, с която тренират, а също и килата, с които работят ,отнесени към личното им теглo и факта, че все пак са ЖЕНИ)...също не са от най-леките...
НЯМА значение, колко е тежък един човек като цяло, ако е силен и издръжлив...да-знам, че е относително и разтегливо понятие силата...качеството търсим ние, функционалността, визията е следствие...аз лично се премерих по-миналата седмица със Сашко за пръв път от 6-7 години...никога не ме е интересувало колко кила съм...гледам огледалото, хронометъра, щангата и действам...THAT’S IT…!!!p.s. Вик това го прави за под 5мин....Готов съм да се обзаложа с всеки...
Стига бе човек тренирал съм гимнастика(много съм силен природно, от което само страдам между другото) всички силови упражнения ги правех(вкл. КРЪСТ) но последваха церия - разтежения, травми, и накрая тренера ми каза бегай не се мъчи
Хем си силен, хем страдаш от това - я обясни ?! Колко пък толкова си силен, че чак ти пречи?! Интересно...
Разтеженията и травмите са от друго:))
Може би някой те е тренирал погрешно за да се стигне до тези хронични травми, не си ли се замислял, знаеш ли колко момчета и момичета-супер таланти са попипяни от смешни и жалки треньори в юношеска възраст...аз примери много мога да ти дам...в БГ има много прехвалени треньори братле...вервай ми...
А за това кой какво вярва...нека видим...аз лично утре ще го правя това и ще докладвам...единствено ме притеснява, това че сериите не трябва да се накъсват, особено се отнася за кофичките...45 в серия...трудно трудно....сигурно ще се наложи да ги разбия на две...нали няма да ми се сърдите...важното е да падна под 6 минути:)
Не бях в кондиция да правя подобно нещо днес, пък и няма къде да правя Muscle Ups.
Но опитах кофите, е докарах ги до 45, накрая малко криви, можеше последните 10 тина да са 1 идея по-дълбоки, но все пак 45.
22.07.10
19:45
Дайте някакви предложения за силовите възлизания. Много ми куцат. Усещам, че имам сила, но техниката е ужасна.
22.07.10
20:43
Max-a ми е 2 в серия, за трето ще пробвам с единично силово.
23.07.10
04:24
казано от Madboy на 22.07.10, 09:43:
Хем си силен, хем страдаш от това - я обясни ?! Колко пък толкова си силен, че чак ти пречи?! Интересно...
Разтеженията и травмите са от друго:))
Ами не знам колко човека познаваш които с късали мускули (при това 3 наведнъж), без употреба на стероиди.
аз познавам много и ти казвам, че е от неправилно трениране...сега доста хора освен теб сме тренирали зверската и професионално, така че недей сега се изкарава мъченик...моля те май френд...аз съм съумял да се запзая, защото на моменти не съм си слушал треньора(представяш ли си?!?!?!?....)...Да - загрявах много повече, ДА-когато се чувствах като парцал и на ръба на всякакви сили-не тренирах...ДА-четях много, правих си изводи и пренасях върху това, което ме “учат” на пистата и т.н....ако можех да върна времето с 12-13 години назад, щях МНОГО, ама МНОГО неща да правя по различен начин..!!!...ТВА е и точка!!!
За силовите...ами аз как правех-набирах се с тежести, кофички доста правех и работих върху маха с краката, най-важното е да си усетиш кога ти е пика на силата и тогава да наемеш, бързо и рязко....като начало може да не правиш цялостно възлизане...а примерно само махове...или тежки кофички...в началото ми беше и9 на мен много зор, но като си координираш движенията и не губиш ценна сила в излишни движения се получават нещата....
p.s. всъщност за доста упражнения се отнася...ако си крив, колкото и да си як...има голяма вероятност да не ти се получат нещата...
25.07.10
09:31
казано от slavko на 23.07.10, 06:03:
аз познавам много и ти казвам, че е от неправилно трениране...сега доста хора освен теб сме тренирали зверската и професионално, така че недей сега се изкарава мъченик...моля те май френд...аз съм съумял да се запзая, защото на моменти не съм си слушал треньора(представяш ли си?!?!?!?....)...Да - загрявах много повече, ДА-когато се чувствах като парцал и на ръба на всякакви сили-не тренирах...ДА-четях много, правих си изводи и пренасях върху това, което ме “учат” на пистата и т.н....ако можех да върна времето с 12-13 години назад, щях МНОГО, ама МНОГО неща да правя по различен начин..!!!...ТВА е и точка!!!
За силовите...ами аз как правех-набирах се с тежести, кофички доста правех и работих върху маха с краката, най-важното е да си усетиш кога ти е пика на силата и тогава да наемеш, бързо и рязко....като начало може да не правиш цялостно възлизане...а примерно само махове...или тежки кофички...в началото ми беше и9 на мен много зор, но като си координираш движенията и не губиш ценна сила в излишни движения се получават нещата....
p.s. всъщност за доста упражнения се отнася...ако си крив, колкото и да си як...има голяма вероятност да не ти се получат нещата...
Много се кефя на хора като тебе дето се мислят за някви абсолюти всичко могат всичко знаят, но както и да е смятма че избягахме от целта на форум като този коята е да си помагаме и обсъждаме а не да си мерим на кой му е по-голяма работата
казано от Miro Gi4ev на 23.07.10, 04:24:
казано от Madboy на 22.07.10, 09:43:
Разтеженията и травмите са от друго:))Ами не знам колко човека познаваш които с късали мускули (при това 3 наведнъж), без употреба на стероиди.
То това не е много за хвалба да ти кажа :D
25.07.10
21:09
Слави, ще го пробваш ли най-накрая този комплекс? :))
аз го правих...5:5 и нещо...но с накъсване на сериите...възлизанията без проблем, но кофите на два пъти, набиранията също, а лицевите ми бяха най-жалките лицеви от доста време на насам...много се одървих бе бах го...:)))
Трицепса ми отказа тотално на кофичките...т’ва беше големия проблем...
No excuses…другия път по-добре:))
p.s. изглежда елементарно, а те смачква:)
казано от slavko на 26.07.10, 06:50:
аз го правих...5:5 и нещо...но с накъсване на сериите...възлизанията без проблем, но кофите на два пъти, набиранията също, а лицевите ми бяха най-жалките лицеви от доста време на насам...много се одървих бе бах го...:)))
Трицепса ми отказа тотално на кофичките...т’ва беше големия проблем...
No excuses…другия път по-добре:))p.s. изглежда елементарно, а те смачква:)
Мeн даже и елементарно не ми изглежда, кофите са ми доста зле сигурно на 3 трябва да ги правя ;). Това ще го пробвам тия дни.
Помня, че преди време изискванията бяха занижени, 40 кофи, 20 набирания, 50 лицеви, 5 силови. Взех кофите, набиранията и лицевите на суперсерия, но за силовите бях толкова одървен, че нямах координацията да ги направя... Сега мисля, че ще се справя с комплекса, ще го пробвам вдругиден.