29.08.10
10:15
Здравейте,
През Юли/Август използвах 2 туби Липо 6 Черно и Голям Анадрокс като предтренировъчно.
Опита в залата ми е 5-6 години с прекъсване поради контузия. Възобнових отново през Март 2010. Винаги съм имал проблеми в борбата с теглото и запазването му на определени нива, та затова съм ползвал основно бърнери. Преди тези 2 добавки използвах САН Т3 и Окси с добри резултати. Реших да взема тези поради добрите ревюта и рекламата им.
Освен тези добавки бях на НВД с 1800-2000 ккал на ден прием, тренировки вечер (поради работния ми ден) и режима ми понякога не се получаваше поради липсата на време да ям на работното място. Освен тези 2 добавки, приемах CEE на Мега Про и Джак3д.
Стартово тегло 108 кг на 11 юли.
Крайно тегло 102 кг на 16 Август.
Тренировки 5 дена тежести, 6 дена кардио на вело и гребен тренажор. И сега към продуктите:
Цена: За Липотата и Анадрокс се оръсих 300 кинта + още 50 за креатина. Джака беше запазен от предишния месец. Според мен цената на Липо 6 е доста висока и излиза около 5.50 лв/ден (6 хапа), а Анадрокс е около 5,30 лв/ден (8 хапа) или 2,65 при една доза на ден преди тренировка.
Вкус: Няма, и двата продукта са на капсулна форма.
Сила: Значи откъм сила съм доволен дотолкова, че не загубих сила, а на някой упражнения дори покачих. Забелязах сериозно повишение на издръжливостта.
Фокус: Не забелязах промяна.
Странични ефекти: Забелязах няколко доста неприятни. След употреба на Липото кръвното ми скачаше много и имах много неприятно усещане на нервност. Не усетих потискане на апетита или нещо такова. Анадрокс има един много неприятен страничен ефект - след приемането на доза сутрин и ако не се яде след 10-15 минути, се получава световъртеж, гадене и най-често повръщане на стомашни сокове. Но това се получава само сутрин. Други ефекти нямаше, съня си беше нормален и нямах проблеми като цяло. Понякога имах мускулна слабост след ставане сутрин, но се оправяше до обяд.
Обща оценка: Доволен съм от комбинацията на продуктите, постигнах едно добро сваляне на кг, но мисля, че загубих и мускулно тегло. 6 кг не са много за тези пари. Бих препоръчал Анадрокс от двата, защото от него се усещаше по-осезаемо затоплянето и постоянното изпотяване, а и добро напомпване. Честно казано, Липото не го усетих никак, освен на джоба си.
Надявам се ревюто да Ви е харесало.
С уважение към всеки един от Вас, колеги:
Георги
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 30.08.10 13:43.
Анадрокс е добра добавка и действа добре и самостоятелно да ти кажа. Аверчето, дето тренираме си я взе самостоятелно и доста добре сваляше, при това мазно, а не вода. А той от 1 доза Липо го карах до бърза помощ, че кръвното му 180/120 отиде.
Е тогава тотално вече се отказах от тва липо.., пък и на 16 кво ли може да направи :D
но пък щом е с такива странични еефекти ,би трябвало да действа по-добре????
Мнението беше редактирано от fatrat на 30.08.10 07:12.
казано от fatrat на 30.08.10, 07:11:
Е тогава тотално вече се отказах от тва липо.., пък и на 16 кво ли може да направи :D
но пък щом е с такива странични еефекти ,би трябвало да действа по-добре????
OEP