токсини

29.08.10
15:52

Здравйте,интересуват ме различни “рецепти” за извличане на токсините от организма.Чувал съм,че жабуркане с зехтин сутрин на гладно 10тина минути в продължение на 2 седмици е с доказан ефект.Някой пробвал ли е,да сподели.Кажете и други методи чрез билки или храни.мерси ;]

29.08.10
17:54

Токсините от организма се изкарват по-бързо при тичане и правилно дишане по време на самото бягане. Самият процес тогава се забързва,  също така при правенето на стречинг дишането тогава помага също адски много за това което попита, но за храна не мога да ти помогна. Извинявам се ако приемаш поста ми за спам :)

Мнението беше редактирано от 4today на 29.08.10 18:34.

29.08.10
18:44

Абе това никак не е здравословно за езика ти, така че както ти каза 4today ходи да тичаш :D

АН

29.08.10
19:18

И стабилно хидратиране.

аз питах чрез антиоксидантна храна-капини,малини.. или чрез прием на някакви билки,
относно потенето съм наясно.

Мнението беше редактирано от Стоян Тодоров на 29.08.10 19:44.

29.08.10
22:19

Акай бери, ама много не го продават тука хахаха.

30.08.10
14:03

Зеления чай май и за това помагаше

30.08.10
17:18

Според някои статии пектинът,който се извлича от ябълките има детоксично действие.Свързвал токсините и по-лесно се отделят от организма.Пише и за аминокиселината аргинин,че има детоксичен ефект по отношение метаболитите и отпадъците в организма от разпадането на протеина.

30.08.10
20:15

Една популярна добавка за изчистване на токсините от организма е Denoxinal на Walmark. Продава се свободно в аптеките. Цена около 27 лв. за два месеца (60 таблетки, по 1 на ден).

АН

01.09.10
01:06

Хипократ признавал гладуването за най-доброто средство на организма да се освободи от ненужните и отровни вещества.

Източник: Гладолечение http://www.bb-team.org/articles/3506/#ixzz0yEdznxYz

01.09.10
10:36

За изхвърлянето на токсините е много важно:
- не натоварен и добре функциониращ черен дроб
- много вода
- период на неприемане на храна

08.11.10
17:02

Най-важното е да се опиташ да приемаш храна, която не ти вкарва много токсини, гладуването както някой писа е най-добрия метод. Забрави за хапчета! Също така много други състояния допринасят за натрупване на токсини, не само храната! Но здравословната храна и редовните физически упражнения ще ти помогнат...има разбира се и много пречистващи практики, които едвали някой би приел, но са с доказан ефект...повечето са йога практики. Има една велика книга, препоръчвам я горещо на всеки,който иска да запази сдравето си, казва се Токсемия, там ще прочетеш всичко!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1