Комбинация Mass FX, Tribestan, Ecdysten, ZMA за 39 години

30.08.10
18:53

Оценка на програма с хранителни добавки

HE

30.08.10
18:56

казано от antov12 на 30.08.10, 18:53:

Оценка на програма с хранителни добавки

Мислиш 39 години да ги ползваш тея продукти или какво? Стаж в залата? Размери? Те дребни неща ама съществени. Така като те мързи да пишеш и нас може да ни мързи да ти отговориме  ;)  Колкото повече информация дадеш - толкова повече ще получиш!

п.п. Има доста инфо във форума за продуктите които си решил евентуално да приемаш - прегледа ли ги?

Мнението беше редактирано от head_hunter на 30.08.10 18:57.

30.08.10
18:59

Mass FX не го ли дават да се стак-не с HardFX, защо ще откриваш топлата вода с тия другите неща.

30.08.10
19:26

Здравейте, аз съм на 39 години. Занимавам се с фитнес от 22 години. През последните 10 години се занимавах предимно с бизнес, но винаги съм правил 2-3 тренировки с тежести и 1-2 кардио тренировки на седмица (разбира се съм имал и прекъсвания от 2-3 месеца).

През 2010 бизнеса не върви и аз имам много повече време да се занимавам с фитнес.

Аз съм висок 178 см и тежа 93 кг. Имам много добре развити гръб, гърди и крака. Ръцете ми са О.К. (42 см), въпреки че бицепса ми е плосък, без ясно изразен връх. Най-слабата ми мускулна група са раменете. Генетично раменете ми са свлечени и затова раменните ми мускули не са добре изразени. Не съм релефен, но нямам много подкожни мазнини (шкембе, паласки и т.н.), дори първите 4 плочки на корема са леко очертани.

Искам да направя 2-месечен цикъл с доста тестостеронови бустери и други добавки. Целите на цикъла са:
1. (Основна цел). Натрупване на маса върху раменете, с акцент върху средната част.
2. Увеличаване на обема на ръцете, по-ясно изразен връх на бицепса.

Бих искал да видя коментари относно програмата ми за добавки. Хранителната ми програма е о.к. с 4 основни и 2 допълнителни хранения. тренировъчната ми програма е съобразена с целите по-горе.

Добавки - това е програмата ми през първата седмица ден по ден (през останалите 7 седмици е почти същата):

Week 1                
PRODUCT                       Mon       Tue   Wed   Thu   Fri   Sat   Sun
ANABOLIC Xtreme MASS FX   6   6   6   6   6   6   6
ThermoLife Ecdysten 90 caps   5   5   5   5   5   5   5
Tribestan Sopharma             6   6   6   6   6   6   6
Universal ZMA Pro 90 caps   3   3   3   3   3   3   3
PEAK HMB 90 tabs             3   3   3   3   3   3   3
PEAK CRE-AKG 240 caps   4   4   4   4   4   4   4
PEAK Beta - Alanine 240 caps   5   5   5   5   5   5   5

Week 1                
PRODUCT                       Mon   Tue   Wed   Thu   Fri   Sat   Sun
N.O. - Xplode 1025 g.            41   20.5   41   20.5   41   20.5   20.5
CellMass 800 g.            16   16   16   16   16   16   16

Week 1                
PRODUCT                       Mon   Tue   Wed   Thu   Fri   Sat   Sun
NECTAR Whey Protein Isolate 926 g   78   78   78   78   78   78   78
Universal Amino 2700 700 tabs   12   12   12   12   12   12   12
Universal BCAA 2000 120 caps   8   4   8   4   8   4   4
Ultimate Nutrition Glutapure 1000 g   15   15   15   15   15   15   15

30.08.10
19:43

За да бъда съвсем точен към горепосоченото взимам: мултивитамини Now ADAM - 2 на ден, Green Tea Extract, CoQ10, Ginko, Denoxinal, но това са преди всичко добавки, чиято цел е забавяне на процесите на стареенето и прочистване на организма.

HE

30.08.10
20:53

Ето това е пример за пост и питане в тема!

И вече с радост мога да почна една дискусия.
Първо Ecdysten - доста спорна добавка:
- някои хора й приписват дори известна доза мистична сила - пълна заблуда. Няма клинични изследвания, които да потвърждават действието й в тази насока. Мое лично мнение е, че от този продукт едва ли ще видиш ефект и това са пари хвърлени на вятъра.

Втория продукт Mass FX:
- имам наблюдения върху старата формула и тя определено работеше. Новата формула приятел я ползва и казва, че е по-добра от старата, но не съм я пробвал лично. Човека е с опит в залата и знае какво говори.

Трибулус:
Няма какво да го обсъждаме - при теб ще работи. Въпреки, че има мнения, че трибулус-а самостоятелно приет не работи - е аз съм готов да споря по въпроса.

ZMA - класика. Освен всичко останало работи за повишаване на тест-а, което в твоя случай е и основната цел.

Бих ти препоръчал да махнеш Трибулуса и Ecdysten-а и на тяхно място да вкараш Test Drive /разгледай продукта - мисля, че ще ти хареса като състав/. До скоро го пробвах самостоятелно /без други добавки - знам че е шантаво, но просто исках да видя за какво става въпрос/. Старата версия обаче е изчерпана, а за новата нямам наблюдения - т.е. още не е внесена и съответно не съм ползвал. Ако намериш някъде залежало количество - пробвай.

Надявам се си набавяш достатъчно протеин /около 2 гр. на кг. телесно тегло/? Имай в предвид, че повишавайки тест-а ще се наложи да увеличиш и протеина.

Спрял си се на бустер и креатинова матрица на БСН - пробвал ли си ги? При теб работят ли? Съвета ми е когато правиш стак с толкова много продукти - ползвай добавки които си ползвал преди това и при теб работят!

Сега казваш в рамото е проблема - преразгледай тренировъчния режим. Упражненията за рамо - кое по колко и как. Явно тренировките до момента не дават резултат спрямо физиката и за това съвета ми е да промениш изцяло. Било упражненията, броя повторения в серия или пък броя серии. Пробвай и виж кое как ти се отразява.

30.08.10
22:26

казано от head_hunter на 30.08.10, 20:53:

Първо Ecdysten - доста спорна добавка:
- някои хора й приписват дори известна доза мистична сила - пълна заблуда. Няма клинични изследвания, които да потвърждават действието й в тази насока. Мое лично мнение е, че от този продукт едва ли ще видиш ефект и това са пари хвърлени на вятъра.

x2

Също бих добавил Х-Фактор :)

Ако искаш нещо наистина по-хард, спри се на продукт с арахидонова к-на, горе ти е дадено конкретно предложение, разгледай има и други ;)

СБ

31.08.10
03:54

Ако все пак държиш на някакъв продукт с екдистерон, погледни този на Generic Nutrition - единственият, който си заслужава, 100% чист екстракт и е 100 грама, можеш да с иго дозираш преспокойно на 2 грама на ден.

31.08.10
08:48

Благодаря на всички за споделените мнения.

Понеже вече съм закупил всички описани продукти за 2-месечен цикъл, така или иначе ще ги ползвам.

До момента съм използвал само следната комбинация от тест-бустери: Mass FX + Hard FX + TST Powercell + Tribulus, която ми подейства добре. За два месеца качих около 1 см ръка, като храненето ми беше с висок прием на протеин (около 150 г на ден от храна + около 100 от добавки - суроватъчен протеин, нисковъглехидратни протеинови барове, комплексни аминокиселини). Традиционно държа въглехидратите умерени - около 100 гр. овесени ядки или овесени бисквити за диабетици сутрин и около 60 гр, пълнозърнести макарони или две филии пълнозърнест хляб за обяд. Веднага след тренировка с тежести взимам: 65 гр. декстроза + 40 гр. суроватъчен протеин + 5 гр. глутамин + BCAA.

31.08.10
10:52

ако вкара Тест Драйв може да махне екдистена трибулуса и ЗМА-то

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1