Снимки на Арнолд, къде?

PI

06.04.05
18:25

Не можах да измисля каде да пусна тази тема и реших тук да я пусна за което се извинявам предварително ако съм згрешил щте знам за напред.Та по темата ако може всеки да каже някои хубав саит с яки фотоси на арнолд пък и на други звезди като него.
Благодаря предварително :wink:

06.04.05
19:08

аз ти препоръчвам да влезнеш в www.google.com да избереш “търси изображения(снимки)” или там както се води тази опция и да напишеш името на търсения от теб култорист на английски :wink: . аз така съм свалил кажи речи всички снимки на арнолд в интернет. :)

PI

06.04.05
19:11

ахам така и направих след като пуснах обаче  :(  темата мерси все пак.

07.04.05
01:41

Спокойно в наши дни може да кажем,че един малко по-генетичен и натурален пич и може да направи нещата,който Арни е направил с химия може да се постигнат.

07.04.05
10:09

——————————-извън темата———————-
Темата е с конкретен въпрос. Искам да помоля, ако някой има намерение да отговаря по темата, нека го направи, иначе по-добре да не пише нищо. Благодаря за разбирането!
——————————-извън темата———————-

Аз пък скоро се помлях да си търся картинки за десктопа и повярвайте ми нищо не намерих.

11.04.05
15:26

www.olympia-bg.tk

Сам съм си я правил, както някой от Вас знаят  8)

Има на Арнолд, както и на всички останали олимпийци, както и на претенденти...
Има и снимки от мис олимпия  :oops:

[quote author=“Mushmurok”]
Има и снимки от мис олимпия  :oops:

От мис Олимпия повечето не бихме искали :)

12.04.05
19:05

http://www.schwarzenegger.it/olympia.html

най пълната галерия в интернет на арнолд а и на другите Мр. Олимпия... радвай

27.09.05
22:41

Тази е фотошоп :wink:  8) Мисля че вече е опсъждана тема с тази картинка 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1