BOKSOVA KRYSHA ZA KARDIO...?

Темата е заключена.
CH

04.05.04
21:43

Abe pi4ove 4eta 4e vseki si kazva kak pravi kardio az do sega ne sum pravil,no mi stana qsno koga i kak se pravi i lqtoto 6te po4na da go pravq.No iskam da vi pitam moje li da su4etaq bqganeto s bluskane na boksova krysha.Imam edin film za Arnold i Kolombo i v nego Franko Kolombo blaskashe kryshata kato lyd.VIE KVO 6TE KAJETE?
10xxx predvaritelno

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:32.

05.05.04
18:16

Dobar variant e da polzvash za kardio boksirane.Pravi go predi trenirovkata s tejesti.Jelatelno e da bade v pomeshtenie s poveche kislorod.

CH

05.05.04
20:27

Be napravo milsq da si iskaram kry6ata na dvora i tam da blaskam :)) ina4e sytrin ne stava li?

05.05.04
21:04

Според мен не трябва да се прави с тежести. А има и друго - ако мислиш да го правиш като кардио най-добре ще е да не влагаш цялата си сила и мощ във това защото това се превръща в една много изтощителна за тялото тренировка. В краен вариант можеш да правиш такъв тип кардио сутрин, а да тренираш вечер за да може да ти се възстанови организма

CH

06.05.04
11:50

To4no taka si misleh i az…sytrin da bahta kryshata a ve4er da treniram.6te imam vreme da se vastanovqvam za trenirovkite a sutrin vmesto bqganeto 6te e kryshata:)Az ne 4e imam kakvo da 4istq v smisal nqmam mnogo izlishni samo na dolnata 4ast na korema i taza no iskam i krakata da se nacepqt zatova 6te go su4etavam bqgane,krysha i tren.

06.05.04
12:55

Само внимавай да не преаклиш с кардиото щот ефекта никак няма да ти хареса!

CH

06.05.04
16:59

Ami naistina ima opasnost da se svalqt mnogo kila,a az ne iskam tova.Imam mazno samo na taliqta i dolnata 4ast na korema,samo tova ne mi haresva i tova iskam da opravq.Ti kakvo 6te kajesh,dietata trebe li da q promenqm samo zaradi tova az mislq 4e trqbva,a tova mazno s kvo se maha izob6to-dieta,bqgane,koremni presi,mislq 4e tva e reshenieto!

07.05.04
12:41

Трябва да знаеш принципа на топенето на мазнините - просто трябва да приемаш по-малко калории отколкото изразходваш. Ако не си почнал още със свалянето те съветвам да не променяш диетата си първите 1-2 седмици, а само да правиш кардио. Ако сваляш, въобще не променяй диетата си. Ако не, намали тестените изделия малко и пак следи дали сваляш. Така ще бъде по-безопасно за мускулите ти!

Ех, момчета, аз да тръгна да кажа нещо, то вече написано и дискутирано. Съвсем без работа ще ме оставите :).

За кардиото - ставаш сутрин, 1 кафе, 2 л-карнитина, 1 аспирин - след 1 час (на гладно) 30-40 мин. велоергометър, тичане, бокс, скачане на въже = оптимален ефект.

08.05.04
22:17

Това за крушата е интересна идея, но ударите няма ли да изтощят раце повечко от колкото трябва :?:
И след като Sax каза няклко начина за аеробна дейност искам да попитам какво ще се получи ако редуваме един ден кардио 1-2 часа (може и на няколко пъти през деня) и на следващия тренировка с тежести?
PS: дали боксирането ще има добър ефект върху мусколите и сухожилията на предмишницата?

Редуването не е лошо като идея, но няма никакъв смисъл кардио тренировката да е 1-2 часа. Оптималната кардио тренировка е тази, която описах по-горе.

BA

08.05.04
23:56

Само да добавя, че 1-2 часа ако издържиш да удряш по боксова круша, ще убиеш Майк Тайсън с едно круше. Аз съм удрял с висока интензивност не можеш да издържиш повече от 30 мин. и то с почивки. Удряш 2-3 мин. и почиваш малко. Накрая ставаш като парцал.
Иначе кардиото с бокс е перфектно и не само за чистене, а и за сила и избухливост. Но аз не бих я съчетавал в ден с тренировка, защото много се изморяваш. Но ти си прецени ако можеш в един ден да ги правиш заедно ще е толкова по-добре за теб.

Успех!!!

CH

09.05.04
17:47

Sax kakvo 6te re4e tova - 2 L-karnitina iskash da kajesh 2 dozi L-karnitin?Pitam 6toto do sega ne sum go zimal tva i ne mi e mnogo qsno.A ina4e za dietata mislq s idvaneto na vse po-topli i topli dni postepenno da namalqm vuglehidratite.Tova e blagodarq vi!

09.05.04
20:06

moje bi lujici:)

10.05.04
23:10

Пробвах кардио с круша ама много измаря рацете особедно след по-силните удари и силата на хвата пада.

11.05.04
10:58

Spored men,10min boksirane predi shtangite nqma da te izmorqt chak tolkova,shte zagreesh po dobre,shte vkarash poveche kislorod,otdelno shte podobrish silata na udara si.A ako ima i nqkoi da ti pokaje i nqkoq tehnika ot boksa,shte mojesh da gi sachetaesh neshtata.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1