23.08.10
11:42
Здравейте, реших да се заема сериозно с тренировки, защото никак не се харесвам тренирал съм 5-6 месеца, но без хранителен режим и добавки. 178 см. 65 кг.
Мисля за нещо такова:
08:00 - Ставане.Вземам протеина на гладно.
08:30 – Закуска: 3-4 яйца + 100-150 гр. Овес
10:20 – тренировка
11:30 – Край на тренировката. Пия Протеина,Креатина и евентуална Глюкоза (декстроза)
12:30 - Месо/риба + ориз/спагети/картофи
14:20 – Междучасие. 2-3 банана + ядки + кисело мляко
15:50 – Голямо междучасие. Джоб с филе и картофи
19:00 – Съм се пребрал. Тук хапвам - обикновено готвена гозба супа/пиле с ориз или каквото има друго.
150-200 гр. извара преди лягане.
Отворен съм към всякаква критика и приемам всички съвети за добре дошли. Моята цел е качване на мускулна маса. В не тренировачни дни режима стрикно ли трябва да го спазвам, или може по някоя баничка, щоколадче и т.н. ?
Мерси предварително :)
01.09.10
19:26
Креатина - преди тренировка. Протеина ще те възтанови. Пък и бързия въглехидрат ще си свърши работата. Ако искаш задалжително да пиеш креатина, раздели го на 2: Едната полу-доза преди, а другата след. Ако тоя джоб го махнеш, пак ще е добре. Замести го с някоя купешка паржола и аз незнам... ама го махни :)
Точно там мислих с какво да го заместя, някой ако има предложения да сподели. Като се има предвид ,че по това време съм на училище .. :/
казано от blqblq на 01.09.10, 21:48:
Точно там мислих с какво да го заместя, някой ако има предложения да сподели. Като се има предвид ,че по това време съм на училище .. :/
Правиш си 2 сандвича с филе и пълнозърнест хляб от вас и в една кутия :)
благодаря много на всички :) .. Ако има и други който виждат нещо нередно , да драснат :)