06.04.05
17:38
Някои знае ли как се прима?
МЕРСИ.
Аве зарибен фен такъв ти не знаеш как се пише даже а ми говориш че ще го пиеш...пише се със С-КАРСИЛ.....и ако си виждал някога такова нещо отвори и на хартииката във котииката си пише абсолютно всичко :wink:
А пък иначе да ти отговоря на въпроса-Приема се през устата 8)
Привет,
потърсих в Google малко информация относно Carsil и попаднах на този форум:
или
Съветвам те да не го пиеш ако не ти се налага, също така добре е да се консултираш с лекар преди да започнеш да го употребяваш.
Ето я и статията:
КАРСИЛ
КАРСИЛ КАРСИЛ silymarin 35 mg производител: Sopharma Bulgaria Карсил притежава хепатопротективно и антиоксидантно действие. Хепатопротективният ефект се дължи на стимулиране синтеза на структурни и функционални белтъци и фосфолипиди, както и на ускоряване регенерацията на хепатоцитите. Антиоксидантният ефект се обуславя от взаимодействието на биофлавоноидите със свободните радикали в черния дроб и дезинтоксикирането им. По този начин се прекъсва процеса на пероксидация на липидите и се предотвратява по-нататъшното разрушаване на чернодробните клетъчни структури. Клинически тези ефекти се изразяват в подобряване на субективната и обективната симптоматика и нормализиране на чернодробните показатели (трансаминази, гамаглобулин, билирубин).При токсични чернодробни увреждания. За допълнително лечение при пациенти с хронични възпалителни заболявания на черния дроб или цироза. Прилага се в доза 35-70 mg (1-2 табл.) 3 пъти дневно. Лечението на тежки чернодробни интоксикации започва с доза 140 mg, 3 пъти дневно и продължава с доза 140 mg, 2 пъти дневно. Курсът на лечение най-често е с продължителност 3 месеца. При деца дневната доза е 5 mg/kg телесна маса, разпределена в 2-3 приема. По време на бременност и в периода на кърмене Карсил може да се прилага само под лекарско наблюдение и ако ползата превъзхожда риска от приложението на препарата. В някои случаи са наблюдавани слаб лаксативен или диуретичен ефект. Много рядко при предразположени пациенти е наблюдавано засилване на предшестващи вестибуларни нарушения, които отзвучават след преустановяване на приема на препарата.
Да ве да....така ще кажеш ти :lol: кажи ми закакво ти е и ще ти кажа как се взима...Само не ми казваи че и ти ще се тъпчеш с БИОНАБОЛ :wink:
Статията според мен е добра и обяснява какво представлява Carsil.
Едно приятелче, което се занимаваше с борба имаше под ръка редовно по няколко опаковки от Carsil. Така и не ми стана ясно, защо точно го употребява, а и не успя да ми обясни като го попитах.
Тука като гледам случая е подобен: някой е дочул от някъде, че е добре да се взима Carsil, но какво представлява и как се употрябява и защо най-вече, няма информация по въпроса.
За това се опитах да намеря малко информация. Надявам се да е била полезна.
07.04.05
09:54
Кързил - това е ЗИЛ, паркиран на къра...
Статията на ХАОС е обяснила начина на действие на карзила... За тези, които се интересуват.
Можеш да го вземаш по стандартните дози, изписани в упътването му.
Понеже си изхвърлил листоФката, можеш да идеш да питаш в аптеката. Упътване как се пие карсил не вярвам да ти откажат.
И все пак, “натъпкал” си се казваш. Еми кажи какво и колко пиеш, да може някой от малкото разбиращи хора тука да прецени дали е необходима по - голяма доз и колко тозно. Кажи и на колко години с ии колко тежиш.
Карсилът според мене ,аи според лекари съвсем спокойно може да се приема и с профилактична цел.Аз си го взимам и без да употребявам стероиди,просто за профилактика,тъй като така и така не знаем какво ядем и дишаме.Разбира се не трябва да се прекалява.Има според мене по-добър ефект от Лив 52,макар че него рекламират по аптеките.Лив 52 -1,70лв,карсил-близо 10лв
Е тва е изказване. Хвала пич!! Ти до онзи ден си спомням че задава въпроси за протеините, които доказваха твоята некомпетентност, а сега си се назобал, а може и грешно да съм разбрал. А това,че едно име на протектор за черния дроб не можеш да напишеш правилно според мен е поредното доказателство, че информацията за ББ, добавките и зоба я получаваш в междучасията, когато палиш поредната цигара зад даскало от други “компетентни” билдери.
Хайде, пожелавам ти най-искрено здраве!
kara по точен отговор от твоя отдавна не бях чел..поздравявам те затова 8)
Миле ти маи си се объркал брат-Карсил(80 хапа по 35мг)струва точно 4,80 а не 10 лв.
и да ти кажа знаеш ли каква е разликата между двете..това че лив-а се усвоява малко по бавно от организма(и даже не е малко ама както и да е)а Карсил-а веднага..иначе знаем и двете закакво са :wink:
[quote author=“monster’”]kara по точен отговор от твоя отдавна не бях чел..поздравявам те затова 8)
Миле ти маи си се объркал брат-Карсил(80 хапа по 35мг)струва точно 4,80 а не 10 лв.
и да ти кажа знаеш ли каква е разликата между двете..това че лив-а се усвоява малко по бавно от организма(и даже не е малко ама както и да е)а Карсил-а веднага..иначе знаем и двете закакво са :wink:
Да,объркал съм се,извинявам се :oops: Понеже си взимах този от 100мг,той е 10лв.Този от 35мг е 4,80.Да :oops:
моите дози са мизерни взимах така:2-4-6-6-4-2-хапа.6 седмици
1 седмица-2 2 седмица-4 3седмица-6 и т.н
65 кола сам 18години.И не сам палил цигара през живота си.
[quote author=“deyan__bs”]65 кола сам 18години.И не сам палил цигара през живота си.
Ок, не се засягай за цигарите. Само да те питам сега си 65 кг, така ли? Колко кг качи за цикъла, който направи, демек доволен ли си? Защото дори и в малки дози, зоба си е зоб, и резултата който би постигнал за същият период време натурално трениране, ще е по-траен. Така че замисли се, не е ли по-добре да тренираш и постепенно да качваш кг, отколкото да се тровиш и после да си даваш парите за протектори и лекарства.
Успех!!