24.01.05
13:51
Темата е модерирана от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=34241#34241 и Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=34423#34423
————-
Значи интересува ме цикала с кленбутерол.Прочетох че хапчетата са па 0.1 и 0.2,циклите са мо 12-16 седмици,зимат се 2 дена и 2 дена се почива,зима се последното хапче следобед за да мога да заспя, че в наяалото се зимат по 2 хапчета на ден и че трябва да гоня определена температура от 37.3 - 37.6 което знячи,че съм постигнал опрималната доза за мен.Общо взето тва знам за циклите с кленбутерол.Интересува ме това по 2 хапа не ден в началото за кои разфасовки е - по 0.1 или по 0.2 и как се увеличава приема с течение на времето.
Бих искал да знам още за страничните ефекти, че тва дето го четох е много ‘постно’ на тая тема и едва ли не ми казват, че само пръстите на ръцете ще ми треперят.
А и още нещо,при положение, че съм висок 182 ,тежа 82 и съм на 17-18 ,какъв се очаква да е ефекта от 1вия цикъл.Предватирелно ви благодаря.
24.01.05
23:32
привет :D
Зна4и запо4ни 1-ви ден с 1 хап/ 2-ри с 2 хапа/ 3-3хапа -зада ти свикне организма и да няма6 страни4ни ефекти о6те от на4алото!
Зна4и за страни4ните ефекти си про4ел-това е добре!Трябжа да пие6 поне по 4/6 хапа/ден! ама пове4е нее нужно!Друго: приемаи ги на няколко пати през деня но се стреми последният хап да нее по касно от 14 4аса-усобено око си на пове4е хапове -зада си спести6 проблемите с саня!
Зна4и аз на 4 хапа/ден страни4ните ефекти са ми минимални :потене - без особено пожи6ение, треперене на прастите само слет трена и то малко и убяснимо :)Та единстженият проблем е нервата!!!Хва6таме много здраво някои пат!!! и сам имал 1-2 слу4ая дет имах проблем сас саня!Тва е!
Смятам 4е препарата мойе да не е от голяма полза ама не и вреди мн.!
Ефекта от 1 цикал няма да е някаж поразителен- 6а стопи6 малко и това е:))
Успех ако ти трябва не6то др- питаи! :D :D
26.01.05
18:10
хммм.Не ми каза тва 4-6 хапа не ден от каква разфасовка е.Обаче аз незнам защо прочетох май тук в ббтеам че за мъже трябва по 2-3 хапа/ден , но може би това са от 0.2 а по 4-6 са от 0.1 ,очаквам ти да ми кажеш.
Само топенето ли?По принцип аз не съм дебел,но ме привлече това че нема много странични ефекти и ем топи ем качва мускули.Ти гледам казваш че го използваш.Разкажи малко по подробно за ефекта при тебе.Колко си стопил(на месеци примерно),колко си качил в обиколките и т.н.Са по-добре ли изглеждаш.Тва дето го казваш 1ви ден 1 втори 2 и т.н. пак се има в предвид че на секи 2 почивам 2,нали?!
Моля пишете на кирилица! Моля спазвайте правилата във форума! Преведох поста ви!
Емил
26.01.05
19:49
Глеи сега тва за качването просто всеки които го е опотребявал ще ти каже че Просто няма полза-в смисал кайи ре4и ни6то няма да качиш!
Ако несе лажа в поста пише пример за 12 седмици!Познавам един дет единстжено то което е постигнал с Клена е да се изчисти и то за три месеца!Аз лично сащо несам усетил качване а за сваляне-Има разлика но то4но колко и за какво жр не мога да ти кажа! :wink:
За хаповете става на вапрос от 0.02мг! и тази разфасофка е по масожо разпространена!То даже ако има6е от и 5 наи добре еше да е:)
Пиеш ги два дена после два почивка просто започни от по малко мг и постепенно за 3-4 дена ги ка4и на мах!А това колко ще пиеш на ден сам си прецени!
:D :D :D
27.01.05
11:55
ехххх, пак нема да се качва :). Таман намерих “химииика” с малко странични ефекти (почти никакви) и да , цитирам “увеличава обема на 2-ри тип мускулни влакна с 40%” и хем с това да топи мазнини и се оказва че са п,п тп и
27.01.05
12:31
Първите 3 дни сутрин 1 хап,
3-5 ден 1 хап сутрин и 1 вечер
5-10 2. сутрин и 1 вечер(или следобед до кам 3-4)
10- 14 2 сутрин и 2 вечер(или както казах кам 3-4)
после 2 дни взимаш 2 сутрин и 2 вечер и 2 дена почиваш
цикъла да е макс до 2 месеца!
ма ако чувстваш че няма едект спри много по-рано.
по-здрави!
От това, което съм чел, защото не съм използвал клен, но смятам скоро да почна, вечер в никакъв случай не взимай. Ще имаш проблеми със съня. Най-добре е следобед най-късно до 3 часа. SkA7er сигурен ли си, че така се приема?
27.01.05
20:03
ами,аз да ти кажа нямам проблеми със съня,първите дни го взимах в 9 вечерта,но после реших за всеки случай,да го пия кам 3-4.
Мисля че тази схема дето ти дадох е добра.
А колкото до клена,гледах в форума много хора казват че първите дни ги боли глава,но мен не ме боля въобще само се чувствам малко по-нервен,но е индивидуално.
успех!
28.01.05
20:39
SkA7er Извиняваи но тва дет си го написал горе“2сутрин и 2-ве4ер”
????Се пак 3-4 часа не е вечер или се баркам нещо????
29.01.05
22:05
[quote author=“SkA7er”]Първите 3 дни сутрин 1 хап,
3-5 ден 1 хап сутрин и 1 вечер
5-10 2. сутрин и 1 вечер(или следобед до кам 3-4)
10- 14 2 сутрин и 2 вечер(или както казах кам 3-4)
после 2 дни взимаш 2 сутрин и 2 вечер и 2 дена почиваш
цикъла да е макс до 2 месеца
ма ако чувстваш че няма едект спри много по-рано.
по-здрави!
10- 14 2 сутрин и 2 вечер(или както казах кам 3-4) , а чети бе ИЛИ както си решиш ако имаш проблем с съня пии слетобед,ако не ти пречи на съня пии вечер ,толкова ли е трудно!?
29.01.05
22:09
SkA7er е прав! На листовката пише да се приема сутрин и вечер, но тези които прекаляват с дозите (за да си помогнат при изгарянето на мазнините не трябва да го приемат по-късно от 15:30 (считайки че е нормало да си лягаш около 10:00-10:30).
след като направиш един цикъл, може ли да се правят още цикли и колко трябва да се почива между циклите. Ще е вредно ли да направиш 2, 3 , цикъла.
31.01.05
21:44
мисля че се препоръчваше да се почива 2 месеца между циклите, защото се пренасищат бета-2-адренорецепторите, но мисля че имаше един друг препарат който ги поддържаше така че да не се насищат - Кетотифен се казва, но за жалост не знам как се използва с такава цел... Ако някой друг има информация...
02.02.05
08:17
Модерирано от art_of_pain
а какво значи тва бета 2 адренорецептори. И какво като се насищат ? Тва вредно ли е,пречи ли или какво.
Мнението ви бе преведено.Моля пишете само на кирилица.Спазвайте правилата на форума.Мерси
art_of_pain
пичове дайте малко инфо с какво да конбинирам клембутерол [за релеф]след цикъл за маса ??????
Кленбутерола не се пие повече от 14 дена, защото се насищат бета-рецепторите и се приема по следния начин: 2 дена пиеш, 2 дена пауза, т.е. цикъла продължава 28 дена. След това се прави от 1 до 2 месеца пауза преди следващия цикъл, а дозите са строго индивидуални и зависят от това колко килограма си.
14.03.05
21:54
Хора чух че се тапее от това нещо вярно ли е?
Моля пишете на кирилица! При следващо нарушение следват строги санкции!
По-здрави
Емил
Бях написал по-рано цял ферман за кленбутерола. Ако още се пази ще намерите доста интересна информация за всичко, което ви интересува. А относно покачването и свалянето. За да качиш, кленбутерола не е протеин и не е стероид. При него можеш да качиш благодарение на високата доза адреналин която се отделя при употребата му. Всеки знае злобата и адреналина че качват сила, а повечето изразходена сила води до унищожаване на повече мускулни влъкна и в последствие на нарастване на мускулната маса. За свалянето: има си 2 функции покачване на температурата на тялото и увеличаване на аеробната издръжливост -> кислорода ти е идва в повече.
Аз прочетох, че кленбутерола се ползва при лечение на астма. Притеснява ме това, че аз съм боледувал от астма, пил съм кленбутерол, но е било одавна. Да не вземе нещо да се обърка?
Кленбутерола с каква цел искаш да го ползваш. Познавам 3 момчета, които продължават да страдат от астма и тримата са слаби.
Искам да го ползвам с цел сваляне на мазнини. Тежа 110 килограма, и съм висок 2 метра. Искам с помоща на малко химия (евентуално кленбутерол) и много тичане, фитнес и диети да сваля 10-15 кг до август. Правил съм го и без химия, но за малко по-дълго време. Притеснява ме само да не се възбуди отново астмата, знам ли... Нищо не разбирам от химия и затова питам.
15.03.05
22:16
Хора наистина ме интересува дали се тапее от това нешто, защото така чух.Моля някои по знаещ да ми отговори
19.03.05
12:09
Ти луд ли си бре :P Как ще се тапее от клена !ахеахе стига си спичал
В крайна сметка не разбрах едно. Пише да се пие 2 дни и 2 да не се пие. Тоест според това което е написал SkA7er трябва да се пие така:
1-2 ден - по 1 хапче
2-3 ден почивка
3 ден 1 хапче, 4ти ден 2 хапчета
5-6 ден почивка
и тн.
Така ли е или греша?
не деи пи кленбутерол бе, има интересни начини за пиене аз знам така - 2дни пиеш да речем по 3 хапа(аз пиех 2 първи ден 3 втория) след това 2 дни почиваш!!!От него ще слвалиш и маса обаче бий си една инжекция Б12 след цикъла!!!
27.03.05
05:20
абе king_pin… моляти се стига си приказвал глупости !!!Как ще свали мускули от клена като той има антикатаболно деиствие... стига сте го спичали момчето !! :evil: Нищо няма да му стане от тоя клен и на мене ми ги приказваха тея глупости от рода на “нидеи шъ мреш” и бла бла бла глупости! Само че а3 не виждам да има голям ефект от него само яко енергия имап 8) А схемата по която а3 го взимах е :
От 1 до 6 ден по едно хапче увеличаваш.Демек 1-1 2-2 3-3 и тнт
След 6 ден продължаваш с 6 хапчета на ден до 12-14 ден
и после 2дни пиеш по 6 и 2 дни почиваш
Това е от мен. Дано да съм помогнал !
06.04.05
13:02
Ще ти дам 1 примерен цикъл да се ориентираш.40 = 2 таблетки от стандартната разфасовка на клена.Лично за мен няма значение по кое време ще го вземам(на сам страдал от безсъние),така 4е гледам да разпределя приема през големи интервали.Както Skretch каза главната полза от него е повишаването на силата,а от там там на ефекта от възстановяването и свръхвъзстановяването при екстремалното натоварване.Другото му достоинство -антикатаболичността...ще е супер ако е вярно ,но все още не сам убеден в него.Успех!
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 Week 40mc40 40 40 40 40 40
2 Week 60 60 60 60 60 60 60
3 Week 80 80 80
4 Week 80 80 80 80
5 Week 100 100 100 100
6 Week 100 100 100 100
7 Week 80 80 80
8 Week 60 60 60 60
9 Week 60 60 60 60
06.04.05
13:18
ХМ...не тази схема бях написал ,но както и да е......Просто след 2 седмица се придаржаш към цикъла “2 days on.2 days off”.ЗА резултати които постигнах от 1вия пример ще кажа че са основно силови(пример 20 кг лек,отгоре)Нито качих нити сволих осезаемо,но сам сигурен 4е ако вклучи6 клена в подходящ цикъл(с диети,специфични тренировки и режим) ще получиш желания ефект(анаболен или изчистващ).Но ако просто само го гълташ ей така ....
07.04.05
13:28
Аз го взимах така-2дена пия, 2 по4ивам.Малки дози-от половин таблетка стигнах до 2. Това продьлжи само 15 дена. Свалих 5 кила, рьката ми нарастна с около сантиметьр, както и грьдния кош. Орелефих се горе-долу добре, наи-ве4е коремьт се из4исти. Доста ми се ка4и силата. В комбинация с енергийни напитки е страхотно, но полу4их сьрцебиене. Аз сьщо сьм имал астма.
07.04.05
15:58
. Това продьлжи само 15 дена. Свалих 5 кила, рьката ми нарастна с около сантиметьр, както и грьдния кош.
Брей...как го постигаш това бе 4овек ..за 15 сваляш 5 кила...добре,но и същевременно качваш сантим ръка-съмнявам се.Сигурен ли си че си зимал clen?А и с тези малки дози...Май не си прочел както требе името на хаповете дето ги галташ...Нищо лично!
08.04.05
21:42
Бера ли му лайката как става:). Е, около две седмици преди това завърших цикъл с метан, предполагам, че е имало доста още в кръвта. Но си беше клен, НИХФИ, нищо повече.
Пичове, при цикъл е клен вземат ли се протектори за бъбреци, сърце, черен дроб ???
11.04.05
23:25
така,преди време поставих началото на тази тенма :).Е вече ми свърши цикъла и ще ви кажа резултатите.
НИКАКВИ!!!!!
Значинай,найстина всичко си зависи от организъм,като аспирин ми влизаше тоя клен.Нито съм се изпотил повече,нито сем треперил,нито съм смъкнал кила,даже качих 5 кила за 1 месец.
Пих го как ли не,2 дена по 4 хапа,после 2 дена почивка.Пих го така много време и като видях,че няма ефект,1 седмица пих всеки ден по 3.Пак нищо!!!Починах 4 дена и пак почнах по 4 на ден,с всеизвестната процедура.Абсолютно никакъв ефект,абсолютно никакви странични ефекти,нищо.Изпил съм близо 170 хапа за 5-6 седмици,и даже не се изпотих.Са ще опитам винстрол и примоболан,и ако и тва не ми действа.... :)
на НВД ли си бил един месец ? Иначе това с 5-те кила е нормално, все пак кленът се използва и при цикли за маса
13.04.05
20:47
SLAY даммм.абсолютно никаква,даже по принцип се ограничавам и избирам,но не знам защо с клена никаква диета не потдържах.Просто някакси го взех на ебавка,защото не е стеройд и страничните ефекти не остават.Е,то аз си и качих мускулио де,но при положение,че смених интензивността на тренировката,броя повторения и серии,вкарах кардио 1 път в седмицата(и ми станаха от 4 - на дни във фитнеса),взимах претейн(съроватка),BCAA,creatine monohydrate и tribulus на Optimum(тва последното изобщо нямаше смисъл да го пия)...та не знам от какво съм качил.Са викам,така и така съм минал на нисковъглехидратна диета,да взема малко винстрол , примоболан и течен карнитин с кофеин,ама пък никаде не мога да си намеря винстрол и примоболан :(.Кажете къде да търся бе хора,във фитнесите ме значт и не искам да търся от там,във магазините за суплементи същото положение - остават ми само аптеките.То и там е малко сложно,щото наще са лекари и ги знаят,не мога да всяза и във всяка аптека :).До са в 4 съм проверил,в 2 от тях не бяха чували,в 3тата ме пратиха към магазин за суплементи,а в 4тата изядох конско за анаболите :oops: .Малко се отклоних от темата,ама казвайте ако знаете нещо :)