31.08.10
17:15
Здр. на всички. Страхотен форум! :)
//офф//
Нов съм във форума и чета с интерес темите, но ако може няколко съвета да ми дадете.
Ходя от месец и нещо на фитнес сериозно, а в интерес на истината изобщо не ми изглеждаше интересно преди това.
//офф//
Изполвам Yohimbine от седмица и 1-2 дена, но края на седмицата ще взема и един течен л-карнитин. Мисля си, че добре ще стане.
Интересно ми е дали е възможно да прибавя към тези 2-те и един буустер за да помпя в залата по-дълго време? Кажете си мнението и благодаря предварително! :)
31.08.10
17:21
рано ти е за такива добавки
на първо време си вземи протеин и комплексни витамини
Рано? За години или за стаж в залата?
Ако е за годините, аз съм на 22.
Тежа 85, висок 180. На първо време целта ми е да изгоря по корема каквото има, а после да почна на качвам само ММ.
31.08.10
18:15
за стажа
моят съвет е - изцеди максимума от тялото си преди почнеш с креатина а и другите добавки
аз така навремето не послушах същият съвет и резултата беше - 14 кг за 18 месеца отгоре и стрии на доста неприятни места.....мазен тежък и неповратлив....ужасна раБота
31.08.10
20:02
Отначало заложи на качествената храна,тя е основата на всичко в този спорт,а за добавки мисли по-наттатък.Ако толкова си мераклия ,сурватъчен протеин и витамини,друго не ти трябва на този етап.
ПС:а щом искаш да сваляш трябва да обърнеш по-особено внимание на храненето.Търси из сайта/форума информация за диети за топене на мазнини и питай каквото не е ясно.
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 31.08.10 20:05.
Хляба съм го спрял почти, 1 филия да изям на 2 седмици най-много. Тестените изделия съм ги намалил много. Сладко също съм го намалил доста, 1 вафла Престиж на ден най-много. :Р Предполагам, че малко енергия от шоколада не е фатално.
Като отида да взимам л-карнитина, ще попитам и за протеин какъв имат. Аминокиселини да взимам ли?
Мнението беше редактирано от didistyle на 31.08.10 20:33.
абе я кажи от тоя йохимбин стоиш ли прав така да се каже :D хвърчи ли самолета?
Хаха не съм забелязал да има такива ефекти. :) Пия едно сутрин на гладно и две преди тренировка, но самолета си е същия. :D
:D Мерси.А само да те питам на колко си години и има ли някакъ ефект от йохимбето?
Единственото нещо, което забелязах беше, че осезаемо доста повече пот мятам на тренировка.
Не се учудвай за йохимбина, на някой им действа като виагра. Както ти казаха хората, оправи си храненето на първо място, след това добавките, иначе са на вятъра :) Може да постнеш как се храниш 1 ден тук. Ако ще хапваш тая вафла престиж, нека да е след тренировка.
Като цяло от 1 седмица съм на кисели млека (1.5%), яйца и на основните хранения задължително присъства пилешко месо(+ някакви зеленчуци). По 4-5 пъти на ден си похапвам. Пия зелен чай 3-4 пъти на ден (то и без това времето взе да става студеничко).
01.09.10
18:48
3-4 зелени чая на ден????
не те ли заболя дупето да акаш?:)))
Хахаха всъщност си мислих, че съм предозирал нещо Yohimbine-a :D Не знаех, че зеления чай може да има такъв страничен ефект. :)
Предполагам, че ще свикне организма с него и ще премина...”страничния ефект”? :D
а бца зимаш ли? КОлко ти излезна стака до сега? Не ми отговори и на колко години си?
И да зеления чай е диуретик
казано от fatrat на 02.09.10, 08:35:
а бца зимаш ли? КОлко ти излезна стака до сега? Не ми отговори и на колко години си?
И да зеления чай е диуретик
Взимам само Yohimbine(35лв.) и преди малко си взех л-карнитина(28лв). На 22 съм.
Ето снимки на карнитина да кажете нещо, защото магазинерката ми каза, че е добър ама тя няма да ми каже друго... :D
http://media.snimka.bg/7080/020414971-big.jpg
http://media.snimka.bg/7080/020414962-big.jpg
02.09.10
14:16
Аз ползвах Карнирлайф на Нутренд - супер продукт
казано от didistyle на 02.09.10, 14:01:
казано от fatrat на 02.09.10, 08:35:
И да зеления чай е диуретикВзимам само Yohimbine(35лв.) и преди малко си взех л-карнитина(28лв). На 22 съм.
Ето снимки на карнитина да кажете нещо, защото магазинерката ми каза, че е добър ама тя няма да ми каже друго... :D
http://media.snimka.bg/7080/020414971-big.jpg
http://media.snimka.bg/7080/020414962-big.jpg
Добър е Л-карнитина.За 22 лв или тоя или течния на експлоуд. АМи успех и като ги привършиш кажи колко свали ;)