06.04.05
23:14
Значи няколко седмици не ходих на фитнес и използвах това време да поотслабна малко в корема. Не се храних както си се храня по принцип и тренирах корема на гладно и той се постопи малко. Но сега започвам пак фитнеса, и пак за маса, защото се чувствам отслабнал и знам, че корема ще започне да расте каквото и да правя.
Въпросът ми е как да огранича това, че дори ако мога да продължа да го вталявам, а останалите части да си растат?
Тука трябва да “поиграеш” с диетата. Иначе малко кардио и корем н агладно ще имат някакъв ефект, но си е трудно определено.
След като си стопиш шкембето и почнеш тренировки отново, яж по-малко мазни храни, гледай процентните стойностите на храните да съдържат по малко мазнини(под 15-10%), аз лично се стремя да ям храни по-малко мазни от 10%.
Че не е, не е ама е сваляне на шкембенце :lol: Иска си жертви, ако ще си поставяш две горе-долу противоположни цели. :wink:
08.04.05
10:57
Ти знаеш ли какво искаш от мен :wink:
Мерси, аз точно към тия работи съм се ориентирал да правя, пък дано да има някакъв ефект - поне да не изскочи толкова колкото стърчеше преди. Мерси за съветите :>
Ти знаеш ли какво искаш от мен :wink:
Мерси, аз точно към тия работи съм се ориентирал да правя, пък дано да има някакъв ефект - поне да не изскочи толкова колкото стърчеше преди. Мерси за съветите :>
Абе може да поместиш в програмата си бягане на гладно. Нищо, че бачкаш за маса, мисля, че по-добре да качваш чисто и по-бавно, отколкото да да се освиниш и после да не можеш да се гледаш... :) Малко бягане и коремни преси на гладно.
Освен това, доста се хвали спарването на корема/по време на трен./ Доста хора твърдят, че дава резултат. На мен ми е хупер гнусарско, ама при теб май...ще трябва да се жертваш. :lol:
09.04.05
11:05
Що е то “спарване”?
[quote author=“oho”]Що е то “спарване”?
Не си ли виждал хора, които си слагат найлон/примерно/ около корема по време на тренировка и когато бягат? Имаше някакви теми тук за този способ за стимулиране стопяването на мазнините от корема.
09.04.05
18:02
за това ,че качваш кг е “виновно” храненето :D и затова,че качваш корем........пак храненето :wink: прегледай си диетата и намали
драстично въглехидратите и излишните храни и напитки,не поемай големи количества храна наведнъж-аз имам едно правило за количеството храна:
“На човек за едно хранене му трябва 2шепи храна”...предполагам ме разбираш :wink: Опитай!
09.04.05
22:30
Мерси много за съветите. Това с найлона малко странно звучи... Сега идва ред на най-тежката война :>