Внезапно прималяване

12.03.05
18:07

Днес изведнъж след като си направих серията тръгнах да пия вода и ми стана лошо.Прималя ми и ми се замая главата.Стори ми се, че ще припадна.Не знам на какво се дължи за пръв път ми се случва такова нещо.Ако някой знае нещо по въпроса да каже.

12.03.05
18:09

Ниско кръвно и липса на кръв. Почни да си мериш кръвното и пулса и си направи едни иследвания. Ако всичко е наред тренирай по-умно за да не се случват такива упасни инциденти.
по-здрави

12.03.05
18:20

Да рязко падане на налягането е това. Един път го получих, когато си изпитах адска болка в мускула на гърдата при кофичка и здравата се шашардисах. Мислех, че нещо по-страшно е станало.

Виждал съм същото и при хора, от стрес/страх рязко да пада.

Може и нищо да не е, но най-добре се конскултирай с профи. Със сърцето шега не бива.

06.04.05
18:24

Яж шоколад бе бате :lol:  :lol:  :lol:

пост 2:
И пии червено вино дига ти кръвното ако вавнего е проблема.

Моля не пускайте две мнения едно след друго!
Емил

06.04.05
20:58

а при липса на кръв кво да се прави ( не мога да ям шоколад ... НВД :) )

06.04.05
22:42

и за кво ти е тва НВД ако ша са мре :D иначе и аз мисля че е от кръвното и на мен ми се е случвало когато съм на зоб

07.04.05
09:47

на ниското кръвно му е нужен кофеин и червено вино
на мен лекарката това ми препоръча щото и аз съм така

07.04.05
11:14

само да кажа, че при спадане на кръвното налягане не се препоръчва кафе, защото в първите 20-30мин. след като го изпиеш то ПОНИЖАВА кръвното и чак след това го повишава.... така че остава шоколада като възможност (все пак ако ти стане изведнъж зле не мисля че е заради едната диетата трябва да рискуваш и да не ядеш шоколад...)

07.04.05
13:50

Ако не се лъжа, кръвта в мозъка ти спада рязко и...така. Понякога се случва когато стана от леглото, като стана и ми се завива свят и едва ли не падам. По време на тренировка не ми се е случвало, но предполагам че наистина е от това, ниско кръвно, апвай чоколад  :D или банани или медец...можеш и една чашка вино през деня да удариш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1