сайт за добавки

01.09.10
21:25

Здравейте.Попаднах на един сайт power-bg.com и там по голяма част от продуктите са с 20% намаление.Та искам да попитам дали някои е поръчвал от там и дали всичко е ОК.

Темата беше редактирана от Николай1919 на 01.09.10 21:26.

АН

01.09.10
21:27

Аз не съм. (wasntme)

01.09.10
21:47

Аз тая седмица поръчах няколко неща , всичко е ОК .

И аз поръчвах. Всичко е на 6

01.09.10
22:35

Аз също. Сайтът е може би с най-добрите цени на бг пазара в момента.

02.09.10
06:33

казано от Николай1919 на 01.09.10, 21:25:

Здравейте.Попаднах на един сайт power-bg.com и там по голяма част от продуктите са с 20% намаление.Та искам да попитам дали някои е поръчвал от там и дали всичко е ОК.

Ако ти е съмнителен сайта, поръчваш от друг с прайсмач ;)

02.09.10
15:50

Да не ги праят в някой мазе и те .. щото мисля да поръчвам 1 scitec Whey Professional 10 lb ма ако е на Цех Нутришън ще съм доооста прецакан :)

02.09.10
16:01

Погледни  горния пост. :)

MU

02.09.10
19:59

според мен е смешно да се твърди че може да е фалшив ако мислите че имат 1000 кутии на различни работи и само чакат да поръчате нещо да ви го напълнят е мн смешно. И дори ако са от цеховете на нутрим само можете да си мечтаете за този вкус, пичовете си продават съвсем редовно убеден съм сега защото не ви слага 100% надценка и вие се чудите ама как така, ами ако иксате има др оригинални е силаБг там вс е оригинално виж кви хубави цени пазаруваите само от там :Д

Мнението беше редактирано от murati на 02.09.10 20:01.

02.09.10
20:18

АХхах ти ако знаиш кутиите как ги правят 1 към 1 ще се изумиш :) а да не говорим за вкуса и те не ти го пълнят като си го поръчаш те са го напълнили отдавна , даже знам каде се намира 1 такъв цех във моя град въпреки , че не знам коя фирма си пълни optimuma и sciteca от там :D… а от кой сайт да искам прайсмач от healthstore ли , че не ги знам сега ? :)

02.09.10
20:39

Как се плашите от евтиното. :D

MU

03.09.10
09:34

казано от hardrlz на 02.09.10, 20:18:

АХхах ти ако знаиш кутиите как ги правят 1 към 1 ще се изумиш :) а да не говорим за вкуса и те не ти го пълнят като си го поръчаш те са го напълнили отдавна , даже знам каде се намира 1 такъв цех във моя град въпреки , че не знам коя фирма си пълни optimuma и sciteca от там :D… а от кой сайт да искам прайсмач от healthstore ли , че не ги знам сега ? :)

ок кажи в кой град и каде точно се намира този цех. И щом пълненето е толкова лесно ок :ДДДДДДДДД. Дано някога си пробвал дори нутрим дори в детските ти години на мен от power-bg ми казаха че имат наличен дори протеин с вкус на шоколад с кокос пис съм му мостра ако от нутрим могат да докарат този вкус само тяхни продукти ше купувам, ти кво си мислиш че вс 10 вида протеин ще им ги докарат на вкус абсурдно е тяхните протеини имат вкус на нишесте от ония каде са по 40 ст в магазина. Но все пак продължавай да пазаруваш само от силабг там вс е оригинално остави на нас да си купуваме боклуците :ДДДДДДДД

03.09.10
10:15

Ама остави ги нека си пазаруват от скъпите сайтове.. че ако всеки почне да пазарува от power-bg ше вземат и те да вдигнат цените  :D

03.09.10
10:46

Е аз не твърдя , че точно power-bg са фалшиви , а иначе аз съм от Варна и знам , че въпросния цех се намира под Аспаруховия мост не знам дали са го затворили или още се произвеждат Юнивърсали :) но щом тук има 100 процента и в другите градове има

03.09.10
11:42

Пазарувал съм от Power-bg
преди около 10 дена
поръчката беше над 100 лв и доставката безплатна
за цените няма какво да ги коментираме въобще, по-ниски не успях да намеря нито в магазини, нито в други сайтове

17.09.10
20:01

Да попитам и аз тогава за един сайт,днес случайно попаднах на него sportlements.com/ ,съшо е по-евтино,някой пазарувал ли е от там?

HE

17.09.10
20:09

Ами доста неща могат да се намерят на много по-ниски цени. Разгледай темите на вносителите и най-вече условията са прайс мач  ;)

TM

20.09.10
10:13

казано от N’ataly на 17.09.10, 20:01:

Да попитам и аз тогава за един сайт,днес случайно попаднах на него sportlements.com/ ,съшо е по-евтино,някой пазарувал ли е от там?

Редовно си пазарувам от тях и съм много доволен от отношението им към клиентите си. С други думи хора са и ти обесняват всичко едно към едно, и досега не са ме подвеждали (да се надяваме, че така и ще си останат нещата). Това е моето мнение относно Sportlements.

Мнението беше редактирано от The Messenger на 20.09.10 10:15.

20.09.10
21:47

казано от The Messenger на 20.09.10, 10:13:

казано от N’ataly на 17.09.10, 20:01:

Редовно си пазарувам от тях и съм много доволен от отношението им към клиентите си. С други думи хора са и ти обесняват всичко едно към едно, и досега не са ме подвеждали (да се надяваме, че така и ще си останат нещата). Това е моето мнение относно Sportlements.

:) супер

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1