02.09.10
07:13
Някой може ли да ми каже как да “изгоря” подкожните мазнини?
Много е спешно! :)
02.09.10
07:14
кардио и диета :) достатъчно ясно ...
02.09.10
07:18
Циклично хранене (IF - intermittent fasting) + Високо мазнинно - ниско въглехидратно хранене (ВМ-НВХ) = бързо сваляне на подкожни мазнини
02.09.10
09:10
казано от Гинекомастия-БГ на 02.09.10, 07:18:
Циклично хранене (IF - intermittent fasting) + Високо мазнинно - ниско въглехидратно хранене (ВМ-НВХ) = бързо сваляне на подкожни мазнини
А ако го съчетаеш с интервално кардио, ще ускорош процеса ;)
a някой може ли да поясни какво същност означава това ? :)
Ще е добре да направите 1 темичка направо.
@ Иван Йорданов Атанасов - Ванката за изгарянето на подкожните мазнини трябва да вкараш тялото в аеробен режим било то чрез тичане, кръгова тренировка, бокс, скачане на въже етц... Също така дишането е много важно вдишваш през носа изкарваш през устата, както и БЕЗ ДИЕТА НИЩО НЕСТАВА!
Мнението беше редактирано от cool`man на 02.09.10 13:12.
02.09.10
20:06
казано от cool`man на 02.09.10, 13:07:
Ще е добре да направите 1 темичка направо.
@ Иван Йорданов Атанасов - Ванката за изгарянето на подкожните мазнини трябва да вкараш тялото в аеробен режим било то чрез тичане, кръгова тренировка, бокс, скачане на въже етц... Също така дишането е много важно вдишваш през носа изкарваш през устата, както и БЕЗ ДИЕТА НИЩО НЕСТАВА!
Има такива дето свалят и без кардио , но все пак по-добре да го има ;) . НАЙ-ВАЖНА Е ХРАНАТА !!
Защо не си закупиш Atro-Phex? Безвредно и много ефикасно средство за добро настроение, енергия, термогенеза и горене на мазнини разбира се. Atro-Phex е феноменален продукт, който работи в няколко направления. Ще усетиш ефекта още минути след приемането на първата ти доза. Atro-Phex разбива подкожните и яко упоритите мазнини. И най-хубавото, е че изкарва задържаната подкожна вода!
И не е скъпо мисля, че беше около 100-120 лв.
казано от bad_rado на 03.09.10, 06:04:
По скъп от тоя май не съм виждал.
казано от Панайот Мочев на 03.09.10, 08:28:
казано от bad_rado на 03.09.10, 06:04:
По скъп от тоя май не съм виждал.
Приятел то, че е скъпо скъпо е но за ефекта, който придава тези пари са нищо..
казано от Панайот Мочев на 03.09.10, 10:29:
Сигурно е така. Ти пробвал ли си го? Какви резултати имаше?
Аз не съм го пробвал! Но един приятел го пробва и наистина имаше впечатляващ резултат!
03.09.10
15:27
казано от Иван Йорданов Атанасов - Ванката на 02.09.10, 07:13:
Някой може ли да ми каже как да “изгоря” подкожните мазнини?
Много е спешно! :)
Taka аз пък ще задам най-логичния въпрос “За къде бързаш?”
Единствените хора които могат да имат спешна нужда от това да профитата, а и те го правят бавно, въпреки че имат невероятно малко мазнини. Защо ли? Еми явно трябва да разберете че живота хубавите неща стават бавно...
03.09.10
22:17
Какво ти пречат подкожните мазнини ?
Абе що просто не го упътихте към раздела - Хранителни режими за понижаване на тегло? Да си чете там и тогава да задава въпроси..
Бат Радо, човека няма идея от 2+2… ти го пращаш на скъпите фет бърнъри. Предполагам няма желание да хвърля 120лв на вятъра.
Аман от теми - “Спешно трябва да смъкна 20кг мазнини от корема и гъза за 1 седмица. Как?” или “За 2 месеца до абтуриентскито тряяя стана 100кила животно. Как?”
грр...
29.06.15
21:36
От скоро тренирам интензивно. По коррма имам сравнително малко мазнини.Правя сутрешно кардио по 20 мин. (засега :д) и го правя всеки ден. Ям контролирано.Ограничавам захарите до минимум.И разбира се през ден правя силови тренировки на лостове като включвам всички мускулни групи.Та въпроса ми е след колко време ще го изчистя напълно (доколкото това е възможно разбира се).Дали за около месец, два ще има резултати? Благодаря!
Мнението беше редактирано от Жоро Иванов на 29.06.15 21:36.
30.06.15
16:21
казано от Жоро Иванов на 29.06.15, 21:36:
От скоро тренирам интензивно. По коррма имам сравнително малко мазнини.Правя сутрешно кардио по 20 мин. (засега :д) и го правя всеки ден. Ям контролирано.Ограничавам захарите до минимум.И разбира се през ден правя силови тренировки на лостове като включвам всички мускулни групи.Та въпроса ми е след колко време ще го изчистя напълно (доколкото това е възможно разбира се).Дали за около месец, два ще има резултати? Благодаря!
Има много начини да свалиш подкожните мазнини, но на корема изчезват последни и ако се целиш в 6 плочки трябва да паднеш под 10% мазнини.
Body FAT Calculator
Изчисляване на процента мазнини:
Взимаш шивашкия метър и мериш после калкулатора ще ти каже на колко процента мазнини си.
Умножаваш процента по теглото си и получаваш колко кила мазнина имаш в тялото.
Ако да речем си на 15% мазнини и тежиш 90кг то за да си видиш плочките на корема трябва да свалиш 4.5кг мазнина или 6кг общо тегло т.е да станеш 84кг. При изгаряне на мазнина 15-30% активно тегло заминава с мазнината.
1кг телесно тегло е 7700 калории. А един грам мазнина е 9калории.
Време за изчистване
За колко време ще изчистиш корема зависи от процента на мазнини, на седмица нормалното е да сваляш между 0.5-1кг тегло.
За 0.5кг е необходим дефицит от 3500 калории на седмица или 500 на ден или 1100 за 1кг.
Типове кардио
20мин бавно кардио изгаря 200-250калории.
15мин HIIT - изгаря 250калорри и вдига базовия метаболизъм с 10% за 6-12ч не се прави повече от 3 пъти седмично.
Редуването на HIIT и бавно кардио в различните дни дава най-добри резултати като HIIT не се прави в същия ден със силовата тренировка.
Калориен дефицит
По време на изчистването гледай да не намаляваш калориите които приемаш прекалено т.е дефицита трябва да дойде от кардиото, а не толкова от намаляване на калорийния прием. Ако редуцираш калориите с повече от 15% спрямо БМР ще предизвикаш забавяне на метаболизма.
Цикличен глад:
Принципа на тази диета е да се храниш в определен прозорец от денонощието 8ч и да не приемаш калории 16ч като това дава време на тялото да изгаря мазнини. Има разновидности на цикличността като 24ч глад веднъж седмично и т.н.
Най-лесно се свиква като се храниш само от 12-20ч а през останалото време приемаш само течности и БЦЦА.
Въглехидрати
Относно въглехидратите (приемат се предимно бавни ориз,картофи и много малко бързи само след тренировка):
Най-добър резултат има когато приема им се редуцира постепенно почваш от 200г и сваляш с по 50г на всеки 2 седмици. Това предотвратява адаптирането на организма.
Добавки - не са задължителни, но помагат:
Кафе или зелен чай - вдига метаболизма.
7-кето ДХЕА - 100-200мг на ден вдига базовия метаболизъм с 10%
Протеин и БЦЦА - намаляват загубата на активно тегло.
ЗМА - подържа нивото на тестостерон по време на калориен дефицит, подпомага съня, предпазва от крампи.
Спортен Мултивитамин - да компенсира липсите на витамини и минерали в диетата.
19.11.16
16:39
Искам да изгоря подкожната мазнина .ходя 5 пъти на зала 3 пъти кардио след силова тренировка. Храня се 4,5 пъти на ден по по малко и здравословно. От 2 години тренирам изчистил сам но трябва още. Висок 171 тежа 71 .на 17 години сам.. вижте публикуваната снимка от мен и ми кажете какво още.. мерси предварително
Мнението беше редактирано от Todor Drqnov на 19.11.16 16:40.