05.05.04
20:39
Zdraveite! Predi 5 dena zapo4nah da vzimam kreatin[cytogen 150gr] i balgarski qi4en protein.Kreatina go vzemah vednaj dnevno sled trenirovka po edna chaena laji4ka, a proteina 3-pati na den po edna supena lajiza.No v4era sprqh, za6toto prez poslednite 1-2 dena imah bolka ot lqvo na gardite.Ne moga da prezenq kakvo e dali e muskula, ili ne6to drugo,no se upla6ih, 4e moje da e ot upotrebata na tezi suplemementi.Do kolkoto znam ne bi trqbvalo i da e ot tqh, no….
Mislq si , 4e moje da sam pretovaril muskula v zalata, tai kato v denq, v koito zapo4na bolkata trenirah v zalata samo gardi.
I taka molq pomognete mi , kato mi kajete, do kolkoto mojete, dali e muskulno pretovarvana , ili ne6to drugo.Visok sam 182cm i teja 73kg.
Uspeh na vsi4ki i BLAGODAQ!
P.S> Upotrebata na tezi hranitelni dobavki moje li predizvika problemi sas sarzeto?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 10:48.
05.05.04
20:47
По принцип и двете са абсолютно безвредни!
Но както казва един пич-”Някои организми имат определени реакции към тези продукти”(абе не казва баш така ама нещо такова беше)!
Малка е вероятността да е от тях,но по добре се консултираи с лекар.
По принцип не е трудно да се прецени дали болката е в мускула или другаде!Ако е в мускула не виждам как ще е от суплементите!
Parvi izkam da se izvinq,4e pi6a na kiriliza i da ti blagodarq,4e mi obra6ta6 vnimanie. No ako kakto kazva6 organizmat mi ne e dostata4no razpolojen za takiva dobavki, togava tova mnogo lo6o li i vaobte lo6o li e da iz4akam o6te maximum 2 dena, za da vidq kak 6te se po4uvsvam.Ti sam spodeli, a sa6to i az samiq, 4e moje da e ot muskula.No sno6ti primerno usetih biene v lqvo,a dneska ne6o kato bodej, i istinata e, 4e tova me pretesnqva.
Blagodarq pak i USPEH!!!!!
05.05.04
21:10
Пич тази болка е малко вероятно да е от креатина (а за протеина няма смисъл да говорим). Според мен като си правил гърди си разтегнал някое междуребрено сухожилие малко повече и от това се чувстваш така. При мен се е случвало същото.
Креатина при предозиране може да доведе до високо кръвно и проблеми със сърцето. На един приятел му се случи по време на зареждащата доза (от 20гр креатин на ден за 5 дни) да започне да повръща. Това беше заради факта че креатина дразни стомаха, но това може да се избегне ако креатина е на добра фитрма!
05.05.04
21:35
Абе според мен няма как да е от добавките отиди на лекар!