02.09.10
22:41
Колеги от къде да си купя някви от панталонки от тия широките ... Гледах по сайтовете за добавки , ама нещо не ми се дават 100лв за някво си долнище ... нещо по тънката искам.. все пак ше тренирам с него , няма да ходя по срещи :D
03.09.10
06:59
в магазина на powerandbeauty има скоро трябва да има в наличност и са по 40 лева
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 27.10.11 11:25.
казано от westdogg на 02.09.10, 22:41:
Колеги от къде да си купя някви от панталонки от тия широките ... Гледах по сайтовете за добавки , ама нещо не ми се дават 100лв за някво си долнище ... нещо по тънката искам.. все пак ше тренирам с него , няма да ходя по срещи :D
Взимаш си най-нормални къси гащи, един размер по-голям ;)
Е не мога да разбера каква е разликата между обикновените къси панталони един номер по големи. И фитнес панталонките ?
казано от Миsh0 на 03.09.10, 09:22:
Няма разлика - само за гъзария и се казват Baggy Pants.
Хехе... Аз ходя на фитнес само по едни къси панталонки каква газария. Треньора ме е научил като влизам в залата да гледам като бик в червено и да нямам търпение да ми натоварят щангата а не да се газаря :)
Аз къси си имам , ма те са ми за лятото... нещо такова търся http://imag.bg/wp-content/uploads/classipress/1262940606-1.jpg ... ама да не са на мусаши , че са ми смешни .... всеки втори новоизлюпен фитнес маняк си купува мусаши. Май верно е по-добре да си купя некъв по-широк анцунг :)
Мнението беше редактирано от westdogg на 03.09.10 10:11.
Ходи в магазините на адидас найк или нещо от сорта! Има много добри анцузи за тренировка! Ама иначе най-добрия вариант е да минеш през циганския пазар да си купиш един анцуг от 5 лв 1 размер по голям и това е :D
03.09.10
10:53
Във магазините за хранителни добавки има. По 35-45 лева са.
04.09.10
09:02
казано от Vladimir Stoyanov на 03.09.10, 19:43:
От ТУК може да се поръчат панталони за фитнес
имам 3 чифта от тази марка и съм много доволен,от цените също.
Ако ми кажеш от къде мога да си намеря и черни такива ще съм ти мн благодарен.. че в тоя сайт имат само сиви.
Наистина черните шалвари се изчерпаха изключително бързо, скоро трябва да дойде новата серия на Legal Power и се надявам да има и черни. В момента от шалварите има бели с черни ивици, тъмно сиви и червени. Работя към фирмата и поддържам сайта-каталог. Ако сте от София може да проверите в магазините Кинг Шоп на Митко Димитров, там трябва да има останали черни.
08.09.10
18:42
казано от westdogg на 02.09.10, 22:41:
Предполагам , че тези панталонки се казват шалвари.Поне така им викаме тука в Бургас.По магазините са почти двоино по - скъпи.Не знам от къде си , но във Бургас до Билата (във центъра) има шивашки цех.Там цената на долнището е - 30 лв.Вземал съм си към 3-4 бройки и съм доволен.
Интересуват ме как са размерите на тези панталонки ? http://www.houseofsport.bg/%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/1727/lp-6202-405-14 да не са ми къси или дълги 176 съм висок.
22.09.10
20:40
Абе вие нормални ли сте, 50лева за панталони с които ходите само на фитнес :D
Аз си ходя с един хавайки от 4-5 лева от пазарчето и си ми е супер, в моя фитнес има бая ражда и не искам да цапам нещо ново.
Както и почти никой не тренира фитнес или пък граплинг с оригинален адидас, щото се раздърпва и става на нищо.
Аз бих си взел една фланелка TAPOUT ама само щото Федор почна да ги носи цената им се качи 2-3 пъти :D :D :D
25.09.14
21:48
Айде малко да съживя темата :D Някой тренира ли с full power gym ? цените им са доста атрактивни между 20-30 лв. но като качество как са не знам.