30.08.10
17:50
Може ли да ми кажете упражнения за изпъкване на вените...?
Ето така : http://prikachi.com/images/904/2460904y.jpg
Главно искам в областта на бицепса!
Нямах друга картинка да ви покажа, но мисля ,че тази е разбираема... ;)
Не искам да ми препоръчвате никакви хапчета или такива работи!
Основно искам упражнения! ;)
Темата беше редактирана от Ванката на 30.08.10 17:51.
Ако си с висок % подкожни мазнини каквито и упражнения да правиш няма да има ефект. И даже тия вени се изкарват с диета, а не с упражнения. Но можеш да правиш някакви изолиращи, с които ще се напомпаш, но не очаквай ръката ти да стои така през целия ден.
Да изпъкнем вените си? Как да изпъкнат вените ни го разбирам,ама как да изпъкнем вените си? :(
Ами под бицепса надолу накъм предмишницата и по нея накъм китката, отговора пак ли е същия ? (за вените говорех :D )
Намаай на щангата колкото можеш повече желЕзо и почваш, друг начин не знам. И си избрал грешна снимка, аз под изпъкнали вени разбирам това :
Мнението беше редактирано от fam0us на 30.08.10 18:09.
30.08.10
18:39
ако изпъкналите вени са знак за малко подкожни мазнини значи съм много добре ... като ме видят сестрите да ми взимат кръв и много се радват неможе да не уцелят от първия път :D
Скоро очаквам да попиташ и за упражнения които карат бицепса да стои стегнат и в отпуснато положение :)
казано от Миsh0 на 30.08.10, 19:54:
Абе що ми се струва, че този “Ванката” си прави ташаци?
Бе уж мускули е тръгнал да прави, ама дет викаш може и ташаци да си прави с нас :D
30.08.10
21:12
Отмъщението на Рик Светкавицата.
30.08.10
21:53
Прави упражнения които поддържат мускула по дълго време в напрежение, концентрично-скотово сгъване за бицепс, последователно сгъване с дъмбели от седеж като гърба е облегнат назад, когато сгъваш за бицепс не заключвай в най-върхова позиция тъй като тогава бицепса изпада за момент в покой. Примерно когата сгъваш с щанг от стоеж наклони торса напред, така когато заключваш бицепса ще е още в напрежение. На скрипци и кабели също, при тях напрежението е гарантирано постоянно, суперсерии също, въобще много напомпващи упражнения.
(а това за големите щанги може да го използваш и срещу хемороиди)
Специално за вените на ръката, говоря за предмишницата не би ли трябвало да помогне и гумичка за ръка дето е утре ще дам линк че сега не мога да намеря, ако не се лъжа имаше и щипки ....
Мнението беше редактирано от 4today на 31.08.10 07:34.
казано от Стоянчо на 30.08.10, 19:51:
Скоро очаквам да попиташ и за упражнения които карат бицепса да стои стегнат и в отпуснато положение :)
Питам те :) :D
31.08.10
06:52
Купуваш си едно BCAA ядеш си пилешкото месо и отиваш да бягаш,докато не ти излязат вените.
казано от 4today на 30.08.10, 22:12:
Специално за вените на ръката, говоря за предмишницата не би ли трябвало да помогне и гумиката за ръка дето е утре ще дам линк че сега не мога да намеря, ако не се лъжа имаше и щипки ....
Да, аз понякога си стискам онея щипки дет се закачат на щангата, да не паднат дисковете, яко е ;д.
казано от fam0us на 31.08.10, 07:22:
казано от 4today на 30.08.10, 22:12:
Специално за вените на ръката, говоря за предмишницата не би ли трябвало да помогне и гумиката за ръка дето е утре ще дам линк че сега не мога да намеря, ако не се лъжа имаше и щипки ....
Да, аз понякога си стискам онея щипки дет се закачат на щангата, да не паднат дисковете, яко е ;д.
Да забавен си :]
казано от Иван Йорданов Атанасов - Ванката на 31.08.10, 06:27:
казано от Стоянчо на 30.08.10, 19:51:
Питам те :) :D
Цаката е да ходиш с постоянно стегнати бицепси ;)
При мен тази вена се показва най вече от “чуковото сгъване” така че струва ми се това е упражнението на което трябва да наблегнеш и естествено да си с малко подкожни мазнини...
казано от Manigga на 01.09.10, 14:13:
При мен тази вена се показва най вече от “чуковото сгъване” така че струва ми се това е упражнението на което трябва да наблегнеш и естествено да си с малко подкожни мазнини...
Чуковото просто развива брахиалиса. Само подкожните мазнини са условието ;)
Аз ти предлагам да вземеш един син фулмастер и да си нарисуваш каквито желаеш вени на ръцете...прави,криви ,с кръгчета , с квадратчета...твой избор :D
казано от vatman на 01.09.10, 17:30:
Има и по важни вени от тиа на бицепса. ;)
На гърдите вените са много готини, жалко, че само една се вижда.