овесени ядки

SP

06.04.05
14:11

Извинете за глупавиq вупрос,но как точно qдете Овесени qдки с Кисело или прqасно млqко варите ли направо ги слагате??А как да пиша на БГ нqки беше написал в др тема да натисна нешто??:) :оопс:
Моля пишете на кирилица!
Емил

06.04.05
14:15

оффтопик: пише се с кредора точно над полето за писане! Като отвориш да пишеш натискаш го и всичко е ОК (ако владееш десетопръстната още по добре)

EZ

06.04.05
14:40

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=5510
чети по долните постове

06.04.05
19:11

с прясно мляко слагам малко мед разбърквам да се разбие хубаво и после слагам овесените ядки
П.П. слагай им захар отгоре за да имат некав по приемлив вкус

06.04.05
20:33

дано не се умазниш много, захар мед ...

06.04.05
22:37

С кисело мляко пробвал ли е някой??? И аз ги ям с прясно ама много са гадни еиииии докато ги изям ми иде да се мана от тоя живот.  :)  :) А и да ви питам по какво количество поемате на едно ядене. Аз 4-5 лужици с 200мл. мляко. А вие??? :)

06.04.05
22:39

80-100 гр мюсли, малко захар с 1 кофичка кисело мляко....

06.04.05
23:35

ся ще ви кажа моята тайна :wink:
ама трябва да имате миксер
просто слагам овесените ядки колкото иската да поемете може дори 200гр за по-големите стомаси :)
доливате ако искате вода или прясно мляко към 200-300гр,важното е да има 1-2 пръста течност над ядките и натискате копчето да се разбие добре и готово
ама трябва да се изпие набързо щото се утаява и от време на да се разклаща по същата причина
така съм си спестил мноооого време и съм ял от най-яките въглехидрати по колкото си искам,само за 15сек
а когато си ям пържолата и хляба може и със салатката,след това просто пълня микса и гълтам-без да съм губил време да си приготвям някжи други въглехидрати
пробвайте,успех :D

06.04.05
23:42

[quote author=”Владимир”]80-100 гр мюсли, малко захар с 1 кофичка кисело мляко....

И това е ок, но аз правя задължително с над 100г/100-150иначе е малко/ и с по-малко други работи.

Най-правя:
150г овесения едки/или пшеничени също стават/
+30-50 г стафиди за вкус, да убият вкуса на овесените :P

CR

07.04.05
16:00

аз пък бях пробвал по следния начин:

150 гр. овесени ядки с 300 мл прясно мляко
слагам орехи
слагам мед
и накрая шоколадови стафиди...
......супер става....

07.04.05
16:11

Слагаш 1/3 кофичка кисело мляко, овесени ядки колкото да покрият млякото, малко захар - мешаш хубаво и се яде супер. Придобива вкус на крем с лешници. :D

07.04.05
18:41

Добри идеи давате, но мисля че колкото повече храни толкова по-сложно се усвояват от организма. Може би ще опитам кисело мляко с овесени ядки в миксер-а...ще видя ко мога да добавя, бе ще екьпериментирам, яко звучи да пиеш протеини :-)

07.04.05
19:16

Бях чел, че овесените ядки повишават нивото на тестостерон в тялото. Някой знае ли дали е вярно?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1