01.04.05
20:14
Здравейте нека да споделите ако някога ви се е случвало да си мислите че нещо ви е станало когато сте пиели л-карнитин.Пиша това по повод една приятелка която пие л-карнитин вечер преди лягане по 3 таблетки от 250 мг и твърди че от два дена не се чувства добре и че и се вие свят същевременно и аз и тя сме се консултирали с лекар и фармацевт и те не са ни казали за някакви странични действия но все пак дали са напълно изключени?
Еми Л-карнетина не трябва да се пие от много слаби хора за да не станат още по слаби.Това му е страничния ефект.
освен предозиране, не се сещам за друг! твойта приятелка колко килограма е и колко е висока?
ами тя е някаде към 160 см и може бе към 56-8 кг обаче е чела на опаковката че от еди какви си кг до еди какви се пие по три таблетки.Аз също си купих л-карнитен и сега се чудя дали да го пия аз съм висока 168 и тежа 55 кг обаче имам 3 кг в повече и трябвя да ги сваля само че доста се затруднявам.Случвало ме се е по цял ден никакво ядене и пак не мръдва кантара......минах на НВД обаче пак нищо.....сега почнах да ходя на плуване защото не обичам да се потя във фитнеса и мислех преди плуване да пия л-карнитина ама се чудя дали ще има ефект.....дайте някакав съвет как да ги стопя тия проклети кила.....аз за разлика от повечето тука не ме интересува дали ще топя и мазнини и мускули важното е да стопя кг
Еми аз от личен опит мога да ти кажа че за 1 месец бягане по (20 мин на ден) свалих 8 килограма.А сега от 1 Април започнах да пия и Л-карнетин и вдиганх времето на 30 минутки.Но ти казвам бягаи всеки ден по 20минути и ще има резултат.Естествено не забравяи диетата!
05.04.05
19:57
интересно е това за Л-Карнитина дали има страничен ефект , ако има някой по-информиран да сподели ... аз си взех няколко таблетки и мисля да го почвам , а иначе аз бягам от няколко дена всеки ден , ама не мога да издържа 20 мин да бягам , обикалям езерото в града и това е 12 мин , повече не мога :x :cry:
карнитинът може да бъде токсичен и не се препоръчва без лекарска консултация.ако наистина искаш да сваляш направи го с добра диета и кардио !!
[quote author=“ProvideR”]карнитинът може да бъде токсичен и не се препоръчва без лекарска консултация.ако наистина искаш да сваляш направи го с добра диета и кардио !!
Къде пък го прочете това?
[quote author=“YODA”][quote author=“ProvideR”]карнитинът може да бъде токсичен и не се препоръчва без лекарска консултация.ако наистина искаш да сваляш направи го с добра диета и кардио !!
Къде пък го прочете това?
YODA не искам да успорвам “примерните ти знания”, но това е истина !
Не че не искам да успорваш, въпроса ми е откъде го знаеш? Аз също се уча, мога това да не го знам! Кажи откъде или дай линк!
значи, преди известно време говорих с един познат диетолог и с един друг приятел лекар невролог. И двамата казаха категорично да не си приема карнетин ако не е предписано от лекар , тъй като било токсично и може в момента да не си проличи токсиничността му, но след време се изразява в отслабване на имунната система и к’ви ли не глупости !!!