03.04.05
18:09
Здравейте!От седмица започнах да ходя на фитнес-през ден,а целта ми е да сваля и да стегна.Храната я намалих-закуска-мляко с мюсли и плод,обяд-салата и вечеря-пак салата(от време на време с пиле или риба).Та въпросът ми е-ще мога ли за около 2месеца да си постигна целта,а и трябва ли да взимам Fat Burners? :wink:
По-здрави :)
кажи височина и тегло и колко искаш да постигнеш, вземи си Л-карнитин и повечко аеробика, хубаво е 3 пъти в седмицата да правиш кардио, т.е. или тичане, степер, колело и т.н. на гладно поне 30 мин.
Thanx za infoto :wink: тя работата е сериозна-63кг/168см :lol: Според теб възможно ли е за 2месеца да сваля около 7-8кг.Вярно,че зависи от организма, но все пак... :wink:
На обяд задължително трябва да хапваш пиле или риба, както и вечер. Не се бой, от тях не се пълнее. Просто за да си запазиш мускулите. 7-8 кг. са 11-12 % от личното ти тегло, което е в границите на възможното да бъде свалено за 2 месеца, но ти препоръчвам целта да ти са 4-5 кг максимум. Не гледай само кантарчето, а и огледалото. Накоро бях писал, но пак ще се повторя, че бързото отслабване не винаги дава желания резултат. Така че тренирай, върти педалите на колелото, не забравяй белтъчните храни и ненаситени мазнини по малко(ядки, зехтин), зеленчуците и доброто настроение. Последното ще го запазиш само ако не гладуваш, а се храниш умерено и правилно :D .
Успех!!
точно така, триябва много търпение, колкото по-бавно сваляш килограми толкова повече ще ги задържиш, но пак ти казвам, това не е диета, а начин на хранене, така трябва да се храниш цял живот, това е здравословното хранене, просто се отърви от всички лоши и вредни, както за здравето така и за тялото, навици, като например спри завинаги газираните напитки, хляба и тестените изделия, най-много по 1 филийка Бонус, но сутрин, яж много плодове и зеленчуци, но не прекалявай с бананите, задължително пий по много вода, яж си спокойно пилешко месо,риба, пуешко, яйца, но само с 1 жълтът на ден, кисело мляко от 0.1 % на Верея ири Здравец, също си купи коплексни витамини, рибно масло на капсули и така.
ако имаш още неясноти питай
а и 1 час и 30 мин след тренировка не трябва да ядеш.
[quote author=“antoniya”]
а и 1 час и 30 мин след тренировка не трябва да ядеш.
Това откъде го измисли ? :shock: Би ли била така добра да изясниш каква е идеята на неяденето след тренировка ?