03.09.10
20:50
Хах,преди малко една мадама вика да съм правил релеф,не ми трябвало да съм голям.. :D
Питаше ме защо не съм можел да бъда релефен кат’ 93’ от нейното даскало..
Аз й викам,че си има достатъчно орелефени говеда в Пловдив,и че ми харесва гърдите ми да вървят пред лицето.
После тя ми вика,че съм изглеждал просто огромен и тук вече аз падам от смях и й изпращам снимки на огромни хора.. :D
Е да,в сравнение с нея изглеждам огромен.. (nmuchfun)
—-
А одеве как неочаквано ме изкараха от нас и ме накараха да направим кросче по стария път за Асеновград,източиха ми горивото..
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 03.09.10 20:53.
казано от alabalaa на 03.09.10, 20:27:
Кажете някой фитнес в Пловдив, където тренират здрави батки, защото искам някой пич да ми види техниката на клека. Мисля, че е перфектна, снимал съм се, гледал съм се...ама No room for mistake…
1 познат и 2-3 негови авера тренираха във флекса одеве клякааха с по 300 кила и отгоре, там има бая здрави батки..
Къде е този флекс?
Аз съм на общежитие в Английската. т.е. близо до Титан- Фитнес съм. (Санкт петербург)
Кви пари е
Мнението беше редактирано от alabalaa на 03.09.10 21:04.
03.09.10
21:17
Англия - България 4 : 0 на Уембли
Не коментирайте резултата, това са просто цифри.
казано от alabalaa на 03.09.10, 21:03:
Къде е този флекс?
Аз съм на общежитие в Английската. т.е. близо до Титан- Фитнес съм. (Санкт петербург)
Кви пари е
До нептуна (плажа), на другия край на града горе долу :Д Аз бях преди 1 седмица в тоя титан-фитнес, много малък и.. нещо дъмбелите малко, много малко тежести и щанги. Ако си ученик или студент 2.50, ако не 3.50.
03.09.10
22:25
казано от p17bull на 03.09.10, 17:17:
Смазвам ги всички начинаещи бее. Теези които започнаха с мен, единия 10 кила по-лек го хвърлям както си искам, другия 6 кила по-тежък също. ХУхуху. 2 дни релакс сега. За 3 дни 5 тренировки. :D
И се хвалиш олелелелле не ще умра от смях хвърлям начинаещ 10 кила по лек от него ти си МАШИНА БЕ БРАТ аре стига спами че направо се вбесявам като чета постчетата ти !!! Ти за 2 дена стана голямо про обаче, ако минаваш край Варна ела да напрайм една борбичка и мене ме кефи спорта :D
Идва даскало. Тежка година се очертава.
ПП. Толкова мразя това мрачно време, адски ме депресира!
Мнението беше редактирано от alabalaa на 04.09.10 00:11.
04.09.10
06:49
Вчера ходих да дарявам кръв - сега съм като парцал, но пък спах непробудно :D
казано от Anelia на 03.09.10, 16:53:
Ровя си из фейса и не мога да се сдържа да пусна ей този линк (muscle)
Доооста симпатично момиче... : ) Някъде из коментаите по снимите каза, че не спазва диета... и така да е надали яде в макдоналдс.
Като гледам от много малка е започнала да спортува, така че вида и не е толкова учудващ...
Според мен всеки, който от много ранна възраст се насочи в дадена област има шанс да постигне много - максимума на който е способен. А дали ще е успешен спортист/или какъвто и да е професионалист/ е въпрос и на малко “ген”, “талант” или както искате му кажете...
Да, не се отваря... Ето с малко поправка от моя страна Яка мацка
:) Отваряте “Стена” и там разглеждате снимки...
Редакция: Е не... След снимката на корема и... вече ако каже, че се е изчистила без да си следи храната като качество и количество до грам пък на :D
Мнението беше редактирано от Madman_ на 04.09.10 07:26.
04.09.10
07:57
казано от Vask0 на 03.09.10, 22:25:
казано от p17bull на 03.09.10, 17:17:
Смазвам ги всички начинаещи бее. Теези които започнаха с мен, единия 10 кила по-лек го хвърлям както си искам, другия 6 кила по-тежък също. ХУхуху. 2 дни релакс сега. За 3 дни 5 тренировки. :D
И се хвалиш олелелелле не ще умра от смях хвърлям начинаещ 10 кила по лек от него ти си МАШИНА БЕ БРАТ аре стига спами че направо се вбесявам като чета постчетата ти !!! Ти за 2 дена стана голямо про обаче, ако минаваш край Варна ела да напрайм една борбичка и мене ме кефи спорта :D
Кой те кара да четеш бе?!
Мнението беше редактирано от Питбула на 04.09.10 07:57.
Абе само на мен ли не ми харесват такива обезмаслени? Тази е хубава, но в тялото като няма никакви гърди ми прилича на 14-15 годишен футболист.......
казано от head_hunter на 04.09.10, 06:49:
Вчера ходих да дарявам кръв - сега съм като парцал, но пък спах непробудно :D
А ще можеш ли да тренираш в близките дни ?
04.09.10
10:13
Голями гангстери сте.
казано от Ангел Василев Тодоров на 04.09.10, 10:13:
Голями гангстери сте.
Откога да слушаш музка е равнозначно на гангстер?! :)
04.09.10
10:47
Музиката е култура и всеки стил си има своя набор от изповедници които характеризират битуванието си според тази култура.
Простото слушане на точно определен конкретен музикален модел обичайно води да крайния етап на фанатично подражателство, като в конкретния случай до девиантно поведение.
Ех къде попаднахме... Ангеле, ти каква музика слушаш да ти направим и ние поведенческа дисекция? Аз слушам метъл, рок... това значи ли че стената ми е в пентаграми и по пълнолуние пия кръвта на прилепи? Въобще много генерализирано се изказа, а това предполагам знаеш не е особено акуратно...
казано от Ангел Василев Тодоров на 04.09.10, 10:47:
Музиката е култура и всеки стил си има своя набор от изповедници които характеризират битуванието си според тази култура.
Простото слушане на точно определен конкретен музикален модел обичайно води да крайния етап на фанатично подражателство, като в конкретния случай до девиантно поведение.
Толкова се развълнувах от тези философски излияния... че чаk пръднах :D
П.П. Да, може да ми кажеш “простак” или да ми го обясниш в 20 реда мнение.
П.П.2 Забавлявам се, не се заяждам ; )
04.09.10
11:39
казано от Madman_ на 04.09.10, 11:09:
Мъдимен долна черта, ти май трепериш, под огрозата някой модератор да не ти отправи забележка, спокойно, евентуалното преустановяване на участието ти тук няма да стовари небесата върху ти.
Мнението беше редактирано от Ангел Василев Тодоров на 04.09.10 11:56.
Ако си тийнейджър може и да си прав. Хип-хопът е култура, движение, да. Слушам този стил отпреди 14 години. Повярвай ми, не съм добил фанатични наклонности, нито съм се олицетворявал с тази музика, никога не съм искал да бъда гангстер, негър, престъпник и прочее. Битуването ми не е повлияно от стила, който слушам по никакъв начин.
И сега идва нещото, което може да възмути някого, но повярвайте ми истина е - хората, които фанатично се отдават на тази музика са позьори в много голяма част от случаите. Смея да кажа, че при тях този рап фанатизъм трае известно време (няколко години) и след това вълната ги отвява на другаде - я чалгаджийниците, я електронната музика. Така стана с всиките ми приятели в минало мое обкръжение - до 1 слушат чалга и се забавляват по характерния за тези заведения начин. Ангеле, ти описа тези хора в горния си пост!
Ако ти слушаш чалга и някой ти каже, че си селянин, ще се обидиш нали? Е по същия начин повлия поста ти върху мен - негативно! Пич, само знаеш да хапеш!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.09.10 11:59.
Мисъл на деня :
По-добре да чувстваш влага, отколкото да влагаш чувства. :D
казано от korpusito на 04.09.10, 12:04:
Мисъл на деня :
По-добре да чувстваш влага, отколкото да влагаш чувства. :D
Става добра традиция да пускаш мисли на деня :) Та за каква влага иде реч 8-)
04.09.10
12:12
Тая мисъл не бива да се отнася за всяка сфера:)
Как си сменяте името на дневниците?От 15 мин търся и или съм много тъп или е доста скрито. :D
04.09.10
12:22
Мисля че трябва да дадеш редакция на най-първия си пост в дневника, и от там да смениш името му :)
После ще черпиш
казано от veronique на 04.09.10, 12:12:
Тая мисъл не бива да се отнася за всяка сфера:)
Ъъъ, ми то аз само за една сфера се сещам :D
Ти го каза така, сякаш музиката е дошла преди хората. Hе музиката определя хората. Обратното е. Pазличните хора определят каква музика да има на тоя свят. Творят я и себеподобните им я слушат. Това е много гъвкава материя и за колкото и еродиран да се имаш, си е направо простотия да говориш така. Аз не разбирам от коли и футбол, съответно не говоря затова - направи услуга на мен и всички, на които това им е присърце и недей да говориш подобни глупости, защото само провокираш безбреzhни спорове.
За едни хора звуците могат да бъдат културно движение, а за други може да бъде нещо фундаментално, на което не се обръща внимание и просто съществува около тях без да им пречи.
Така или иначе човек ще изгради определен лаифстаил с времето. Ако е тинейдйър, както каза Стоянчо, това ще бъде просто поредната мания, но ако е \”осъзнат\” човек, музиката ще го идентифицира. Той ще види себе си в нея и тя ще му бъде спътник. Но това е едно, различно е от това, за което ти го представяш. Фанатизъм? Пф..
Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.09.10 13:11.
казано от Madman_ на 04.09.10, 07:23:
Да, не се отваря... Ето с малко поправка от моя страна Яка мацка
:) Отваряте “Стена” и там разглеждате снимки...Редакция: Е не... След снимката на корема и... вече ако каже, че се е изчистила без да си следи храната като качество и количество до грам пък на :D
Може да е пила кафенце за отслабване :D
Екстра си е девойчето.
В най-големия дъжд ходих пеша до другия край на града, за да взема колата на баща ми, че е на работа - да поюркам малко и след това му я оставих и на обратно пак пеша в големия дъжд :D :D
04.09.10
14:51
Късметлия.
казано от Ангел Василев Тодоров на 04.09.10, 11:39:
казано от Madman_ на 04.09.10, 11:09:
Мъдимен долна черта, ти май трепериш, под огрозата някой модератор да не ти отправи забележка, спокойно, евентуалното преустановяване на участието ти тук няма да стовари небесата върху ти.
Правиш си грешни изводи, както винаги - не треперя пред никой... Чисто и просто отбелязвам заради тебе, уважаеми господине - да не се обидиш нещо. ;)
ПП. И се произнася “Медмен”... Вече ти обясних, че не съм “Мъдимен”... Ако толкова искаш мъди, не ги търси от мен. Не ги предлагам на мъже. Ако ти си изгубил твоите при инцидент - съжалявам... :D При следващо обръщение към мен по тоя начин... вече ще съм сигурен, че целиш обида замаскирана като “Ооо, ама аз горкия не знам как се произнася това..”!
@Сталкър И на мен ми харесва. Дали не е фурия и в разни други спортове... ехх : )
Мнението беше редактирано от Madman_ на 04.09.10 15:31.