01.09.10
10:41
Здравейте :)
Въпросът ми е може ли да започна на 3тия месец да приемам този креатин silabg.com/bg/1920-GASPARI-SIZE-ON.html
като се има на предвид,че съм ходел на фитнес 2 зими по 3 месеца понеже тренирам футбол и само тогава нямаме тренировки.
Също така след тренировка оставам във фитнеса няколко пъти седмично,а някой път просто си правя лицеви ,коремни.
Ходя и на лостове,като това лято имаше период месец,месец и половина не бях изтървал почти ден.Абе с това искам да кажа,че съм спортуващ човек и тялото ми е свикнало на натоварвания.Целите ми са покачване на ММ и приятел,който е взимал този креатин остана много доволен,а резултатите са видими.Затова питам вас,хората с опита дали е редно на 3тия месец да започна с креатина или да изчакам още няколко? На тренировки по футбол ходя и още си оставам във фитнеса горе.
Години:17
Бях забравил да спомена,че ще се храня 5-6 пъти дневно от основните храни-месо,ориз,картофи,яйца и т.н :)
Темата беше редактирана от Gunner93 на 01.09.10 10:46.
еми според мен си готов за това ама да ти кажа че само със зайз она почти нищо нема да стане за да има ефект трабва да е повече от 1 например и протеин и амино киселини и глутамин и тоя креатин те оправат.Всичко зависи с колко финанси располагаш.Верно е тоя креатин е хубав качествен е на една от най-известните марки е но не мисля че си заслужава ако са ти ограни4ени финансите.По добре да си купиш неколко продукта за тези пари.Разбира се това е мойто мнение другите може да мислят друго.
Някой друг може ли да си даде мнението,за да се реша последно какво да правя.
03.09.10
11:04
Значи за да не отварям друга тема ще си задам въпросчето тук(извинявам се на авторат на тази за нахалството, просто не изкам да пълня излишно форума).
Искам да ми дадете компетентно мнение за този продукт: silabg.com/bg/2017-MUSCLETECH-CREAKIC-180-caps-.html . В описанието пише, че се зима по 3 капсули преди тренировка това са 60 дози, ако е така и продуктат е наистина качествен си оправдава парите. Другият вапрос ми е: Дали трябва да го приемам в нетренировачни дни или само преди тренировка..... Благодаря предварително!
Взимай смело SizeOn-а ако така си решил ...Няма да сгрешиш..
ЕДИТ : И аз имам въпрос ,ама моя е такъв че да помогне и на автора :
Голямата разфасовка на SizeOn е от 1200 гр (+-) и струва 110 лв .Това колко дози са ??
Ако е по-малко от 80 дози тогава има ли смисъл да се взима SizeOn ,или е по-добре да се вземе Green MAGnituted който дава същия ефект както SizeOn ,само че идва повече дози за същите пари?И комбинацията “Green MAGnituted + Jack3d” добра ли е ,защото никаде не виждам някой да ги е смесил така.. ?!
03.09.10
12:39
значи разрових се и се спирам на този продукт silabg.com/bg/6634-SCITEC-MEGA-KREALKALYN-80-caps.html най-добре според мен като саотношение цена/качество....
казано от 0tka4enk0 на 03.09.10, 12:28:
ЕДИТ : И аз имам въпрос ,ама моя е такъв че да помогне и на автора :Голямата разфасовка на SizeOn е от 1200 гр (+-) и струва 110 лв .Това колко дози са ??
Ако е по-малко от 80 дози тогава има ли смисъл да се взима SizeOn ,или е по-добре да се вземе Green MAGnituted който дава същия ефект както SizeOn ,само че идва повече дози за същите пари?И комбинацията “Green MAGnituted + Jack3d” добра ли е ,защото никаде не виждам някой да ги е смесил така.. ?!
Сайз ОН-а е възможно най-НЕизгодния креатинов продукт на пазара, но за сметка на това страхотен продукт в моите очи :) Ако търсиш изгода- грийн мага е насреща :)
Мнението беше редактирано от korpusito на 03.09.10 12:55.
казано от korpusito на 03.09.10, 12:55:
казано от 0tka4enk0 на 03.09.10, 12:28:
ЕДИТ : И аз имам въпрос ,ама моя е такъв че да помогне и на автора :Голямата разфасовка на SizeOn е от 1200 гр (+-) и струва 110 лв .Това колко дози са ??
Ако е по-малко от 80 дози тогава има ли смисъл да се взима SizeOn ,или е по-добре да се вземе Green MAGnituted който дава същия ефект както SizeOn ,само че идва повече дози за същите пари?И комбинацията “Green MAGnituted + Jack3d” добра ли е ,защото никаде не виждам някой да ги е смесил така.. ?!Сайз ОН-а е възможно най-НЕизгодния креатинов продукт на пазара, но за сметка на това страхотен продукт в моите очи :) Ако търсиш изгода- грийн мага е насреща :)
Ами ако търся ефект ??
03.09.10
17:52
Начи се насочи към нещо по-силно от добавки :D
04.09.10
07:45
Здрасти! 1 много бърз въпрос: днес ми пристигна креатина и понеже четох, че зареждащата фаза се прави 5 дни 4х5гр сутрин, преди трен, след трен и преди лягане, въпроса ми е тъй като утре ми се пада нетренировъчен ден как да приема креатина ? (това ще ми бъде първи прием)
Има ли разлика ако се приема 1 вид креатин ,и креатинова матрица ??
Например тялото поема 1 вид креатин , може ли през същото време да приема 2 вида креатин ? Например 3-креатин-малат и кре-алкалин ?? Демек въпроса ми е ако приемам креатинова матрица ,креатините който са в нея всичките ли се поемат ,или само 1 вид от смесицата ?
04.09.10
13:14
Ми няколко пъти съм се замислял по този въпрос, но очевидно щом не се пият по 2, начи има някаква причина :)
04.09.10
13:48
казано от Николай Маринов на 03.09.10, 12:39:
значи разрових се и се спирам на този продукт silabg.com/bg/6634-SCITEC-MEGA-KREALKALYN-80-caps.html най-добре според мен като саотношение цена/качество....
Продукта е добър определено, само че го има на по-добра цена в друг магазин.
Впрочем пие се по 2 капсули на ден, а не по 1 както видях да пише на едно място.
Стига за 40 дни.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 04.09.10 13:48.