intermittent fasting......или какво е това животно

04.09.10
10:18

Търсих ...търсих и едно,че е на En и 1/2 не го разбирам и дворо нещо немога да му схвана идеята.Някой ако има малко повече инфо няма да откажа да сподели :)

04.09.10
11:42

търси на български “циклично хранене” , “периодично постене” , “интервално хранене”

Аз лично го свързвам с лунната диета ... цяла седмица ядеш боклуци , после 36ч. гладуваш.
Хората които са го спазвали ( имам 1 приятелка почитател на този режим) казват че се свиква :Д ... не е подходящо според мен за хора които спортуват , а и не е здравословно ( въпреки всичките изследвания) !

“При интервалното гладуване се цели най-общо: намален прием на калории и ниски инсулинови нива за дълъг период от време, което от своя страна, задейства в организма изгарянето на мазнините като алтернативен източник на енергия при липса на внесена от вън с храната.”
това обесняват почитателите на режима, но организма гори последно мазнините ... а мусколите :)

04.09.10
12:13

Мерси за инфото,сега ще поразгледам.То и аз така си мислех...ама май ще си карам на принципа
Колкото повече храна приемам....толкова повече тренирам и обратното :D ^^

04.09.10
17:59

Има и вариант до обяд да не ядеш (само BCAA за Cardio и други тренитовки) и следобед и вечерта си ядеш нормално. Ето този blogger/trainer доста държи на тази система и можеш да прочетеш. http://www.leangains.com/2010/06/intermittent-fasting-and-stubborn-body.html

04.09.10
20:12

@ entwickler доколкото разбрах от блога човека препоръчва до 1 никакво хранене само ВСАА и препоръчва вместо ХИИТ, ходенe 45-60 мин. (why?!) и след това от 1 до 6 поне 3 хранения и краи (това няма ли да доведе до загуба на ММ?). Просветли ме дали правилно съм разбрал ;) Аз съм го намислил сутрин на гладно ХИИТ 15 мин. с 1 кафе и хранене чак в 13:00 да правя до 18:00 It’s true? Благодаря!

05.09.10
05:57

@cool’man, мисля, че правилно си разбрал идеята. Аз не съм ги чел подробно нещата, защото не съм фен на гладуването. Единствено си купих BCAA защото така или иначе тичам сутрин в 6-7 на гладно или тренирам в 7 пак на гладно.

05.09.10
17:14

http://bradpilon.com/

05.09.10
21:02

И аз от два месеца спазвам подобен начин на хранене и съм много доволен - тренирам сутрин на гладно 2-3 пъти седмично. Първото ми хранене е в 14 след обед и още 2 пъти приемам храна до към 23 часа. Храня се вечер докато се наям както трябва - до отказ.

Тренировките са ми кратки инензивни и само с базови упражнения. Единствено след тренировка вземам аминокиселини. Овесени ядки и извара ги махнах от менюто си и никога повече няма да ги ям. Наблягам на мазни пържоли, риба и 1 литър бира вечер с храната и силата ми се увеличи. Преди тренирах и много ММА, но и тях спрях заради контузиите.

07.09.10
10:34

гладуване до 14ч. + хранене по много и рядко + много мазнини + бира /газирано , алкохол/ и 2-3 кратки тренировки седмично и ако с този режим поддържаш тялото от  снимките ... :)

07.09.10
12:40

Ако става въпрос за моите снимки - средната и дясната са от края ня 2006 година и началото на 2007, когато се занимавах и с къртене на бетон по 6-7 часа на ден, след което тренирах и след тренировка пиех бира с водка, за да си възстановявам психиката. Обаче накрая се контузих в корема. след почти 2 години леки тренировки сега пак тренирам на макс, но на гладно сутрин от 7 до 8. Тренирам през ден два само с базови тренировки за цялото тяло. Тренирам от 3 клас бойни спортове. От 1999 година тренирам с тежести и за годините тренировки нямам кой знае какви резултати, но пък силата ми е натурална. Целта ми е и на дърти години да тренирам здраво.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1