31.08.10
15:00
Отивам аз в Кауфланд за Елда която беше спомената преди 1-2 дена в една тема ... не намерих Елда но видях Соеви ядки ....
тегло : 500грама
цена : 2,35лв
протеин - 52%
целуоза - 3%
мазнини - 1%
въглехидрати - 28%
влага (каквото и да е това) - 8%
минерали - 8%
прилича на Корнфлейкс :D
Въпроса ми е дали някой е ял такива хапки...стават ли за заместител на яйцата след тренировка.... начин на приготвяне ако има такъв (може и сурови да се ядът?) и вообще мнението ви за тях :)
31.08.10
16:04
еми прочетох една статия в сайта за соята пише е заместител на местото и тем подобни затова направих темичката :) ако има други мнения казвайте
31.08.10
16:08
освен това фитоестрогени ...
Aко си ги купил ги изяж, но недей си взимаи повече. То, че са на оферта е ясно, обаче по-добре си стой на яЦата, цепат мрака! hah…
31.08.10
18:39
не съм ги купил аз ... пък и да бях след тия коментари кучето щеше да се сдобие с ядене за 1ден поне :Д
казано от kristiancho на 31.08.10, 18:39:
не съм ги купил аз ... пък и да бях след тия коментари кучето щеше да се сдобие с ядене за 1ден поне :Д
Горкото то =]
01.09.10
08:25
ее добре де като са толкова вредни защо ги продават... ами ако някой човек си купи :Д:Д
По тази логика почти нищо не трябва да продават :)
Кое според теб от следните неща е полезно - вафли, кремвирши, маргарин, колбаси със знайни и незнайни прибавки, месо от животни натъпкани с антибиотици, безалкохолни, “натурален” сок с 10% плодова част и 90% оцветители, ароматизатори и т.н.??? :)
Продават ги, защото имат печалба просто :)
01.09.10
10:44
мда и ти си права госпожице ама ако пък бяха толкова опасни ... едвали щяха :) както и да е темата мисля, че е прикючена не го препоръчват момчетата за здравословно и правилно фитнес хранене :)
казано от kristiancho на 01.09.10, 10:44:
мда и ти си права госпожице ама ако пък бяха толкова опасни ... едвали щяха :)
Що ? Нали и лекарства трябва да се продават после :D
казано от kristiancho на 01.09.10, 10:44:
мда и ти си права госпожице ама ако пък бяха толкова опасни ... едвали щяха :)
Цигари, алкохол...все полезни неща ;) Щом ги продават масово.