Соеви хапки

Отивам аз в Кауфланд за Елда която беше спомената преди 1-2 дена в една тема ... не намерих Елда но видях Соеви ядки ....
тегло : 500грама
цена : 2,35лв
протеин - 52%
целуоза - 3%
мазнини - 1%
въглехидрати - 28%
влага (каквото и да е това) - 8%
минерали - 8%

прилича на Корнфлейкс  :D
Въпроса ми е дали някой е ял такива хапки...стават ли за заместител на яйцата след тренировка.... начин на приготвяне ако има такъв (може и сурови да се ядът?) и вообще мнението ви за тях :)

31.08.10
15:19

Не стават - това е соя, растителен (калпав) протеин.

еми прочетох една статия в сайта за соята пише е заместител на местото и тем подобни затова направих темичката :) ако има други мнения казвайте

31.08.10
16:08

освен това фитоестрогени ...

31.08.10
18:22

Aко си ги купил ги изяж, но недей си взимаи повече. То, че са на оферта е ясно, обаче по-добре си стой на яЦата, цепат мрака! hah…

не съм ги купил аз ... пък и да бях след тия коментари кучето щеше да се сдобие с ядене за 1ден поне :Д

31.08.10
19:33

казано от kristiancho на 31.08.10, 18:39:

не съм ги купил аз ... пък и да бях след тия коментари кучето щеше да се сдобие с ядене за 1ден поне :Д

Горкото то =]

ее добре де като са толкова вредни защо ги продават... ами ако някой човек си купи :Д:Д

01.09.10
10:39

По тази логика почти нищо не трябва да продават :)
Кое според теб от следните неща е полезно - вафли, кремвирши, маргарин, колбаси със знайни и незнайни прибавки, месо от животни натъпкани с антибиотици, безалкохолни, “натурален” сок с 10% плодова част и 90% оцветители, ароматизатори и т.н.??? :) 
Продават ги, защото имат печалба просто :)

мда и ти си права госпожице ама ако пък бяха толкова опасни ... едвали щяха :) както и да е темата мисля, че е прикючена не го препоръчват момчетата за здравословно и правилно фитнес хранене :)

01.09.10
11:03

казано от kristiancho на 01.09.10, 10:44:

мда и ти си права госпожице ама ако пък бяха толкова опасни ... едвали щяха :)

Що ? Нали и лекарства трябва да се продават после :D

01.09.10
14:34

казано от kristiancho на 01.09.10, 10:44:

мда и ти си права госпожице ама ако пък бяха толкова опасни ... едвали щяха :)

Цигари, алкохол...все полезни неща ;) Щом ги продават масово.

04.09.10
14:26

Според мен допълнителен прием на соя при положение, че така или иначе я добавят в не малко храни е излишен. Остави хранителните стойности. Виж дали не е модифицирана и тогава вземи решение дали да консумираш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1