06.04.05
19:24
по принцип ям само пилешки гърди сасориз и сояв сос това добре ли е за сваляне на кила забравил сам за хляба. Чакам бърз и точен отговор
Благодаря предварително.
не, много е мазен този ориз, а и за сваляне не е добре да ядеш много зърнени храни. По-добре сега лятото го замени с по-голямо количество салатка.
белия ориз е преработен от човека продукт,без обвивка е(трици)
за диета яж кафяв ама хич не е вкусен,просто трябва да е гадно ББ не е лесен :wink:
[quote author=“Vasilev”]по принцип ям само пилешки гърди сасориз и сояв сос това добре ли е за сваляне на кила забравил сам за хляба. Чакам бърз и точен отговор
Благодаря предварително.
Небеления ориз им супер добър вкус и е много по-полезен.
Иначе соевия сос, не е препоръчителен, ама кич. Но аз мисля, че малко количество с ориз е много вкусно и няма проблеми да се яде, и при сваляне.
значи сам вав грешка 10х че ме поправихте ама има едно НО :D :D :D .Понеже сам от малко градче и просто няма от каде да си взема такива видове ориз със какво да го заменя? :!: :?: :!:
Бих ти препоръчал бланширан ориз. Той не минава тази химична обработка и запазва качествата си и най-важното е, че въглехидратите му са по бавни от обикновения. На мен лично бланшираният ориз ми е много по-вкусен от обикновения, но все пак зависи от марката.
нали тва казвам че няма от каде да си го намера тоо ориз по нашите магазини няма :? :? :? 4уда са сас какжо да го сменя.
13.04.05
10:27
Ами аз не съм от най- компетентните във форумя, но когато ходих на диетолог тя ми кажа ,че в комбинация двете храни са взаимноизключващи се както при разделното хранене т.е. Ориз, картофи и месо никога не трябва да се смесват на едно ядене. Примерно ядеш ориз със зеленчуци или месо със зеленчуци или картофи със зеленчуци.
А за баланшраният ориз го намирам в най-бризкия магазин или в някои от големите Хипермаркети все някъде ще го има.