казано от Rikoo на 04.09.10, 17:07:
Какво горе-долу представлява този психо-тест?
Ще ти го кажа по най-простия и кратък начин,без много обяснение и шикалкавене.Този изпит е направен с единствената цел да се отсеят нашите хора от останалите,лошо е,жалко е но това е самата истина.Ако нямаш връзки там е момента в който отпадаш там няма точки няма нормативи.Просто психолозите казват,че не си преминал.Ако толкова те интересуват подробности преди години беше два етапа.Първия се решава тест от около 1500 въпроса от различно естество има логичести,матиматически и анкетни,вторият етап е разговор с психолог с цел да разбере дали си годен за тази работа.Като цяло целия изпит е пунта-мара,затова всички случайни желаеще се “провалят” именно там.
Мнението беше редактирано от Judo на 04.09.10 18:31.
04.09.10
21:21
И мен на психото НЕ МЕ ПУСНАХА!
gigitas го каза абсолютно точно.Плюс това ,след като не си го преминал никой не ти дава обяснения защо са те скъсали и какво не ти е достигнало за да го преминеш.
Мнението беше редактирано от kutov на 05.09.10 08:55.
01.11.10
12:34
Значи от личен опит мога да ти кажа,че в НСО се почва само с парии с нищо друго.Два пъти съм ходил на интервю и с 300 зора ме дупоснаха до физическия изпит който взех без проблем,но по нататък не продължих.Имах и поне 3-ма човека зад гърба си които работят там но пак нищо не се получи,само защото на психолога който беше на интервюто не му бях симпатичен.
И още нещо относно нормативите дори и да не ги покриеш напълно те ти ги надписват малко отгоре ;)
Но сега както ми препоръчаха ще изкарам школата в Симеоново и пак ще се пробвам защото тази работа си заслужава.
Я някой да ми обесни за да кандитатствам в НСО къде трябва да отида? Иначе аз съм от Варна.
07.11.10
08:52
казано от .::SPECNAZ::. на 03.11.10, 17:37:
Я някой да ми обесни за да кандитатствам в НСО къде трябва да отида? Иначе аз съм от Варна.
София, бул. Черни връх 43
Но трябва да имаш човек който да работи там и да те представи,не става така да отидеш и да си подадеш документи.
И също така не търсят постоянно хора.
Мнението беше редактирано от shadow55555 на 07.11.10 09:04.
23.01.11
14:43
За пореден път стигам до извода ,че в България (Ъпсурдистан) всичко става с пари и връзки ........... сигурен съм ,че повечето момчета писали по тази тема са 100% са добре подготвени и са кадър за тази работа само ,че родителите им не носят костюмчета и не могат да хвърлят безразборно пари , за да ги уредят на работа
Мнението беше редактирано от Владимир Андреев на 23.01.11 14:43.
3-то 75 кг от лег 10 повторения
това с лоста ли е демек 60 кила + 15 лоста=75 кила
27.01.11
15:20
Здрастои на всички виждам че сте доста ентусиазирани браво за което. Имам няколко забележки към темата..... НСО е Национална служба за охрана! А не както е написано и другото е ,че изпита има и тичане... 800 метра, 50 метра......от каде знам ще запазя в тайна някои от вас ако иска съвети да ми пише на личен. Успех
Мнението беше редактирано от Ivan Zimbilev на 27.01.11 15:22.
220 см скок от място? Аз в 9ти клас скачах 240см от място. :D
10 набиранки изобщо не са много, но там ще гледат и да няма чийтинг, ако има няма да ти ги признаят.
Лицевите също изобщо не са много. На мен в 10ти клас норматива ми беше по физическо 40 лицеви, 11 набирания и 11 кофички за 6ца, аз под 6ца по физическо не съм падал. Така, че щом един несериозен пубер е можел, не виждам проблема за теб.
Общо взето всичко ще го постигнеш с добро хранене и трениране.
Но имаш бягане, там може да се озориш, защото трябва да покриеш нормативи за време. :)
28.02.11
01:06
До всички писали в темата НСО ;) аз ще кандидатствам другата година и съм много запален. В момента съм 66кг. тренирам джудо и самбо от 4 години и съм активен спортист откакто се помня. Занимавам се с фитнес след тренировката по джудо и искам хора, запознати с кандидатстване и прочее да ме намерят в скайп.Максимум съм вдигал 90 кг. след тренировка и с тичането нямам проблеми. Лостовете са ми 2-ри живот :) не мисля че физическия тест ще ме узори но искам повече информация отосно останалите аспекти. :) skype: vasil.m.gospodinov
Мнението беше редактирано от Vasil Gospodinov на 28.02.11 01:07.
13.03.11
07:31
Момчета, сега ще ви разкажа какво се случи на мен когато кандидатствах 90-те години в Академията на МВР - тогава с друго име беше.
На ФП минимума беше 6 набирания, като вземаш пак разни оценки от всички нормативи, но под шест гориш. Всичко ок, ама не казаха най-важното, което го научваш чак в залата - прави се от трима едновременно ( има три висилки ), като на едно горе, на две долу. Тоя тъпак до мен, не знам за кво е отишъл, ама не е лесно 185 см дънгалак да седиш горе и да го чакаш да си вдигне тялото, подираш се с брада, повярвйте ми, тогава бях млад, правих си по 10 набирания зад врат ей така за спорта, не знаех къде ми са ръцете. Такава болка.... просто помня, че тези шест набирания ги правихме повече от минута. На четвъртото вече както бях горе му викнах да се разкара, щото е идиот. Другото момче го скъсаха, защото не можа да издържи това чакане.
Така че не знаеш самият изпит как е организиран.
Явявал съм се на друг изпит, от място скачах 250 см, бяха сложили нарочно на пясъчливо място мястото на скока. Такива едни дребни подробности, които първо изнервят, второ намаляват резултатите. И нямаш ли малко буфер, ще се окаже, че изпита го покриваш вкъщи, ама там не.