Подправки

04.09.10
12:32

Какви подправки ползвате и кои избягвате.
Аз лично сол не ползвам никога,но черен и червен пипер не мога без тях също и къри.

04.09.10
12:37

Аз лично избягвам всички, без черния пипер. И замествам захарта с мед, като подсладител. Това е оО :)

Аз съм фен на чубрицата (не шарената сол). Имам и една подправка от Турция, приятно лютива, но не съм открил още как точно се казва. :)

04.09.10
15:53

Риган, мащерка, босилек, чубрица, розмарин и джоджен - те са ми сред фаворитите. А сол ползвам само от този вид - http://www.losalt.com/index.php.

Черен и червен пипер, както и всичко люто и горчиво не обичам и не ползвам.

04.09.10
18:19

Фен съм на всички подправки. Номера е да уцелиш грамажа.

казано от karpi на 04.09.10, 15:53:

А сол ползвам само от този вид - http://www.losalt.com/index.php.

Как не ти е жал да дадеш 5лв за сол?

Мнението беше редактирано от Fallen на 04.09.10 18:20.

04.09.10
18:31

Канела и куркума, но като цяло избягвам единствено солта.

04.09.10
18:39

казано от gips на 04.09.10, 18:19:

Как не ти е жал да дадеш 5лв за сол?

Не не ми е жал, няма да пиша за това, какви са нейните предимства пред обикновената сол, защото може да го прочетеш в нета. А и ми се отразява по-добре на тялото. Преди когато ползвах обикновена сол се подувах и сутрин се събуждах с подпухнали пръсти и клепачи, после спрях да ползвам въобще сол, което беше голяма грешка, но след като открих Lo Salt се родих и вече нямам проблеми с подуване и ...

За мен тази инвестиция е много добра и си заслужава напълно вложените 5 лева.

05.09.10
12:56

а какво ви е мнението за Чили соса :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1