07.04.05
19:38
вчера обиколих всички аптеки из бс и намерих само 2 кутиики :D и казаха че няма на складовете от доста време и сигурно са го сприяли хах
От това по голяма простотия не бях чувал...аве приятел тя продавачката като те е видяла и е решила да се опита да те откаже от химията...ама ти не си осетил замисъла и :wink:
Аве Монстър като не знеш по добре мълчи. :wink: В Бургас няма Бионабол наистина и по аптеките продават само наличните количества.
Аве Bosalini кво мe направи ти ве брат...аз съм от Силистра и тук има БИОНАБОЛ навсякъде и ти го дават като аналгин апък в Бургас ли няма да има..малко странно...ама ако е така sorry :wink:
Ами брат незнам точно каква е причината,но истината , е че Бионабол няма . Всеки различна причина казва - спрян от производство,временно нямало да се продава,не продават щото щели да му вдигат цената и т.н. Незнам за какво точно става дума , ама Бионабол няма. Даму мислят тия дет го взимат! :lol: :wink:
до пьрва поликлинока има ведна аптека,надолу кам флекса в дясно,тя е мн. заредена,би трябвали да има бинаболец.
аве monster’ там в силистра сигурно са фтасали от 2000-та година и никои не ги зима!са кат ти каам че са го спрели .. обиколил сам преблизително 30 аптеки! deyan__bs каде е тая аптека да ида да видя че покраи механото не сам обикалял :D
То ся в Бургас сичко живо с бионабол са тъпче.
Аве не може да не я знаиш тая аптека, до нея продават странджанки, точно до ъгъла на първа поликлиника ама до колкото си спомням аз като ходих да си зимам от там имаха само по 2мг. Виж в аптеката до пицария Зорница тя и тя е по пътя към флекса, там няма начин да няма.
ОФФ:
Ей сега открих как да направим някой лев-купуваш 1 багажник бионабол и в Бургас пред фитнес-залите: “2 шишенца на цената на 3 :D :D :o . Кой разбира, при нас се спира!”
08.04.05
18:09
Как ве в Меден рудник си има колкото искаш... ела в медер рудник горе до селото точно на спирката на тролея нали има една аптека на там..
[quote author=“Em1l”]Как ве в Меден рудник си има колкото искаш... ела в медер рудник горе до селото точно на спирката на тролея нали има една аптека на там..
Те там паяжина са хванали вече :D
Истината е че само от 5 мг. няма а от 2 има просто навсякъде е така! А където видите от 5мг. значи са им останали от преди !
а защо го търсите само в аптеките бе хора? можеш да си купиш химия от всеки спортен магазин!!!
:D :lol: :D
Кажи тогава в кой магазин в Бургас продават.
12.04.05
13:56
какъв е проблема ти си от бургас хващаш магистралата 1 час и си във варна отиваш в санита център кв. трошево или в някоя от аптеките санита например която е на центара и там няма начин да няма . :D
12.04.05
22:13
само за Бургаз ли става дума или за цяла България няма Б-Бол? 8)
20.04.05
22:05
[quote author=“The_aNsWeR”]само за Бургаз ли става дума или за цяла България няма Б-Бол? 8)
За цяла!