01.09.10
14:27
Здравейте , днес ми се случи нещо ужасно - едночасово изхождане съпроводено със УЖАСНИ болки понеже изпражненията излизаха на части и бяха адски твърди , а на сичкото отгоре имам и хемороиди в напреднал стадии .. просто не можете да си представите мъчението в този 1 час ;( В момента съм на кетонна диета от няколко дена и съм почти сигурен , че запека е от това ям по 2 - 3 салати с много зехтин , но не знам защо се получава така , а вобще не искам да си спирам диетата поне 1 месец ;( та ако имате някакви съвети как да третирам запека и да го предотвратя ще съм благодарен
01.09.10
14:52
Пий повече течности.
Съобщение за грешка Постът Ви се дублира с вече съществуващ.
Не е само до водата, въпреки че тя е от първостепенно значение. За хора с такива проблеми, трябва и много движение. Ако правиш кардио и не пиеш достатъчно вода, организмът смуче водата от дебелото черво и запекът е налице. Т.е. и по време на кардио да не ти мърда ок.половин литър.
Мда прая сутрин нагладно и явно не пия достатъчно вода , много съм тъп ако пиех достатъчно неска нямаше да изживея това и ся кой знай как е влошило хемороидите :x иначе правя сутрин на гладно кардио от утре почвам много вода да пия
02.09.10
07:03
мдааа на мене като тренирам с тежести не ми мърдат 2 литра вода ... че ако правя крака отидоха и 3…
02.09.10
07:19
Пии зелен чай
x2
Има един, който се води “китайски билков чай за отслабване” в зелена опаковка. Освен зелен чай съдържа още куп билки и мисля, че ще ти помогне.
Може също и да накисне 1 с.л. ленено семе в 1 чаша вода и така да престои 24 часа и след това да го изпие.
Освен повече вода, можеш да приемаш и повече мазнини. А като си на кетонна диета, то си е задължително май...
Всъщност, ако кетонната ти диета е “Аткинс”, то може би не е най-подходящата за теб.
Аз лично, ако имам подобни проблеми, въобще и няма да посегна към някоя престояла трева(зелена салата) плуваща в зехтин и оцет.
Може би е индивидуално, но ...салатите не ми действат добре.
Да диетата ми изисква много мазнини и ям бая зехтин и масло ;) почнах да пия много вода и си зех едни хапчета против запек
02.09.10
21:23
Бира, чай, кафе, водъ.
казано от С7АЛК3Р на 02.09.10, 10:20:
Освен повече вода, можеш да приемаш и повече мазнини. А като си на кетонна диета, то си е задължително май...
Всъщност, ако кетонната ти диета е “Аткинс”, то може би не е най-подходящата за теб.Аз лично, ако имам подобни проблеми, въобще и няма да посегна към някоя престояла трева(зелена салата) плуваща в зехтин и оцет.
Може би е индивидуално, но ...салатите не ми действат добре.
Хапчетата може да направят червата ти още по-лениви...не е това целта. Вероятно съдържат сена и др подобни.
Karpi ти даде добра идея с лененото семе - пробвай я, има ефект. От личен опит ти го казвам тъй като дълго време имах проблем с ходенето до WC, а само лененото семе успя да ме оправи.
:( Пф неска пак имах , малко по лек , но предните 2 дни пих около 3 лира вода на ден ядах салати малати дали е малко водата , дали тялото ми се нуждае от повече вода заради тия сутрешни кардиота на гладно
Слагай си в салатите 2-3 щипки счукано ленено семе + 2-3 щипки някакви трици. Предложението на Karpi също действа :)
Ще си поръчам 1 Psilyum Husks и почвам да ям броколи спанак и авокадо и много вода ;) надявам се да помогне
казано от VEGATA на 02.09.10, 07:56:
x2
Има един, който се води “китайски билков чай за отслабване” в зелена опаковка. Освен зелен чай съдържа още куп билки и мисля, че ще ти помогне.
Това в никой случай не го пий! Въпросният чай “Сание” е доста силен диуретик и бъбреците ти ще започнат да дават заето много скоро. Доста хора има в нефрологията от него.
Най-нормален зелен чай си вземи - той пак има известни слабителни и леко диуретични свойства, но в рамките на полезното. Можеш също така да пробваш с лъжичка течен парафин.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 05.09.10 13:08.
Парафин O_o Аз имам едни хапчета фенолакс оабче нали не било хубаво да се пият хапчета и за това ще пробвам с естествени продукти каквито съм изредил по горе :) пък иначе преди малко хапнах 1 авокадо и беше гадно супер безвкусно и твърдо
ще привикнеш към тия хапчета, чайове, соли и т.н. и ще става още по-зле...вервай ми!!!
спри малко тренировките...храни се БАЛАНСИРАНО...и пий повече ВОДА...
и аз съм имал такива проблеми...ужасни, но минаха...
Вискоко-мазнинното хранене не е глупост, но на някои не им понася просто...младия колега още не разбира, но му е простено...:)