Най важното за да тренираш като звяр (0.0)

Прескочи до:

05.05.10
12:58

Мене просто ми е навик, доставя ми удоволствие и ми е интересно. Ако преди съм се нуждаел от мотивация, защото ме е мързяло или не съм имал желание, то сега просто тренировката си е естествена част от живота ми, свързвам я само с приятни неща. По-скоро ми трябва повече воля, за да не прекалявам с тренировките, но за мене те са си сладко изкушение :)

30.08.10
12:04

ЛОООЛ това определено е една хубава тема, само да намеря време и ще я прочетя напълно !

мен ме мотивират малките тренировки (рядко минавам 60минути доста интензивно действам :Д) тоест ако знам че 2-3 часа ще се блъскам малко ще ми е кофти ,също така големите момчета (ронито,кътлър всички сме гледали клипове знаете как е ) ... при мен първо мотивация бяха момичетата ( да ги впечетлим един вид нали разбираш :Д ) после взе че ми хареса пък сега ми е начин на живот и ако имам възможност цял живот да се занимавам с това и фитнеса да ми е професия най-доволен ще съм ... само хранителния ми аспект от работата куца ама има време никой не е се е родил научен :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.08.10 14:59.

05.09.10
19:03

казано от TheRunawy на 13.04.10, 18:45:

Вече мога да си отварям и тая тема преди тренировка. :Р

Мисля че като я прочетох цялата съм готов, ОТИВАМ !

05.09.10
19:32

Защо отворихте тема от преди 3 месеца ?

05.09.10
19:45

05.09.10
19:53

казано от fam0us на 05.09.10, 19:32:

Има ли значение че е от преди три месеца, някъде да пише, че е забранено да се пише в теми които са от три месеца ?!

Мнението беше редактирано от 4today на 05.09.10 21:59.

05.09.10
20:41

Този клип страшно много мотивира, утре ще го изгледам поне 3-4 пъти, преди да тренирам !!

05.09.10
20:47

казано от TheK1ng на 11.04.10, 07:50:

Знам че това не е мястото но наистина искам да разбера какво ви мотивира да тренираате пак и пак 100% някога ви е мързяло но сте си мислили трябва да отидя до фитнеса е...

Кеф ми е. Не ми е нужно, нещо което да ме мотивира. Тренировката е вид удоволствие за мен. Част от ежедневието, добър начин за разтоварване.

05.09.10
20:55

Просто се превърна във начин на живот, и не мога без да тренирам, никога не съм пропускал тренировка. Сега на 1 септември станаха 2 години от както ходя, и се надявам да продължавам със същия дух !!

06.09.10
00:17

Колко заблудени хора има...

06.09.10
06:28

казано от bioDNA на 06.09.10, 00:17:

Колко заблудени хора има...

Какво имаш предвид?

06.09.10
06:58

казано от 4today на 05.09.10, 19:53:

казано от fam0us на 05.09.10, 19:32:

Има ли значение че е от преди три месеца, някъде да пише, че е забранено да се пише в теми които са от три месеца ?!

Пич, просто не е хубаво, едва ли този който е отворил темата още я разглежда, а и да я разглежда се съмнявам, че ще му помогнете, той 3 месеца ако не е решил какво да правя едва ли ще е сега.

06.09.10
07:07

Не говоря за конкретния създател на тази тема, както сам виждаш в коментарите на много хора - харесва и помага, а и след като на мен ми е помогнала не разбирам защо да не драсна ...

07.09.10
14:03

Мотивация ли ... Ами може би това, че го правиш за теб. Не ходя на фитнес заради другите, зада ми се възхищават и така на татака... ходя заради самия мен, зада си докажа, че го мога, мога го и ще го правя!

07.09.10
14:07

казано от person на 04.05.10, 15:53:

казано от everytime we touch на 04.05.10, 15:00:

Звяра не се нахъсва,за да е звяр нито търси мотивация,за да е звяр...той просто е звяр и съществува като такъв.

Това ми хареса,много добре измислено.Мога да го ползвам за подпис ако нямаш нищо против :).
И още нещо ако коментираш горния коментар мисля,че това беше момиче :-)

+1 от мен. Браво пич! Точно и ясно ако това не мотивира не знам кое би го сторило! Адмирации отново! :)

07.09.10
21:24

Кефа след като дигна 120 кила е неповторим и като знам че мога още това ме мотивира. Сигурно като/ако дигна 200 вече ще ме домързи.

07.09.10
22:59

Имам предвид, че всеки тренира заради нарцисовия си комплекс, коет е тъпо и заради възхищението си към някой билдър.

07.09.10
23:26

Много хубава тема!Аз мисля ,че ако си мотивиран да постигнеш нещо и си постоянен няма място за мързел.. Ходиш в залата просто защото там ти харесва и се чувстваш на място, независимо колко е часа или колко градуса е навън!

Мотивация дават много неща.. страстта към спорта, постоянния напредък, малките награди когато сложиш метъра, снимките на бодибилдъри, да гледаш състезанията на профитата, да четеш, да знаеш, преди/след мерките, преди/след снимките.. Всеки път когато можеш да сложиш по-тежко, да дадеш всичко от себе си и да се видиш в огледалото с изпъкналите вени, зачервеното лице, затаения дъх и яростта в очите.. Това, което може да даде бодибилдингът НИКОЙ друг спорт не може да даде. Тази наслада след тежката тренировка да отпуснеш пулсиращото тяло върху пейката в съблекалнята, досадата от поредното насилствено хранене със същата храна, отпиването от следтренировъчния шейк - тази глътка сладост след ада през последните 60 минути..

Мога до безкрай да изброявам. Това е спорт трениращ не само тялото, но и психиката, дисциплината, самоконтрола и волята. Ако знаете как, ще можете да вземете много от този спорт и то да ви помага цял живот.

За край, един цитат, любим за мен: Find that spark inside you and make it the biggest fucking fire around. Let it burn out of control. Take control of your destination and never give it up. Stop making excuses. Make it work. All the pleasures in life cannot compare to living your dream. Fuck everything else.

08.09.10
04:47

Човек намира мотивацията в различни неща, но важното е да я има. И когато не е достатъчно силна да се намери неин заместител така че като влезеш в залата и да се оставиш по уредите... Това в подписът ми съм го писал аз (не че се хваля) в отговор на много от думите на мои приятели, че съм се вманиачил в това мое хоби...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1