Fat burner/L - Carnitine за жени

06.09.10
10:12

Здравейте, търся хубава добавка за сваляне на тегло на една приятелка и понеже в областта с изгарянето на мазнини съм абсолютно бос реших да се обърна към вас. Разгледах другите теми, но са предимно за мъже, така че не смея да и препоръчам някой от предложените продукти. Като бюджет поставям около 50 лв, не знам дали са достатъчни, но момичето не иска да дава сума ти пари за такива неща, търсим просто нещо което да стимулира процеса.
Благодаря предварително.

06.09.10
12:49

Здравей. Продукта, който търсиш се казва Adipokill на марката Scitec. Доста добър и изгоден бърнър, който се отразява добре и на жени. Може да се намери на цена от 48 лв.
Ако желае да засили ефекта, нека твоята приятелка нека да го комбинира с течен Л-карнитин от същата марка
Разбира се да не забравя, че храната е в основата на резултатите. :)
Поздрави

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 06.09.10 12:50.

Бърнерите не се делят на пол-мъжки и женски. :)

06.09.10
14:50

казано от Aleksandar Marinov на 06.09.10, 12:49:

Здравей. Продукта, който търсиш се казва Adipokill на марката Scitec.

Пробвал ли си го и ако си даи някви отзиви (резултати ала бала), щото и аз съм му навит. Благодаря!

06.09.10
15:00

Когато препоръчвам нещо, гледам да съм го пробвал и да съм убеден в продукта. :) Пробвал съм 4 мостри - дози, по 3 капсули всяка. Пробвах го преди Кардио и преди силова тренировка.Определено се усеща, че продукта работи - повишена енергия,фокус, много много пот и издръжливост, която ми беше нужна за ХИИТ кардиото на пътека.
Съставките му са много добри и съдържа кажи-речи всички съставки, които ги има и в по-скъпите бърнъри.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 06.09.10 15:01.

06.09.10
15:08

казано от Aleksandar Marinov на 06.09.10, 15:00:

Когато препоръчвам нещо, гледам да съм го пробвал и да съм убеден в продукта.

а също и да е продукт,който внасяте и продавате в магазина си ?? :):)

06.09.10
16:17

@tra^la^la А също и още 10 човека го внасят и продават. И?
В магазина също предлагаме OxyElite Pro,Stizm,Fyre и т.н. В случаят човека пита за евтин и подходящ за жени бърнър.
Случайно да съм дал линк към магазина?

06.09.10
16:34

10 човека го внасят и продават.Но Вие сте единствения който го внася и продава и едновременно с това обяснява колко е добър и изгоден.Другите нищо не казват по темата нали ? :)
А линк не сте дали наистина :) в поста си!Обаче в подписа Ви има един ;) Както и реклама за най-добрата цена на марката Сайтек ;)

На мнение съм,че потребителите трябва да получават честни и безкористни препоръки от други потребители необвързани с марките които препоръчват.Не от вносители с рекламни дневници в сайта ;)

Бърнър за жена аз бих препоръчал Fyre на Syntrax,Adrenalean на DS, REDuction на CL ;) и не внасям нито един от тях  :D

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 06.09.10 16:37.

06.09.10
16:41

tra^la^lа - не ми се спори. :)
Като толкова не ти е приятно не чети постовете или дневника ми, който водя от над година и половина, но за теб е рекламен.
И пак казвам - когато препоръчвам продукт е тогава, когато съм го пробвал и съм убеден в действието му. Автора на темата попита за продукт и му се предложи такъв. Кой какво ще предложи след мен на колегата, не е моя работа. Заяждането ти няма нищо общо по темата.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 06.09.10 16:42.

06.09.10
17:05

Няма да спорим.

Моето мнение е,че вносители не трябва да се изказват за нито един от продуктите който внасят/продават освен ако не са изрично запитани!Явно модераторите не смятат така ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1